פורסם 2008 באפריל 2117 שנים כמו שכתבתי פה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=330859.new;topicseen#newיש לי לא מעט הצקות עם ויסטה,בלי קשר לשומדבר ספיציפי המערכת מתרסקת,ב3 פעמיים האחרונות פעמיים הוינדוס התרסק בגלל win32k.sys והאחרון בגלל משהו bad_pool_callerאני מוסיף גם קבצי minidump שלא בדיוק הצלחתי לנתחאם מישהו יכול לעזור אני אודה לו מאוד.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים מחבר שכחתי לציין ,זה לא המפרט בצד-הוא מריץ xp בכיף.הויסטה רצה על dell inspiron 1525intel t7250kingston 2 gb ddr2 667mhz.הרצתי בדיקת זיכרון קצרה שמובנית בנייד והכול עבר בה בסדר,זה גם לא נראה לי בעיית זיכרון בגלל זה אני אשמח לשמוע עוד הצעות
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים אם לא נראה לך שזה בעיה בזיכרון אז אתה מוזמן לשאול את כדור הבדולח שלך איפה הבעיהבכל מקרה אני לא הייתי סומך על בדיקת זיכרון קצרה שמובנת בנייד ומריץ memtestבהצלחה
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים מחבר עם איזה תוכנה אני מנתח תdump של vista ?וד"א בזמן שxp היה מתוקן הוא עבד בכיף בלי אף bsod
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים מחבר בעיקרון לאהדריבר היחיד שהתקנתי היה הדריבר של העכבר הלאחוטי של ג'יניוס שיש לי שהתקנתי בצמוד להתקנת הוינדוס,ואממ לא יודע אנסה להסירו
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים מחבר חחחחחח לא,התכוונתי שהדריבר שהתקנתי לאחרונה כלומר האחרון שבהם היה זה של העכבר האלחוטי.ומה אתה כזה בהלם,המחשב היה עובד,לא מי יודע מה ואיך אבל היה עובד גם בלי דריברים(הרי הוינדוס שם את שלו למה שיש לו)מישהו בבקשה יכול להעלות לי ניתוח של לפחות קובץ דאמפ אחד? הסימבלים האלה בקושי יורדים מהאתר של מיקרוסופט(3 קיי לשניה)
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים 3K לשנייה .. אתה צוחק עלייאחי תוריד את הדרייברים ללוח M שלך מהאתר של היצרן של הלוח ותתקיןיכול להיות שהדרייברים שיש לך עושים בעיות או קונפלקטים אז תוריד את המקוריים...עדכן אותנו אח"כ
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים מחבר זאת הבעיה שאני לא צוחק,זה ירד בכזה קצב,ננסה היום שוב.המחשב בן פחות מחודש,אחרי שהתקנתי תמערכת הורדתי את כל הדריברים מהאתר של dell ככה שגם הם חדשים.הכמה קריסות אחרונות היו בגלל win32k.sysשלא ממש הצלחתי להבין תתפקיד שלו בחיים ע"י גיגול.
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים מחבר קראת תהודעות שלי?אני מסביר שהמחשב בן פחות מחודש איך שהתקנתי תמערכת הפעלה הורדתי את הדריברים מהאתר שלהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.