עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת מגמה שלנה הבאה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כעיקרון אני אוהב יותר אלקטרוניקה וכל זה וגם כל העסק של מחשבים דיי קורץ לי, מבחינת חלקים פנימיים וכל זה, ואני כבר מתקן כמה מחשבים באיזה חנות אחת.. (אם לפרק מחשבים ולתת להם ראסיות כדי שהם יעבדו נקראה להיות טכנאי מחשבים, אז אני חושב שאני טוב בזה! ;D).

אז מה אתם אומרים, מכטרוניקה יתאים לי? (וAwingum, יש המעבדות שלנו ציוד חופשי שאפשר "להשאיל" ולנסות כל מיני דברים..)

• תגובות 30
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה אחלה מקצוע אבל יש עליו רק 20% בונוס אקדמאי ולא 25

חוץ מזה זה אחלה של דבר (טעות שלא בחרתי את זה במקום כימיה)

פורסם

what he said ^^^^^^^^

;)

;)

פורסם

איזה כיף להיות בכיתה ח' ;D ;D

פורסם

מממ

מי עומד לעשות בגרות בלשון בט'? ;D

משרד החינוך מתחיל מהמחזור הבא של טטים לעשו בגרויות בט'

eat that ;D

(עכשיו יש לי 90~ בלשון ובחטיבה לא הבנתי בגרוש... ההבשלה משתלמת)

פורסם

איזה כיף להיות בכיתה ח' ;D ;D

יש לך עוד סבל רק לפניך

תהנה מזה כל עוד תוכל

פורסם
  • מחבר

מממ

eat that ;D

נייט בגרות בלשון בכיתה ט', רק מגן...

פורסם

מממ

eat that ;D

זה לא ההבשלה, זה הרמה של המורים. שנה שעברה אנשים היו נכשלים על החומר של הבניינים בצורת השלמים. היום מי ירשה לעצמו לטעות בזה כשיש עוד 98453486 צורות.

Yot! לך לאורט ביאליק! אנחנו שולטים! יש הרבה יותר בחירה ומרחב של מקצועות, ואני באלקטרוניקה 10 יחידות ופיזיקה 5 יחידות (פלוס בונוסים, מבחני מעבדה ואפשרות לעשות פרוייקט שיהיה הציון ל5 יחידות)

פורסם

אח שלו, תהנה מהבי"ס כל עוד אתה יכול!!! אל תיקח קשה מדי ותבחר מה שבא לך, אם יש לך טיפה אייקיו, תעבור הכל!

פורסם
  • מחבר

זה לא ההבשלה, זה הרמה של המורים. שנה שעברה אנשים היו נכשלים על החומר של הבניינים בצורת השלמים. היום מי ירשה לעצמו לטעות בזה כשיש עוד 98453486 צורות.

Yot! לך לאורט ביאליק! אנחנו שולטים! יש הרבה יותר בחירה ומרחב של מקצועות, ואני באלקטרוניקה 10 יחידות ופיזיקה 5 יחידות (פלוס בונוסים, מבחני מעבדה ואפשרות לעשות פרוייקט שיהיה הציון ל5 יחידות)

אני דווקא שמעתי דברים טובים על אורט מוצקין..

פורסם

אני לא יודע אם זה טוב או לא. אני רק יכול להגיד שילד שבחטיבה היה עושה מבחנים באנגלית עם יומן אלקטרוני ומבחנים במתמטיקה עם מחשבון (עוד כשזה היה שאלות חישוב) לומד אלקטרוניקה כמוני. שבביאליק הדרישה היא 4 יחידות ושם כנראה לא קיימת

פורסם

תבחר מקצוע שאתה אוהב, זה חשוב מאוד !

אני למשל בחרתי רובוטיקה, אני דווקא נהנה בשיעורים, לומדים הרבה דברים שדומים למחשב עצמו

(אולי איזה O/C לרובוט שלי לא יזיק הוא הולך להיות עגלה...)

מה שכן המורה אוהבת אותי, אני מבקש פה ושם נגדים וכל מיני שטויות ;)

ד"א את הבסיס של הרובוט אני בונה מפרספק (1 ס"מ עובי) ודוחף שם איזה כמה לדים נחמדים .

זה הרובוט של כיתה י-יא' אז אני יכול לעשות מה שאני רוצה. ברובוט שבונים לתחרות בארה"ב כבר אי אפשר לעשות את השטויות

האלה.

פורסם

אלקטרוניקה, רובוטיקה... כל אלה מקצועות איכות (סביר להניח שמי שאוהב את הנושאים של האתר פה יאהב גם את המקצועות האלה)

פורסם

באתר עם נושא כזה זה די ברור. בוחרי סוציולוגיה-מדעי המדינה ושאר המקצועות בסגנון הם בני מיעוטים כאן :lol:

פורסם

אל תזלזל, אני שוקל לעשות עבודה במדעי המדינה/ביטחון לאומי/משהו בסגנון בשנה הבאה. who knows (בנוסף להרחבות שלי), תלוי איך אעמוד בלחץ 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים