עבור לתוכן

מה עדיף WDH1U5000 500GB / Maxtor OneTouch 4 500GB + הכוננים של WD "זוללי חשמל"?

Featured Replies

פורסם

מישהו שמע על החברה הזו? Buffalo .

מתגובה בYNET הבנתי שהיא איכותית במיוחד, המוצרים מיוצרים ביפן.

ושאלה אחרת,

איזה כונן עדיף ולמה:

WD My Book Essential Edition 2.0 500GB WDH1U5000

או

Maxtor One Touch IV 500Gb USB2

ושאלה נוספת,

זה נכון ש"כונני WD הם זוללי חשמל , אם הספק שלכם הוא בהספק נמוך אל תגיעו התוצרת שלהם , כמו כן הם לא מסתכרנים תמיד מול המחשב המארח , השם של WD אינו ערובה למוצר טוב , המוצר של סמסונג הינו באיכות טובה יותר , אמינות טובה ואיכות טובה ." [תגובה מYNET]

פורסם
  • מחבר

חבר'ה, קצת עזרה.

כל המנהלים והמומחים שכאן לא יכולים לעזור?

פורסם

לא מכיר חברה שכזו

דבר שני תתעלם מהתגובה הYNET

דבר שלישי הכונן שעדיף זה זה עם האחריות הארוכה יותר ועם המחיר הנמוך יותר

אם כי תקח בערבון מוגבל את דבריי בקשיחים חיצוניים יש לי הכרות מעטה ביותר

פורסם
  • מחבר

שניהם עולים 479 ש"ח.

הMaxtor נותן לי 5 שנים אחריות, והWD נותן לי שנתיים.

מה שאומר שעדיף לי הMaxtor.

דווקא חבל, אהבתי את העיצוב והגימור של הWD.

הכרות מעטה אבל העיקר עזרת, תודה.

אמתין לתגובות נוספות.

פורסם

כמו שאמרו מעלי - תיקח את הכונן עם האחריות הרבה ביותר במקרה זה מקסטור. אני זוכר שבזמנו OFFICE DEPOT

עשו מבצע על הBUFFALO ודווקא היו תגובות חיוביות. ולבסוף - לעולם אל תתיחס לתגובות מYNET, בטח לא בעניינים מקצועיים.

פורסם
  • מחבר

עשו, חבל שהוא עדיין לא קיים. טוב מה שאומר שהבאפאלו הזה יורד מן הפרק.

כרגע אני בעמוד מבצעים שלהם לכבוד פסח ומה שאני רואה בין היתר זה את הMy Book Essential 500GB ב600 ש"ח.

לא רק שזה מיי בוק 1, ולא רק שיש רק שנתיים אחריות, אלא שניי אלה וגם הוא עולה 600. לזה הם קוראים "מבצע".

חיסרון נוסף שמצאתי במאקסטור מלבד העיצוב והגימור (לא נתון טכני), זה שלא מצויין כמו בWD שהכונן מתכבה כשאני מכבה את המחשב (נתון טכני).

אגב, בשניהם מדובר על כונן ATA 133 ועל 16MB זיכרון נדיף?

כי את הנתונים האלו אני רואה רק בדף מוצר של המאקסטור Maxtor OneTouch 4, אצל הווסטרן My Book Essential Edition אין איזכור לגבי כמה זיכרון נדיף יש לכונן ואיזה כונן זה.

פורסם
  • מחבר

יש הבדל בין ATA100 חATA133?

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי כל כך את התגובה שלך.

כי השאלה שלי גם מדברת על גירסה 2.

בנועה הכונן עולה יותר ממאה שקל בהשוואה לפנדה, כך שזה גם לא רלוונטי.

והשאלה היא לגבי הכונן הפנימי (איך כונן יכול להיות SATA? זה החיבור, לא?).

פורסם

יש לי את הWD MY BOOK ES 500GB שאתה מדבר עליו ואין איתו שום בעיות.

מדבר אחד התאכזבתי :

יש בפנים דיסק קשיח רגיל SATA של WD מדגם WD5000AVJS שאם תחפש תראה שהוא עם 8 מגה BUFFER,

כאשר בפרסומים הרשמיים של WD רשום 16 מגה.

בכל מקרה, תתייחס אל המארז כאל בונוס ותבדוק מה יש בתוכו.

אני כבר פירקתי את המארז ושמתי את הדיסק הקשיח כרגיל בתוך המחשב, והוצאתי לתוך המארז דיסק של 320.

פורסם
  • מחבר

*כמה זמן יש לך אותו? איזו תדירות אתה משתמש בו (כל יום,אחת לשבוע?)

הבעיה עם ה500GB הזה של ווסטרן זה שנתיים אחריות שבמאקסטור אני מקבל 5 שנים אחריות.

אומנם הוא עולה כמה שקלים פחות, הוא מעוצב יפה יותר ויש לו אחלה גימור (לפי התמונות, לך יש אותו איך הוא?), והוא מתכבה אוטומטית שמכבים את המחשב (מה שלא מצויין במאקסטור) אבל 3 שנים אחריות בנוסף לווסטרן נראות לי יקרות מפז במיוחד שאין לי ניסיון כלל עם כוננים חיצוניים.

פורסם

יש לי אותו בערך חודשיים.

אני משתמש בו דיי הרבה, במיוחד עכשיו כשהחלפתי מחשב והעברתי באמצעותו נתונים.

לדעתי דיסק כזה זה יתרון גדול, כי אתה יכול למשל לשפוך עליו את כל הסרטים שלך, והורדות נוספות, והם יהיו לך זמינים בלחיצת כפתור

במקום לצרוב אותם על DVD שזאת עבודה מפרכת, כאשר ברור שבדרך כלל מה שעולה על DVD לא חוזרים להשתמש בו.

אתה גם יכול לקחת מחברים ים של חומר במכה אחת....

לדעתי יתרון.

דרך אגב - יש עליו 3 שנים אחריות.

דרך אגב2 - למה אתה לא מסתכל גם על המוצר של SEAGATE?

אני אישית לא אוהב את המוצרים של מקסטור ואין לי איתם נסיון טוב במיוחד לאורך השנים.

אם הייתי קונה היום את הדיסק הקשיח, ולא לפני חודשיים, אני הייתי מתלבט בין סיגייט ל WD.

פורסם
  • מחבר

דיסק חדש...לפני שאמרת לי שאפשר לפתוח אותו אפילו לא ידעתי, חשבתי שזה כונן מקובע, שהכל קבוע מראש ונעול וחתום. טוב לדעת שאפשר לפתוח ולהחליף דיסק קשיח. אם זה ככה, אז מה יש בכונן החיצוני מלבד הדיסק קשיח הפנימי? מאווררים? צלעות קירור?

אתה משתמש בו לצורך העברות מדיי פעם או לצורך גיבוי באופן קבוע?

דיסק כזה זה באמת יתרון, זה שטח עצום... אף פעם לא היה לי דיסק בסדר גודל כזה, ועד לפני חודש הייתי עם 80GB וכל פעם צריך למצוא קובץ למחוק שלא צריך או אם צריך אז צריך כמה שפחות, ולמחוק כאן ולמחוק שם, אבל גם בזה יש יתרון, ככה לפחות אתה מנקה את הדיסק ולא שופך ושופך וממלא אותו בשטויות שלא צריך/לא רלוונטים/לא עדכניים.

לא מפחיד אותך שהוא עלול להיהרס וכל המידע הלך ? זה נתון מאוד מדאיג, ולפיכך חשובים כמה שנים אחריות.

בקשר לDVD, חשבתי שזה רק אצלי, אבל נכון כל מה שנצרב על CD/DVD לא יודע למה, פתאום לא חוזרים להשתמש, שומרים נכון, אבל זה נזרק/נשמר איפשהו בחדר וזהו, לא כמו דיסק און קי למשל שזה כמו הכונן החיצוני, כנראה בגלל הידיעה שאתה יכול לשנות,לעדכן וזה לא קבוע כמו בCD/DVD.

בקשר לאחריות, מאיפה שאני קונה - פנדה, ועוד מס' אתרים ברשת שראיתי, יש עליו שנתיים אחריות.

ולגבי מוצרים של סיגייט, שמע גם ככה מאקסטור קנתה את סיגייט, השירות הטוב של סיגייט כעת של מאקסטור וזה לא משנה אם אתה קונה סייגיט או מאקסטור כי זה של מאקסטור בגדול, אבל התשובה למה אני לא קונה סיגייט התשובה פשוטה - החנות ממנה אני מתכוון לרכוש את המוצר לא מוכרת סייגיט בכוננים חיצוניים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים