פורסם 2008 באפריל 2117 שנים אני מנסה לעדכן את המשחק אבל לאחר כמה שניות אני מקבל הודעה שהעידכון נכשל ניסיתי גם במצב אלחוטי וגם חוטי ועדיןן מי יכול לעזור לי בבקשה :s05:תודה מראש
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים גם אני על סף יאוש מהענין , הסרברים שלהם נוראיים בצורה מגוכחת.הדרך היחידה לעדכן (מאחי שעידכן ומקריאה באינטרנט) זה להתחבר בשעות מאוחרות בלילה ולנסות כמה פעמים.ליביו
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים כן זה ממש ביזיון, לקח לי שעות להוריד את ה - SPECIIהעדכון אחריו היה דווקא די מהיר.למזלנו כל פעם שאתה מוריד כמה מגות הוא שומר אותם אז גם אם אתה מקבל שגיאהפשוט תאתחל והוא ימשיך מאיפה שהפסיק.
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים מחבר אז זהו שהוא מתחיל שוב מההתחלה בכל פעם וזה תהליך ארוך מאוד אני לא יודע מה גודל העידכון וזה לוקח המון זמן הכי מתסכל זה שהוא מגיע לכמעט 90 % ואז נופל טוב אני אנסה שוב איזה עדכון נוסף יש ? "העדכון אחריו היה דווקא די מהיר."
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים העידכון לSPEC2 לא כולל את השמירה של המגות האלו.בכ"א מה שמדובר היה שיצא עידכון בראשון לאפריל פלוס מינוס שהיה עידכון גדול ועידכון נוסף קטן ב15 לאפריל.הראשון שדיברתי עליו הוא הSPEC2ליביו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.