עבור לתוכן

המשחק עושה ריסט\מתחמם

Featured Replies

פורסם

תקשיבו. המחשב שלי די חדש... אניעשיתי OC קטן אבל כבר הורדתי את הOC יש לי כרטיס מסך HD3870 ומעבד E4500 עם קירור של ULTIMA 90

והמחשב במשחקים נופל. נתקע כמה פעמים בפעם השלישית שהוא ניתקע הוא כבר עושה ריסט (כל פעם שהוא נתקע זה לבערך 10 שניות)

וזה קורה אפילו במשחקים ישנים קצת, כמו Prince Of Persia The Two Thrones. ניקיתי אבק ניסיתי לעשות הכל. הבעיה התחילה בימים האחרונים. נראה לי התחיל בערך מאתמול או לפני יומיים.

אני משחק במשחק משהו כמו 10 דק' ונקתע ונופל... ואז שאני מנסה שוב, אחרי רחרי ריסט אחרי 3 דק' של משחק נופל. אם אני באינטרנט אין שום בעיה. רק שאני משחק. באמת הכרטיס מסך מתחמם ומגיע אפילו ל 70 מעלות אבל שאני מפעיל את המאוור ל 100% בREVIA TUNER אני מגיע במעמץ ל 50 מעלות ועדיין נופל...

מישהו בבקשה יודע מה לעשות?!

תודה רבה רבה רבה למי שעוזר לי בזה!

פורסם

לפי המפרט שלך יש כרטיס מסך מובנה בלוח אם, תנסה להוציא את הכרטיס שלך ולשחק איתו (נכון, זה יהיה על הפרצוף אבל לפחות תוכל לדעת בוודאות אם הבעיה היא בכרטיס מסך).

אם הכל עובד טוב עם המובנה, יש כמה אפשרויות.

א. הדרייבר של הכרטיס מסך החדש לא הותקן כראוי או שיש מספר דרייברים שמתנגשים אחד בשני, תריץ DRIVER CLEANER PRO במצב בטוח, תסיר את כל הדרייברים הקיימים גם של המובנה וכו',ותתקין את האחרון מהאתר של ATI.AMD.COM

ב. טמפ', אם המאורר על מקסימום ובתוכנת מאמץ אתה מגיע ל50-60 מעלות, אפשר לשלול את זה.

ג. כרטיס מסך פגום, קורה, גם חדשים מהקופסא יכולים להגיע לא יציבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים