עבור לתוכן

בעלי HX520W - איזה כבלים קיבלתם עם הספק?

Featured Replies

פורסם

אז אפשר לקנות אותו ולא תהיה לי בעיה בעתיד לשדרג?

כן ברור.

כל כרטיס בא עם מתאם. למשל כרטיס שצריך חיבור 6 פין, אז למקרה שאין לך כזה חיבור בספק הכרטיס בא עם מתאם של שתי 4 פין ל 6 פין.

אתה תעבד חיבור מולקס אבל כן תוכל לחבר את הכרטיס. עם כרטיס יצרוך 2 8 פין אז זה כנראה יהיה 4 מולקסים אבל אתה לא באמת תשדרג כרטיס, כי עד שיגיע זמן לשדרג כרטיס (שנה שנתים) אז תצתרך כבר לשדרג ההכל.

פורסם

כן ברור [glow=red,2,300]שלא[/glow].

כל כרטיס בא עם מתאם. למשל כרטיס שצריך חיבור 6 פין, אז למקרה שאין לך כזה חיבור בספק הכרטיס בא עם מתאם של שתי 4 פין ל 6 פין.

אתה תעבד חיבור מולקס אבל כן תוכל לחבר את הכרטיס. עם כרטיס יצרוך 2 8 פין אז זה כנראה יהיה 4 מולקסים אבל אתה לא באמת תשדרג כרטיס, כי עד שיגיע זמן לשדרג כרטיס (שנה שנתים) אז תצתרך כבר לדתרג ההכל.

רוב הכרטיסים לא באים עם מתאם

פורסם

אני לא מתכנן לשדרג הכול אני פשוט הולך ליקנות Cm690 HX520 ובהמשך Ultra 120 extreme בעתיד החלק היחידי גג שאני יחליף זה הכרטיס ואולי מעבד זהו

אני די מרוצה מהביצועים

תודה שעניתה לי אני יקנה אותו ניראה לי

פורסם

יש מספיק דוגמאות של כרטיסים שלא באים עם כבל חשמל, במיוחד אלה של ATI

פורסם

יש מספיק דוגמאות של כרטיסים שלא באים עם כבל חשמל, במיוחד אלה של ATI

כי אולי הם לא צריכים מפצל כי הם משתמשים ב 4 פין !?!?!

היחידי שראיתי שבא בלי זה ה HD3870X2.

קיצר היום הרוב באים עם, וכמובן שבעתיד כל כרטיס יבוא עם. במיוחד שעוד שנה בטח כל כרטיס ידרוש איזה 200 פין ;D

אההה ושאלה, הכוח לכרטיס זה בשביל המאוורר או בשביל הליבה ?

פורסם

איזה ATI בשנה האחרונה עובד על 4 פין?!

ה-X1950Pro צריך 6 פין והוא מגיע בלי מתאם (לפחות שלי הגיע בלי מתאם)

פורסם

כי אולי הם לא צריכים מפצל כי הם משתמשים ב 4 פין !?!?!

היחידי שראיתי שבא בלי זה ה HD3870X2.

קיצר היום הרוב באים עם, וכמובן שבעתיד כל כרטיס יבוא עם. במיוחד שעוד שנה בטח כל כרטיס ידרוש איזה 200 פין ;D

אההה ושאלה, הכוח לכרטיס זה בשביל המאוורר או בשביל הליבה ?

השאלה אמיתית? בחור כמוך עם כזה ידע שמבגין אותו שואל כזה דבר? ברור שזה לליבה, המאורר לא צורך כלום במובנים של חמשל.

פורסם

אם לא תשאל, איך תדע? ;)

פורסם

השאלה אמיתית? בחור כמוך עם כזה ידע שמבגין אותו שואל כזה דבר? ברור שזה לליבה, המאורר לא צורך כלום במובנים של חמשל.

חחח מה הקשר, אפשר להיות ממוחה בתחום אחד ולא לדעת כלום בתחום אחר.

למרות אני לא מומחה בזה ולא דפוק בשני. אבל פשוט אף פעם לא שאלתי אז לא ידעתי בדיוק.

אבל איך דבר כזה קטן צריך כל כך הרבה חשמל ?

ורגע, נגיד כרטיס שמתחבר ל 6 פין, כמה הוא צורך בהשוואה למכשיר חשמלי ביתי למשל ? (יענו תן דוגמא למכשיר חשמלי שהוא צורך כמוהו)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים