פורסם 2008 באפריל 2017 שנים חוץ מEtrian ממש לא מסכים אבל נו מילא.אז אנחנו עומדים על בערך אותו מספר כמו בPSP ששם אתה לדעתי יכול להוסיף את Legend Of Heroes שלדעתי משחקים טובים ועוד כמה יציאות פה ושם.
פורסם 2008 באפריל 2017 שנים השאלה הגדולה מה קדימה ופה רוב התמיכה הולכת לDS היום אז נכון אם אתה הולך שנים אחורה לPSP יש ספריה מכובדת אבל קדימה הרוב זה לDS וגם שיוצאים לPSP JRPG רובם לא עוזבים את יפן
פורסם 2008 באפריל 2017 שנים ה PSP לא מקודד לפי איזורים בכל הנוגע למשחקים, והיום אף אחד לא קונה משחקים בארץ בכל מקרה.מה מפריע לקנות ישר מחו"ל?גם רוב המשחקים שלא עוזבים את יפן הם באנגלית ומכילים ממשק באנגלית, הדבר היחיד שתראה שם ביפנית זו הכותרת.אם אתה מחשיב את Sonic chronicles ל JRPG טוב, אני מציע שתבקר אצל פסיכולוג, דחוף.
פורסם 2008 באפריל 2017 שנים תראה אתה אולי תסתפק ב2 משחקים אני בכלל לא אם זה היה ככה לא הייתי עוזב את זלדה TP בפועל צריך גיוון בחיים
פורסם 2008 באפריל 2017 שנים PSP!אני לא רואה את עצמי משחק בבית בסוני 2 כשיש לי את המחשב שלי, ובכל מקרה הייתי רוצה קונסולה ניידת שאני אוכל לקחת איתי לכל מקום, שהמשחקים יהיו עליה, שתוכל להשמיע שירים ואולי גם לשחק עם עוד חברים על PSP ברשת.
פורסם 2008 באפריל 2017 שנים תראה אתה אולי תסתפק ב2 משחקים אני בכלל לא אם זה היה ככה לא הייתי עוזב את זלדה TP בפועל צריך גיוון בחיים גיוון?מה עוזר לי שיש 500 משחקים אם מ 498 מהם אני אתבאס ב 5 דקות הראשונות?אני מעדיף שיהיה סך כולל של 10 משחקים ש 3 מהם ממש טובים משיהיו 50-60 כמו ל DS שמהם רק 2 נורמליים וכל השאר זה רימייק של רימייק של רימייק.אתה לא קולט שלא משנה כמה משחקים יש- משנה כמה יש שבפועל שווה לשחק בהם.
פורסם 2008 באפריל 2017 שנים תראה ברור שלDS יוצאים הרבה משחקי זבל כמו שלWII יוצאים הרבה משחקי זבל וכמו שיצאו לSNES\PS1\PS2 הרבה משחקי זבל אבל בפועל יש מספיק משחקים טובים אז נכון לא כולם AAA אבל בכל זאת הרבה מאוד משחקים טובים אדוונס אורס לדוגמה זלדהטראומה סנטר ועוד הרבה
פורסם 2008 באפריל 2017 שנים ראבק מי מדבר על הווי עכשיו?אני אעשה את זה קל ופשוט-תן לי 5 משחקי RPG ל DS שבאמת שווה לשחק בהם, ושלפחות 2 מהם יהיו "AAA".ל PSP יש רשימה כזו, מה עם ה DS?
פורסם 2008 באפריל 2017 שנים פיקה , אני רק אציין שיהיה ברור (למרות שנדמה לי ששנינו משדרים בדיוק על אותו גל) , לDS בכלליות יש משחקים טובים בהרבה מהPSP.פשוט דווקא התחום הזה שקרירין ציין - בניגוד למה שהיינו מצפים - חלש יחסית בDS (בצורה מאכזבת).אם מסתכלים בכלליות לDS יש בהחלט כמה משחקים מצויינים.ליביו
פורסם 2008 באפריל 2017 שנים אפילו בתור בעל PSP אני מסכים עם מה שאמרת לחלוטין.קניתי את ה PSP בגלל סוג המשחקים שהוא יותר מתמקד בהם, ביודעין שהמגוון יהיה קטן יותר ואני כנראה מוותר על המון משחקים טובים מז'אנרים אחרים.ולמרות זאת, אני לא יכול להגיד שאני לא שלם ומרוצה עם ההחלטה. ה PSP שלי חוגג אצלי שנתיים בימים אלו ממש
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים Pika007 אתה מדבר על מה שקורה היום ובפועל חברות צד שלישי קודם כל תמכו בעיקר בPSP ורק מאוחר יותר עברו לDS אני אומר לך תסתכל קדימה רוב המשחקים המעניינים ביותר מפותחים לDS והPSP מקבל טונות של פורטים
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים אתה מסוגל להפסיק לשנות את הנושא או שקשה לך?רשימה של 5 משחקי JRPG נורמליים ל DS בבקשה (שיצאו כבר! לא ש "עומד לצאת". הקונסולה בשוק פאקינג 3.5 שנים, זה מספיק בשביל שיצאו מספיק משחקים נורמליים)אני לא יודע מה יהיה "קדימה", ואם אחד מהמשחקים שאמורים לצאת אמור להיות נורמלי בכלל. אני מסתכל על מצב קיים, שבו ל DS יש פי 10 משחקי RPG מל PSP, אבל יש לו פחות משחקי RPG ששווה לשחק בהם.Prove me wrong
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים בבקשה לפי ציונים בגימספוט -1-Mario & Luigi: Partners in TimePokemon Diamond-2Final Fantasy XII: Revenant Wings-3Final Fantasy Fables: Chocobo Tales-4Final Fantasy III-5LostMagic-6Etrian Odyssey-7Pokemon Ranger-8Mega Man Battle Network 5: Double Team-9Final Fantasy Crystal Chronicles: Ring of Fates-10כל משחק מי 7.5 ומעלה ככה שבהחלט ראוי לשחק נכון שאין אף כותר AAA כרגע אבל גם זה יגיע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.