עבור לתוכן

האם כדאי לקנות דיו חלופי ולא מקורי למדפסת לייזר

Featured Replies

פורסם

שלום,יש לי מדפסת לייזר זירוקס 3122

הטונר עומד להיגמר ואני תוהה אם כדאי לחסוך כמה עשרות שקלים ולקנות חלופי ולא מקורי.

האם הוא מכיל פחות הדפסות?פחות אמין?למישהו יש נסיון רע עם זה?

פורסם

ברור שעדיף לקנות טונר מקורי,אם יש לך את הכסף אל תתקמצן.

פורסם

לא נתקלתי בטונר חלופי למדפסות זירוקס..מה שכן אם יש למה לא..זה נותן כמעט את אותה איכות הדפסה..

פורסם

הטונר עומד להיגמר ואני תוהה אם כדאי לחסוך כמה עשרות שקלים ולקנות חלופי ולא מקורי.

השאלה היא כמה חוסכים. אם זה כמה עשרות (על טונר שעולה 400-300 שקלים), הייתי משקיע במקורי. רק אם הלא מקורי עולה חצי או שליש מחיר, הייתי שוקל (אולי).

סה"כ, למי שלא מדפיס בכמויות מסחריות, הטונר יחזיק המון זמן (3000 דפים? 5000?) אם אתה מחליף טונר פעם בשנה-שנתיים (או אולי אפילו פעם ב-4-3 שנים), ההבדל, 200 שקלים הפרש לא יעשו הבדל מורגש בכיס שלך.

פורסם

מה אתה אומר..הפרש של 200 שקל זה כלום..בסופו של דבר הסכום הזה מצטבר..זה כמו הבדל ב 50 אג' לדף לבין 17 אג' לדף

אחרי 100 דפים זה יוצא 50 שקל לעומת 17 שקל..הבדל משמעותי ביותר..

נתקלתי בעבר אנשים שאמרו שהיה להם נסיון רע..אבל מאוד נדיר..בתכלס זה עושה את העבודה אבל לא כמו האיכות של המקורי.

פורסם

מה אתה אומר..הפרש של 200 שקל זה כלום..בסופו של דבר הסכום הזה מצטבר..זה כמו הבדל ב 50 אג' לדף לבין 17 אג' לדף

אחרי 100 דפים זה יוצא 50 שקל לעומת 17 שקל..הבדל משמעותי ביותר..

מה שאני אומר זה שאם אתה מחליף טונר פעם בכמה שנים, אז ה-200 שקלים הם לא משמעותיים. וזה לא מצטבר ולא נעליים, כי גם ככה בממוצע כל 5-4 שנים מחליפים מדפסת.

כמובן אם אתה מדפיס הרבה ומחליף טונר כל כמה חודשים עד שנה, זה כן הבדל משמעותי.

הכל תלוי בכמויות.

פורסם

יש משהו במה שאתה אומר..

אבל עדיין..למה לא לחסוך את ה100-200 שקל האלו?

יש סיבה אחת שאפשר לנקוב?

כי אני אשמח גם לדעת..

חוץ מהאיכות הדפסה שהיא לא כמו טונר מקורי

פורסם

חוץ מהאיכות הדפסה שאי לא כמו טונר מקורי

לא מספיק?

פורסם

אפשר לקנות טונר חלופי אני לא חושב שתהיה בעיה רק תקנה מחברות מוכרות כאלה

אני משתמש בחלופי

בדיו חלופי שיש הבדל בין המחירים 80 לחלופי לעומת 187 למקורי

אותו כמות דיו

אני נהנה מדיו חלופי אין לי איתו שום בעיה ואפילו מכך הזמנתי מחו''ל ערכת מילוי דיו שחור של 240ML ב70 שקל שמספיקה לי ל 16 מילואים ל 6400 דפים שזה הרבה יחסית והאיכות טובה הדיו הקיים בערכה הוא איכותי שהיו עליו ביקורות טובות מאוד והחברה בארצות הברית

פורסם

לא מספיק?

לאיכות הדפסה לטקסט..?

בשביל הפרש של 100- 200 שקל..

כל אחד והשיקולים שלו..

לא שההבדל באיכות הוא ניכר..

פורסם
  • מחבר

תודה לכם :hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים