פורסם 2008 באפריל 2117 שנים שלום לכולםאני מאוד אוהב את קספרסקי משתמש בא שניםאך מסיבות שלא אוכל לעלות על דף זהאני נאלץ להסיר ולהתקין אנטי וירוס אחרעל מה אתם ממליצים ???
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים אם הבעיה על מה שאני חושב שהיא, אולי לקנות קספרסקי ב85 שקל לשנה?ובנתיים להשתמש בTRIAL של KAV במשך חודש ואז עוד חודש TRIAL של KIS.בכל מקרה, אם לא קספרסקי אז NOD32, שאני אישית לא אוהב אבל אומרים שיש לו "ביצועים" טובים.
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים מחבר האמת שנכנסתי לאתר בישראל לקנות את התוכנהאבל ממה שראיתי לא ניתן לקבל קי דרך האינטרנט אלא רק לקנות קופסהאיזה באסה...
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים לך לפאנדס או משהו.או שתקנה מהאתר האמריקאי, שם אפשר לקבל CD-KEY, אבל המחירים שם קצת יותר גבוהים מהארץ.
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים אני משתמש כבר שנתיים ב AVG למה אתם לא ממליצים על זה ? לא מומלץ להשתמש ב AVG ??? תודה לעונים
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים תריץ סריקה עם קספרסקי ותבין מניסיון ה-AVG מפספס המון העיקר כל יום הוא עושה UPDATE של חצי מגה תודה הופמן
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים מחבר טוב בינתיים אני הולך על TRAIL כל חודשעל שנמצא פתרון!כבר 4 שנים אני עם KAS אני מתבאס לעבור למשהו אחרבזמן האחרון נהיו נמרים...כל UPDATE ישר קופצת הודעה
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים כנ"ל לגבי אני עם קספרסקי מגרסא 4, ואני קונה אותו כל שנה, אנטי וירוס מעולה.ובתקופה הזאת ניסיתי כל אנטי וירוס נפוץ וכולם היו רחוקים מהקספרסקי בכל תחום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.