פורסם 2008 באפריל 2017 שנים יש לי שני הרד דיסקים במחשב שניהם SATA על אחד התקנתי מערכת הפעלה XP ע"י דרייבר של SATA כי כרטיס האם לא הכיר את ה - SATA שלי בכלל לחיצה על F6 והתקנת דרייבר הכל תקין אך כאשר המערכת עולה ואני לוחץ על המחשב שלי כדי לראות את כל ההרד דיסקים ומחיצות שיש לי אני רואה רק את ההרד דיסק שאליו ישנה מערכת ההפעלה את ההרד דיסק SATA השני אני אינני רואה מדוע ואיך אפשר לתקן את הדבר ןאם אפשרי הדבר בכלל מודה על תשובתך המהירה עם אפשר תודה :kopfpatsch:
פורסם 2008 באפריל 2017 שנים קליק ימין על המחשב שלי>ניהול>ניהול דיסקיםתבדוק שהוא מופיעה שם.במידה והוא דיסק חדש יש לפרמט אותו וקבוע לו מערכת קבצים ורק אז הוא יהיה מזוהה.
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים מחבר הוא לא מופיע שםואני ממש לא רוצה לפרמט אותורק לראות אותו כי יש לי עליו קבצים חשוביםאני רוצה להשתמש בו בתור קונן גיבוי כמו שהיה עד עכשיו רק שמקודם היה לי כונן רגילועכשיו יש לי שני SATAהרגיל הלך פייפןתודה
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים מחבר גם בביוס אני לא רואה אותםניסיתי להחליף את החוטים ועדין אני רואה רק דיסק אחדבביוס יש לי רייד 0מה לעשות אני ממש חסר עוניםתודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.