עבור לתוכן

מחפש מצלמה של Canon

Featured Replies

פורסם

פוג'י F40. חיפוש בפורום ייתן לך לא מעט מידע עליה.

• תגובות 50
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אולי זה קצת קטנוני, אבל זה לא מציק שאי מקום להסתכל חוץ ממסך הLCD?

נניח בשמש, בטח ממש קשה לצלם.

אגב המצלמה הזאת עולה 1000 ש"ח, אני חושב שמשהו קצת פחות יקר יתאים פה?

פורסם

אולי זה קצת קטנוני, אבל זה לא מציק שאי מקום להסתכל חוץ ממסך הLCD?

נניח בשמש, בטח ממש קשה לצלם.

בעיני, לא ממש. הסבר כאן:

http://boren.sent.com/photography/articles/LCDvsOVF

אגב המצלמה הזאת עולה 1000 ש"ח, אני חושב שמשהו קצת פחות יקר יתאים פה?

אפשר למצוא אותה בהרבה פחות מ-1000 ש"ח:

http://camera4less.co.il/product.asp?f=1531&p=12

פורסם
  • מחבר

שכנעת אותי :)

אני שם לב שבחנות הזאת נותנים שנה אחריות, לעומת שנתיים בהרבה חנויות אחרות.

יכול להיות שזה זול ויש פחות אחריות כיוון שזה יבואן לא רישמי שברגע מימוש האחריות יהיו לא אמין ומקצועי?

המחיר הוא ממש מחיר של חו"ל..

פורסם

זה סיכון שרק אתה יכול להחליט האם שווה לך את החיסכון הכספי. אני קניתי בחנות הזו בעבר פוג'י F31 והעדפתי לחסוך כמה מאות שקלים על פני קניה דרך יבוא רשמי. בינתיים המצלמה תקינה, כך שההימור הזה עד כה הצליח. אני לא בטוח שהייתי יכול להגיד את אותו הדבר אם כן היה צורך בתיקון כלשהו.

פורסם
  • מחבר

טוב נתייעץ עם אבא נראה מה הוא אומר =]

יש דרך להיות בטוח שאני לא מקבל ציוד מחודש?

פורסם

לא ידוע לי על מקרים של ציוד מחודש ב-camera4less שלא היה כתוב עליהם מפורשות שהם מחודשים. בסה"כ יש להם מוניטין די טוב. הדבר העקרי שאותו אתה צריך לשקול לדעתי זה את נושא האחריות מול המחיר.

פורסם
  • מחבר

אוקי, אז ההחלטות הסופיות.

אין צורך בשני מצלמות למשפחה לכן, ניקח רק את ה-F40 למשפחה.

ועם הכנראה הנחה שיש לנו בקנון, אני רוצה לקנות לעצמי מצלמת SLR ולהתחיל להיכנס לתחום הצילום.

חשבתי ללכת על 350D בגלל שאני רוצה שרוב הצלמים שאני אוהב משתמשים בה והתמונות יוצאות לא רעות בכלל.

ואני רוצה המלצה לקנות עדשה/ות.

תודה רבה,

אור.

עריכה:

אהה וחשבתי אם כבר אז לקחת למשפחה מצלמה אולי טיפה יותר טובה.

יש מצלמה נניח של פוג'י, שאמרת שהיא חברה טובה, ב-200 שקל יותר(סה"כ 1000) שיש לה יתרונות על ה-F40 וכדאי לקחת אותה?

פורסם

ה-350D היא מצלמה טובה, אבל ה-400D היא שיפור משמעותי, וה-450D היא שיפור מאוד משמעותי. אם הן לא בתקציב, שווה לחסוך עוד קצת.

אין לפוג'י מצלמה ב-1000 ש"ח שעדיפה על ה-F40.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה.

אז אני הולך על ה-F40 למשפחה ו-400D בישבילי

אני ממש מאושר תמיד רציתי להתחיל לצלם רציני :)

תוכל להמליץ לי על עדשות שצריך בישביל להתחיל?

פורסם

ה-18-55IS החדשה של קנון היא עדשה מצויינת ואולי עדשת הקיט החדה ביותר שיש היום בשוק (בניגוד גמור ל-18-55 שקדמה לה). אם היא בתקציב, יהיה לך קשה לפספס.

פורסם
  • מחבר

אממ מגניב, גם חבר אמר לי שכדאי לי להתחיל עם עדשת קיט.

אבל לא הצלחתי למצוא את העדשה שאתה מדבר עליה בזאפ. מוכרים אותה בארץ? מה בערך המחיר?

פורסם

עם עדשת הקיט הישנה של קנון לא כדאי לך להתחיל. היא הפחות מוצלחת מבין עדשות הקיט של החברות השונות. החדשה היא סיפור אחר לגמרי, אבל היא גם עולה בהתאם. בשביל התוספת של המייצב והשיפור הגדול באיכות האופטית זה מחיר סביר.

מה התקציב הכולל שלך למצלמת DSLR + עדשה?

פורסם
  • מחבר

אממ, אין כ"כ כזה.. וכרגע לא ברור כמה תעלה המצלמה.

חשבתי שבתור התחלה, שאני גם לא יודע עדיין לאיזה כיוון של צילום אני הולך כ"כ, עדיף להתחיל עם עדשת קיט שהיא כללית כזאת. חשבתי שעדשה כזאת תעלה לי 400-500 שקל בערך. 1300 זה באמת דיי יקר, לפחות בשלב הזה.

האם לא כיוונתי נכון ועדשת קיט תעלה לי הרבה יותר?

פורסם

אממ, אין כ"כ כזה.. וכרגע לא ברור כמה תעלה המצלמה.

אז כדאי שתגדיר תקציב. DSLR + עדשה אפשר להשיג ב-2300 ש"ח וגם ב-23000 ש"ח. אתה צריך להחליט כמה אתה מוכן להוציא.

חשבתי שבתור התחלה, שאני גם לא יודע עדיין לאיזה כיוון של צילום אני הולך כ"כ, עדיף להתחיל עם עדשת קיט שהיא כללית כזאת.

מחשבה נכונה, הבעיה היא שעדשת הקיט הזולה (הישנה) של קנון היא עדשה לא מוצלחת.

חשבתי שעדשה כזאת תעלה לי 400-500 שקל בערך. 1300 זה באמת דיי יקר, לפחות בשלב הזה.

האם לא כיוונתי נכון ועדשת קיט תעלה לי הרבה יותר?

לא בהכרח. 400D + עדשת הקיט החדשה יעלו לך כ-3700 ש"ח, אבל בתקציב הזה ואפילו בפחות אפשר לקבל יותר בחברות אחרות. השאלה היא כמה אתה נעול על קנון.

בכל מקרה, החלטה על תקציב היא הדבר הראשון שאתה צריך לעשות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים