עבור לתוכן

WD5000AAKS לעומת ST3500320AS

Featured Replies

פורסם

מה אתם אומרים בין שני הדגמים הספיציפיים הנ"ל:

WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS

SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS

נגיד ששניהם עולים אותו דבר (בחלק מהחנויות אחד יותר יקר ובאחר השני).

על הנייר ה-seagate עדיף, יש לו 32MB באפר, וחמש שנים אחריות במקום שלוש. אבל אולי יש דברים לא על הנייר..

מה נראה לכם עדיף?

פורסם

אם לסכם בקצרה את ה327 תארדים שנפתחו בדיוק להשוואה הזאת, אין שום תשובה סופית, חלק ממליצים ככה וחלק ממליצים ככה, לדעתי הרוב בזמן האחרון הולכים לכיוון הסיגייט יותר מאשר הווסטרן דיגיטל, אבל אולי זאת סתם הרגשה שלי, בתכלס אף תארד בנושא לא הגיע לשום הכרעה.

אה כן, ואל תשלול גם את היטאצי וסמסונג, דיסקים מעולים גם כן.

אני אגב, אחרי שפתחתי גם כן דיון כמו שלך, הלכתי בסוף על הסיגייט.

פורסם

אם לסכם בקצרה את ה327 תארדים שנפתחו בדיוק להשוואה הזאת, אין שום תשובה סופית, חלק ממליצים ככה וחלק ממליצים ככה, לדעתי הרוב בזמן האחרון הולכים לכיוון הסיגייט יותר מאשר הווסטרן דיגיטל, אבל אולי זאת סתם הרגשה שלי, בתכלס אף תארד בנושא לא הגיע לשום הכרעה.

אה כן, ואל תשלול גם את היטאצי וסמסונג, דיסקים מעולים גם כן.

אני אגב, אחרי שפתחתי גם כן דיון כמו שלך, הלכתי בסוף על הסיגייט.

מחזק בהחלט :xyxthumbs:

האמת היא שלי במחשב יש שני דיסקים של סיגייט ואחד של ווסטרן ,מאותה הליגה ,500 GB כל אחד ,והסיגייט פשוט עובד בצורה הרבה יותר שקטה, אפילו טיפה יותר מהיר, יותר זול ויותר טוב לפי הניסיון במחשב שלי, ולבסוף גם 5 שנות אחריות לעומת 3 :nixweiss:

תעשה את השיקולים שלך ,למרות שכל הדיסקים טובים בעיקרון אבל תמיד יש משהו שקצת יותר משלם ונותן יותר תמורה.

תתחדש

פורסם

SEAGATE, בגלל האחריות.

פורסם
  • מחבר

ראיתי שיש עוד שרשורים לגבי כונני 500 או כונני WD/seagate אבל לא ראיתי אם יש אחד בדיוק בין שני הדגמים האלה.

אני מניח שאני אלך אז על סיגייט.

תודה

פורסם

לאחר שיטוט בדפי הפורום, מצאתי שהאחריות 5 שנים של סיגייט, היא למעשה: 3 שנים ראשונות להחלפת המוצר בחדש/משופץ (תלוי ביבואן) ובשנתיים האחרונות קבלת זיכוי של 30% מערך המוצר שיורד פלאים לאחר תקופה ארוכה שכזו.

אגב, לפני שתקנה כדאי שתעיין בזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822148288

לעומת זה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136073

ניתנו שם מספיק ביקורות/דירוגים כדי לשקף את ההבדל בין שני הדיסקים, שהוא באמת זניח (ה-wd זוכה ליותר שבחים) והכל עניין של איזה דיסק תקבל.

אבל לפי מה שמצאתי ה-wd שקט כמעט כמו הסיגייט, וה-aaks בכלל נחשבת סידרה שקטה, קרירה עם ביצועים עדיפים יותר.

אין כאן ניצחון חד משמעי אבל נראה לי שעדיף את ה-wd.

פורסם
  • מחבר

האמת שאני ככל הנראה אחליט מה לקנות בהתאם למחיר הזול יותר בחנות בה אני אקנה את המחשב.

חשבתי לקנות ב-IQPC שם הסיגייט זול יותר (461) אבל עכשיו אני חושב על לקנות דווקא ב-skypc שם ה-WD זול משמעותית (405).

פורסם

וואלה לא יודע..אני על ה WD250GB KS, לא AAKS, ואני בכלל לא שומע אותו עובד! בקושי בקושי...

אני כמעט עם ההארד דיסק 8 חודש, ועובד לא רע בנתיים,

מצד שני אני חייב לומר, ה HD הקודם שלי היה SEAGATE, 30GB במחשב הישן, שקניתי משנת 2000,

המחשב עבד ובגלל חוסר זכרון ה HD עבד כל כך הרבה...אמנם מרעיש אבל לא התקלקל לרגע! ועד עתה אני משתמש בו במחשב בשביל להעביר דברים כמו HD נייד...חח,

מנסיון עבר הסיגייט סחב פשוט מעולה...

פורסם

האמת שאני ככל הנראה אחליט מה לקנות בהתאם למחיר הזול יותר בחנות בה אני אקנה את המחשב.

חשבתי לקנות ב-IQPC שם הסיגייט זול יותר (461) אבל עכשיו אני חושב על לקנות דווקא ב-skypc שם ה-WD זול משמעותית (405).

הנה קישור שיכול להקל על ההחלטה שלך, צריך רק מישהו עם ניסיון של 2 הסדרות של סיגייט ווסטרן:

http://www.tomshardware.com/charts/hard-disks/average-read-transfer-performance,658.html

אפשר לשים כאן בטבלה את הסיגייט אבל לא את ה-500aaks. לעומת זאת אפשר לשים את ה-750aaks מאותה סידרה, או 500ks.

אם יש למישהו מושג אם הביצועים של ה-500aaks פחות או יותר אמורים להיות שווים לשניים הנ"ל של WD אז הסיגייט עדיף, הוא עולה על שניהם כמעט בכל פרמטר.

עריכה: הלינק הארוך תוקן, תוסיף את הדגמים שאתה רוצה למטה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים