פורסם 2008 באפריל 1917 שנים יש לי מחשב נישא עם דיסק SATA התקנה של חלונות לא זיהתה את הדיסק ולכן בביוס שיניתי את ההגדרות הדיסק למדמה IDE התקנת חלונות הלכה חלק לשאלתי כיצד אני יכול להתקין את הדריבר לSATA על התקנת חלונות קימת כך שתיהיה לי אפשרות לשנות את ההגדרות בביוס חזרה ל SATA ולהנות מיתרונות המהירות של הטכנולוגיה החדשה
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים אתה יכול לשלב התקנה של הצ'פסט בזמן שאתה מתקין את חלונות ע"י לחיצה על F6 או שילוב בהתקנה עצמנ לפני ע"י NLITE\בנוסף לכך אתה יכול להגדיר את הSATA בביוס למצ תאימות לIDE שבו הוא עדיין עובד באותו רוחב פס רק בלי יכולות native כמו ncq ו hotswap.
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים כדי לשנות את האפשרות אתה חייב לפרמט את המחשב ולהשתמש בדריברים מיוחדים לSATA שבדרך כלל נמצאים באתר של החברה
פורסם 2008 באפריל 2017 שנים מחבר תודה על התשובות אבל אני לא מעוניין להתקין מחדש את המחשב אלא כיצד אני יכול להתקין את הדריבר למחשב שמותקן כך שאוכל לשנות בביוס חזרה לSATA להתקין מחדש זו עבודה גדולה מידי למחשב שבשימוש תקופה (גיבוי חומר וכו )
פורסם 2008 באפריל 2017 שנים תתקין דרייבר של SATA שזה בעצם AHCI ותעביר את ההגדרות בביוס חזרה ל NATIVE.
פורסם 2008 באפריל 2017 שנים תתקין דרייבר של SATA שזה בעצם AHCI ותעביר את ההגדרות בביוס חזרה ל NATIVE.זה לא יעבוד לך מניסיון הXP לא יפתח לך אם תעשה את זה (אתה יכול לנסות ואז להחזיר את זה ולא יקרה כלום) יופיע לך מסך כחול אחרי כמה שניות
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים מחבר אז איך בשם אלוהים מתקינים את הדריבר הזה בלי הקטסטרופה של התקנה מחדש של חלונות :-[
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים אין הרבה מה לעשות זה נושא בעייתי ב XP...עד כמה חשובות לך יכולות ה Native?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.