עבור לתוכן

בעיה טכנית ראשונה בPS3

Featured Replies

פורסם

אז ככה , לאחר שנה וחודש נתקלתי בבעיה טכנית חומרתית ראשונה בPS3.

הדבר אולי יראה מינורי אבל לי זה ממש הורס.

המכשיר הפסיק לנגן (באחוזים גבוהים) סרטיי DVD-R , הכוונה - סרטי DVD מגובים מכל סוג שהוא.

כדי לשלול בעית צריבה - ניסיתי בעזרת 2 מחשבים וסה"כ 3 צורבים שונים לקודד סרטים ובדקתי גם עם מחשב וגם עם PS3 אחר שאין בעיה בדרך הקידוד של הסרטים.

יש לציין שכל סוג מדיה אחר (BLUE RAY , משחקי PS3 , משחקי PS2 וכו) פועלים ללא דופי וללא בעיה.

רציתי לדעת אם משהו נתקל בזה.

חשבתי לנצל דיסק ניקוי מאלו של פעם, ההצלחה לא גדולה - הPS3 מסובב את הדיסק אך לא מצליח לקרא אותו.

משהו נתקל ? למשהו יש רעיונות כלשהם ? (ההימור הוא כמובן שהבעיה מסתכמת בלא יותר מעינית מלוכלכת , אך עקב אי קריאת דיסק הניקוי - אני לא יודע אם הפתרון הפשוט הזה אולי ממוצר אחר יכול אכן לעזור)

ליביו , שקצת בדיכאון כי הPS3 כבר לא באחריות מצד אחד , ומצד שני לא רוצה למסור אותו לתיקון ממש לפני יציאת GTA

פורסם

אני זוכר שהיתה לי בעבר את אותה בעייה עם מכשיר DVD של SONY ועם ה PS2 ,אבא שלי אלקטרונאי :P אז הוא פשוט פתח אותם (כל אחד בזמנו כמובן), עד למצב שהעינית חשופה וברורה לעין ולמגע, לקח קייסם אוזניים ,טבל באלכוהול סטרילי (70% לפחות) ,והופההה :xyxthumbs: הכלל עבד חלק,

א' . הPS2 התחיל לעבוד יותר מהר מכאשר היה חדש.

ב' . ה DVD היה מקליט ועלה הון תועפות באותה תקופה (2,800) ,ומאז שאבאל'ה עשה את הטיפול הזה הוא פשוט מקליט בצורה מושלמת מבלי שתהיה תקלה אחת אפילו, ולמרות שקניתי חדש ,הוא עדיין בשימוש אצלי ואפילו הוא האחד הדומיננטי ,אחרי הכל זה SONY .

בכל מקרה, אני לא יודע אם כל אחד יכול להרשות לעצמו לעשות דבר כזה אבל כשראיתי את אבא שלי עושה את זה אז הבנתי שזה לא כזה מסובך ואפילו לא ממש מסוכן, אני ממליץ לך מאוד מאוד, בהצלחה ומקווה שזה יעזור לך. ;)

פורסם
  • מחבר

זו אכן אחת האופציות.

אני אישית לא אפרק , אבל יש לי טכנאי (מחשבים) ברמה מאוד גבוהה שהציע לי לעשות את זה.

מצד אחד - הוא באמת מומחה ועובד ברמה הגבוהה ביותר , מצד שני זה עדיין יהיה כנראה הPS3 הראשון שהוא יפרק וזה גם מדאיג.

ליביו

פורסם

אם הוא יעבוד כמו שצריך אין סיבה שהוא לא יוכל להרכיב את זה מחדש

פורסם

תקשיב ליביו, אני אחד שאוהב לפרק ולגלות עוד ועוד, זאת הדרך שלמדתי הרבה על מחשבים מגיל 10 לפני ועד היום כבר אחרי 13 שנים ;D ,והאמת היא שזאת הפעולה הכי לא מסובכת שנתקלתי בה, ואם אני לא טועה הPS2 ו PS3 אמורים להיות באותו מבנה בערך, אז ככה שלא אמורה להיות איזה בעייה ,אני היתי ממליץ לך לקחת לטכנאי שלך ,אין לך מה לפחד, אני יודע שהוא יקר לך :P אבל זאת פעולה פשוטה מאוד שרק תועיל,

בהצלחה

פורסם

ואם הוא שובר לך את הPS3....

שבור אותו

פורסם

ואם הוא שובר לך את הPS3....

שבור אותו

:bash::s07::cool2:

פורסם

זה בעיה מעצבנת שבגללה אני מקווה שיעברו להורדות משחקים בתשלום בדור הבא

אין מה לעשות כוננים אופטיים חשופים לבעיות

פורסם

לא מבין מה הבעיה לפרק את המכשיר... כולה חתיכת ברזל, לא יכאב לו...

רק הערה בקשר לחומר הניקוי - רצוי להשתמש בספריי מגעים ולא באלכוהול באלקטרוניקה (את האלכוהול תשמרו למשהו אחר :lol: ).

בהצלחה עם זה... הדבר היחיד שתהרוס זה את האחריות. (איכות בניה של PS3 היא מצוינת, זה לא צורב סיני שמודבק בפנים...)

פורסם
  • מחבר

כמו שציינתי - אחריות זה דבר שנגמר לפני חודש.

(יש חסרונות בלקנות PS3 ראשון אה?)

ליביו

פורסם

כמו ב360 ככה גם בPS3 יש בעיות לפעמים.

תריץ חיפוש ביוטיוב אתה תיראה הרבה סרטים על PS3 מקולקל,בידיוק כמו ROD.

אולי גם יש סרטון שמראה איך לסדר את הבעיה שלך או משהו,כי זה בטח קורה לעוד אנשים.

פורסם
  • מחבר

לא ראיתי גם ביוטיוב יותר מדי בעיות , בטח לא באותה רמה של ה360.

גם הבעיה הזאת לפי חיפושים שלי ממש לא נפוצה ואני מהמר שקשורה יותר לאבק מאשר לתקלה מכאנית או תכנונית (אהם XBOX)

בכ"א - אכן מצאתי מדריכים איך לפרק את זה ואולי היום נקפוץ לטכנאי ונעדכן.

בכ"א - עדיף להשתמש בחומר לניקוי עדשות ולא בדברים אחרים אם כבר מדברים על הנושא.

ליביו

פורסם

כמו שציינתי - אחריות זה דבר שנגמר לפני חודש.

(יש חסרונות בלקנות PS3 ראשון אה?)

ליביו

לא רק PS3 אלה כמאת כל קונסולה

אם תחשוב על העבר הדרימקסט היה הרבה יותר טוב מבחינת משחקים מהPS2 בשנה הראשונה לPS2

וגם היה הרבה יותר זול

360\WII\PSP\DS\GBA \SNES\מגדריבר

לכולם לא היו הרבה משחקי AAA בשנה הראשונה

פורסם
  • מחבר

קרירין - החיסרון מתמקד בנושא הגמר אחריות יותר מאשר כל דבר אחר.

זה שבכלליות לא כדאי כ"כ לקנות קונסולה בחצי שנה הראשונה לרוב זו נקודה אחרת לגמרי.

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים