עבור לתוכן

"37 LCD מומלץ ב6K.

Featured Replies

פורסם

שלום,

איזה מסך מומלץ יש בטווח המחירים המוזכר לעיל.

כדאי שהמסך יתמוך בHD אם זה נכנס בתקציב.

תודה לעוזרים!

פורסם

מה מרחק הצפיה.

HDREADY או FULLHD?

תכלס בטווח המחירים הנ"ל לא תזכה לראות הבדלים בין השניים אלה אם אתה ממש חד עין או אתה יושב קרוב מאוד למסך, לכן זה לא ממש קריטי.

המלצות:

הייתי בודק כמה חברות: HITACHI, SHARP, BENQ.

הייתי מתרחק: LG, PHILIPS סדרת הA של טושיבה(הC דווקא טובה, אבל יקרה משמעותית).

דגמים יותר ספציפיים:

HITACHI: LD900, A01

הA01 בעקרון מחליף של ה900 עולה יותר(לא יודע כמה יותר), אומרים שטוב מעט יותר בסך הכול שניהם מסכים טובים במחיר הזה(ברשותי 900 אם תרצה פרטים נוספים כמו מחיר קניה בפרטי).

SHARP- הדגם המרכזי שהייתי מתמקד בו הוא הWD1 די יקר ולא נראה לי יכנס בתקציב בדוק דגמים אחרים.

BENQ- מבין כול ההמלצות זאת שווה בדיקה קצת יותר מעמיקה BENQ ממש עכשיו נכנסים לארץ עם סידרת מסכים חדשה FULLHD, (כול שאר המסכים של שאר החברות שתימצא הם HDREADY בלבד), הפאנל מציג נתונים טובים מאוד עדיין לא נתקלתי בביקורות, אבל אם נשפוט על פי המחיר והנתונים(מה שלא עושים) מדובר בעיסקה מעניינת מאוד.

כדאי מאוד לחפש עוד פרטים ברשת אפשר להשיג במחירים נמוכים של פחות מ6K לדגם 42 אינצ'(אולי רק שמועות), אבל נתקלתי בזה, בהחלט מסכים מעניינים.

למה הייתי מתרחק משתי החברות שרשמתי? לא רוצה להחפיש, אבל יש לי את הסיבות שלי אם תרצה פרטים בפרטי.

מה שחשוב לבדוק ולחפש:

דבר ראשון אל תילך לכול מני רשתות חאפריות חפש חנויות יותר מקצועיות שמתמקדות בקולנוע ביתי ולא מוכרות על הדרך גם שואבי אבק מגהצים תנורים ומכול הבא ליד גם אם המחיר כביכול נמוך יותר(אחרי וויכוח קטן והצעה טובה גם חנות מקצועית נותנת מחיר טוב).

קניה באינטרנט אפשרית אם המחיר שווה את זה, עדיף לקנות מחנות.

מאוד חשוב לראות את המסך בפעולה, אך לא להסתמך על התמונה שאתה רואה בחנות מכיוון שבדרך כלל מכיילים מסכים כדי שימשכו את העין יותר מאשר שיציגו תמונה נכונה(בדרך כל עושים את זה למסכים שרוצים "להעיף"), התופעה פחות קיימת בחנויות מתמחות.

אחריות יבואן רישמי! זה לא בלוף עדיף לקבל 3 שנים אחריות של יבואן רישמי מאשר שנה אחת אצל מישהו שהמוניטין לא ממש חשוב לו ויותר חשוב לו רווח(כמעט תמיד נכון).

NR- חשוב מאוד אם תרצה לחבר את המחשב לטלויזיה NR או NATIVE RESOLUTION (מוכר לעיתים בעוד שמות וכינויים) מאפשר לך להעביר תמונה מהמחשב(או מקור אחר) ברזולוציה הטבעית של המסך מבלי שהתמונה עוברת עיבוד(שמקלקל אותה) במעבדי המסך.

חיבורים- SCART יתרון, אבל אפשר להסתדר גם בלי, DVI כנ"ל.

פורסם
  • מחבר

הלכתי לחנות עם אבא שלי, ראינו את המסכים והלכנו על סוני בראביה 37" (עלה 7100).

תודה לך פרקש!

פורסם

לסוני יש כמה דגמים טובים מקווה שתיהיו מרוצים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים