פורסם 2008 באפריל 2217 שנים מחבר לא נכון.יש לי את הלוח אם והOC מתבצע ללא בעיות D:יש לך בדיוק בדיוק? אז מה אמרו לי שאם עושים לו OC אחרי זה .זה חוזר לקדמותו.
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים בדיוק בדיוק.ולמה זה יקרה, יש הרבה לוחות אם כאלו של ג'יגבייט ודגמים דומים וזה לא אמור להיות
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים מחבר בדיוק בדיוק.ולמה זה יקרה, יש הרבה לוחות אם כאלו של ג'יגבייט ודגמים דומים וזה לא אמור להיותלא יודע ככה אמרו לי כאן פעם. עכשיו צריך לחפש מישהו שיעשה לי OC קטן למעבד אני חייב.
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים מחבר מה הבעיה לעשות בעצמך? יש מדריך מאוד מפורט באתרטיפה מפחד. בסדר אני יסתכל שם.למשל ראיתי שם שמדובר במעבד AMD וגם בביוס שם כתוב שמלוח אם ללוח אם לפעמיים כתוב אחרת בביוס לכן מפחד. אני יסתדר ישאל כבר חבר.
פורסם 2008 באפריל 2317 שנים מחבר יש לי שאלה מה ההבדל בין מעבד BOX ? ללא BOX ? כי הE6300 שלי הוא לא בוקס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.