עבור לתוכן

בעיות בשיתוף בין 3 מחשבים

Featured Replies

פורסם

שלום .

יש לי בעיה שאני רוצה לגשת למחשב בקבוצה מחשבים זה רושם לי אין לך הרשאה למחשב זה (איך אני מכוון הרשאות ) אין בעיה כולם באותו שם של קבוצה אני לא מבין מה הבעיה ?

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

באותו מחשב יש מחשב administrator או משתמש עם שם?

פורסם
  • מחבר

על administrator

פורסם

תיצור משתמש חדש עם הרשאות מלאות ואז תבדוק עם זה עובד.

פורסם
  • מחבר

עשיתי בדיוק את מה ששניכם אמרתם וזה עדיין לא פועל , יש משהוא נוסף ?

פורסם

הוא נותן לך לראות את רשימת התיקיות המשותפות? הוא מבקש שם משתמש וסיסמא? מה אתה עושה ומה כן קורה לפני ההודעה?

פורסם
  • מחבר

הוא מראה תקיות אבל שאני מנסה להיכנס אומר לי שאין לך הרשאה , מה שכן אני חייב לציין כולם יכולים להיכנס לתקייה מסוימת שנמצאת במחשב הזה שאני רושם עליו התקייה נקראת :shareDocs חוץ ממנה אין אפשרות להעביר כלום ... שום גישה ורק רושם לי לגבי נתיב והרשאות ואיך לי מושג מה זה .

פורסם

לא כתבת אם המחשב המדובר הוא עם ויסטה או XP...

פורסם
  • מחבר

2 מחשבים xp ואחד ויסטה , אבל בלי קשר גם שהיה לי שניים מסוג xp וניסיתי להיכנס לא הלך .

פורסם

המשתמש שלך קיים גם במחשב השני? עם סיסמא שונה או אותה הסיסמא?

פורסם

תיצור במחשב שלך משתמש מוגבל ותנסה להיכנס דרכו.

פורסם
  • מחבר

עשיתי לא עזר , "המשתמש שלך קיים גם במחשב השני? עם סיסמא שונה או אותה הסיסמא?" מזאת אומרת המשתמש שלך קיים גם במחשב השני ? לא הבנתי את זה מה חייב אותו שם משתמש למחשב בכל המחשבים ברשת ?

פורסם
  • מחבר

מישהוא ? - את האמת עכשיו אני רואה בשני המחשבים מחשב אחד ויסטה ומחשב אחד xp את המחשב השלישי ואני יכול להיכנס אליו אבל לשני המחשבים הראשונים שציינתי אי אפשר להיכנס משום שאין הרשאות למה זה קורה? ואיך אני נותן הרשאות ,דר"כ יש לי בשיתוף שאני משתף תקייה הרשאות ורשום לי everyone אז לא אמור להיות בעיה , מה הולך פה ?

פורסם

לא ברור מה בדיוק הבעיה, מה שכן החיים בד"כ הרבה יותר קלים כשקיים אותו המשתמש עם אותה הסיסמא בשני המחשבים (זה די גרוע, אבל זה מה יש). תנסה לראות מה קורה כשאתה מייצר משתמש משותף כזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים