פורסם 2008 באפריל 2517 שנים חבל שאתה לא מגדיר בביוס את התזמונים של הזכרונות לתזמונים לפי המלצת היצרןזה ישפר לך את הביצועים
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים חבל שאתה לא מגדיר בביוס את התזמונים של הזכרונות לתזמונים לפי המלצת היצרן זה ישפר לך את הביצועים זה גם מה שאמרתי לו לעשות כבר 100 פעם.
פורסם 2008 באפריל 2617 שנים מסכים.גם אם תוכל להעלות את הבאס של המעבד ל 400 ולהוריד מכפלה ככה שישאר באותה המהירות או עם אוברקלוק קליל זה ישפר לך מאוד את הביצועים.
פורסם 2008 באפריל 2617 שנים זה גם מה שאמרתי לו לעשות כבר 100 פעם. עשיתי כבר מה שאמרת לי לעשות בביוס עם המתחים שמה אבל אני לא רואה שזה משפיע בצורה כלשהי...
פורסם 2008 באפריל 2617 שנים מחבר עשיתי כבר בדיוק מה שאמרת לי, הגדרתי את ה memory voltage בביוס שיהיה על auto אבל עדיין אני שם לב לשיפורים כלשהם..יש אפשרות שאני אראה אם הזכרונות באמת פועלים במתחים הנכונים שלהם?
פורסם 2008 באפריל 2617 שנים ב-Evereset אתה יכול לראות תזמונים ומתחים לזכרונותמתח לזכרונות אתה יכול לראות תחת Computer - Sensorsתזמונים תחת Computer - Overclock
פורסם 2008 באפריל 2617 שנים מחבר ב-Evereset אתה יכול לראות תזמונים ומתחים לזכרונות מתח לזכרונות אתה יכול לראות תחת Computer - Sensors תזמונים תחת Computer - Overclock צרפתי תמונה מה everest, מה מהמתחים מייצג את המתח של הזכרונות? בנוסף, אם אתה יכול, תסביר לי איך אני מגדיר בביוס את המתחים ואת התזמונים של הזכרונות כמו שצריך. תודה [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.