פורסם 2003 במאי 522 שנים שלוםהמחשב שלי משעמם אותי!!!אני מת למשחקים חדשים...אבל....כפי שאפשר לראות במפרט מחשב שליהמחשב שלי הוא לא מכונת המשחקים האולטימטיביתוגם אין לי כסף לאחד כזה.אז אם תועילו בטובכם להמליץ לי על משחקים נחמדים שכן יעבדו אצלי (פנטיום 3 800)אז תודה רבה למי שעונה!
פורסם 2003 במאי 522 שנים מחבר אופס, לא שמתי לב...אני חולה הגה...אז בעיקר מכוניותאממ...סימולטורים גם יהיה מצוייןוכל משחק אקשן (סגנון דום) גם יתקבל בברכה
פורסם 2003 במאי 522 שנים בחור חכם אמר פעםUT.הוא ירוץ אצלך מצויין ב-Glide ולא תצטרך שום דבר אחר, המשחק הזה פשוט לא יכול להמאס.ואם כן תרגיש מיצוי מסויים, יש ל-UT עשרות מודים ואלפי מפות להורדה, חלקן יותר יפות מאלה שבאו עם המשחק במקור.אמרתי כבר שלא תצטרך שום משחק חוץ מ-UT? :smoke:Prog.ואחרי זה הוסיף המלצה לDeusEx.
פורסם 2003 במאי 522 שנים כן הוא מתכוון לזה.. וזה אחד המשחקים היותר טובים ששיחקתי.. אני בעצמי בקלאן של המשחק ואני מאוד נהנה שם.. הייתי ממליץ לכולם לנסות...
פורסם 2003 במאי 522 שנים אם אתה חולה הגה ממש כדאי לך לנסות את NFS4 (או גם את 3), 4 הוא משחק מצויין למחשבך ובנוסף לכך שאמרת שאתה חולההגה....
פורסם 2003 במאי 522 שנים מחבר NFS 5 לדעתי היה הכי טוב שיצאסיימתי אותו איזה 3 פעמים, ואני עדיין לא יכול להפסיק לשחק בו.עכשיו גיליתי משחק חדש שפועל אצלי על הגבולColin McRae Rally 2.0אני אשמח לקבל עוד משחקים בסגנון שכן יעבדו אצלימזה CS?counter strike?
פורסם 2003 במאי 522 שנים NFS5... תגיד לי שאתה לא משחק בתור נהג שטבול בקקי של פורשות....זה משחק מבין המגעילים שיצא כNFS, אפילו 4 3 יותר טובים...נ.באני מקווה שהתכוונת ל6, אבל אני לא בטוח ש6 ירוץ על המחשב שלו בצורה טובה.
פורסם 2003 במאי 522 שנים מחבר אהמ...אהמ...כן כן!! 5!!מה שאהבתי במשחק הזה הייתה הריאליסטיות שלו, והצורה שהמחישו נהיגה בוכמו במציאות.שלא כמו ב6! שהמשחק לא ריאליסטי בעליל!לקחת סיבובית ב300 קמ"ש כמו כלום זה נורא קלבו לא נדבר על כמה שהרגש של ההגה והדוושות לא מצוייק במשחק הזה.אני מחפש משחק נהיגה מציאותי לחלוטין כגון הNFS 5וכמו הראלי מקריי 2כמה שיותר מציאותי יותר טוב :-)
פורסם 2003 במאי 622 שנים grand prix legends-as realalistic as they comenfs 5 יראה כמו משחק לתינוקות מתלמדים לעומתו.
פורסם 2003 במאי 822 שנים Half Life (ואם כבר יש לך, הורד Day of Defeat בגרסה 1.0, מדהים, פשוט מדהים)Unreal Tournament (ואם כבר יש לך, הורד Tactical Ops בגרסה 3.3.2, מוד מצוין)Deus Ex (ואם כבר יש לך, הורד Hotel Carone בגרסה 1.1 וחכה קצת ל-Redsun 2020 ו-Zodiac)Enjoy. כולם משחקים מעולים ומודים מעולים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.