פורסם 2008 באפריל 2117 שנים כדי לפתוח את השקית ולהתקין ...אני חושש שזה פשוט לא יעבוד.בנוסף המערכת שלי היא OEM וכתוב שהדיסק נועד למערכות שהם לא OEM ...יש מה לעשות ...הוא להתקין ממערכת ישנה יותר כגון WIN98בעיברית שזה קל להשיג..באופן חוקי.
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים גם לי יש כזהוכל השדרוג זה סתם שטויות אם תכניס אותו למחשב הוא יתן לך להתקין גם על מחשב נקי לגמרי
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים מחבר גם לי יש כזהוכל השדרוג זה סתם שטויות אם תכניס אותו למחשב הוא יתן לך להתקין גם על מחשב נקי לגמריאני הבנתי שהוא בודק עם יש מערכת קודמת ...ובנוסף זה לא דיסק BOOT כנדומני ..
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים זה דיסק בוט מה שכן הוא לא יתן לך לשדרג אם הגירסא הקודמת היא עברית והוא ידרוש למחוק את הקודמת
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים מחבר זה דיסק בוט מה שכן הוא לא יתן לך לשדרג אם הגירסא הקודמת היא עברית והוא ידרוש למחוק את הקודמת אבל לא היה בעייה לדוגמה....יש בעייה שזה OEM ...הוא שיותר נכון להתקין את ה VISTA בלי הקוד ועליו לעתקין את השידרוג ..אז אני לא מעבד את הקוד של ה וויסטה שלי פרמיום .....נכון ...
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים הכי טוב זה התקנה חדשה לגמרי ככה אין בעיות של התנגשותמה גם שקיבלת את האולטמיט
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים מחבר הכי טוב זה התקנה חדשה לגמרי ככה אין בעיות של התנגשותמה גם שקיבלת את האולטמיטאני לא מבין הוא לא בודק עם יש מערכת מותקנת כבר ..??..?
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים הוא יבדוק ואז יציע לך לשדרג או להתקין חדשאחי הדרך הכי טובה זה ניסוי וטעייה
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים מחבר תתקין ממנו מערכת נקייה, כמו כל דיסק התקנה רגיל.כן אני רואה שיש אופציה כזו ...אבל יש לי שאלה אחרת....מה זה שווה בכלל ? יש לי פרמיום עם רשיון והכול ...עם זה בכלל נותן משהו ? הוא פשוט להשאיר את זה למערכת אחרת ...
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים העניין עם רשיון שמוגדר כ"UPG" שהוא תקף רק במידה שעל המחשב המותקן קיימת מע' הפעלה בעלת רשיון(98,XP,ויסטה וכדו').מבחינת התקנה הוא מתפקד רגיל ככל דיסק התקנה של חלונות,רק שבמידה שתתקין אותו על מחשב חדש לחלוטין שזוהי המע' ההפעלה הראשונה עליו(כמו רשיון OEM) אתה תהיה חשוף לתביעה.
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים תיקון קטן: אתה לא צריך שתהיה מותקנת עליו מערכת הפעלה קודמת אלא רק רישיון שלה (כמובן שאף מחשב אחר לא משתמש בו).
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים תיקון קטן: אתה לא צריך שתהיה מותקנת עליו מערכת הפעלה קודמת אלא רק רישיון שלה (כמובן שאף מחשב אחר לא משתמש בו). צודק כמובן. בד"כ 90% מהמחשבים החדשים שקונים איתם את מע' ההפעלה והיא מגיעה ברשיון OEM. לכן גם אם הלכת והתקנת את הווינדוס OEM שהיה לך על מחשב אחר לחלוטין ועליו התקנת את השדרוג זה לא חוקי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.