פורסם 2008 באפריל 2017 שנים איך הלוח הזה?הוא אמין?יציב?טוב לOC?מתאים לSLI גם עם הכרטיסים החדשים כמו 9800GX2 וכו'?ואמרו לי שיש לו בעיה של התחממות (רשמו בכמה אתרים), מה דעתכם על הלוח?
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים לוח מעולה אך יקר, הרוב הגדול ממש לא צריכים את זה, עדיף ללכת על לוח 750I אם אתה רוצה SLI.
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים לוח מעולה אך יקר, הרוב הגדול ממש לא צריכים את זה, עדיף ללכת על לוח 750I אם אתה רוצה SLI.שמע להגיד SLI וOC נחשב חטא אבל לא על הסטיקר 2 הוא פשוט מדהים. אם יש לך ת'כסף ואתה רוצה ביצועים מקס' של SLI/TRI WAY SLI עם OC חזק ביותר הלוח הזה כולל ספק חזק ביותר זה לא יהיה משפט גס
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים סטריקר לא סטיקר : הכל זאת, כרטיס מאוד מאוד יקר עדיף לדעתי להתפשר על OC קצת יותר נמוך ולקחת אז גם אולי מעבד קצת יותר חזק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.