עבור לתוכן

צריך המלצה למארז אלגנטי ושקט וספק שיתאימו לOC ו SLI בסביבות ה-700(+ -) ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום וחג שמח :hi:

אני צריך המלצה למארז אלגנטי (פשוט, שחור-אפור) בלי לדים, אורות, חלקים שקופים ושלא יראה כמו חללית חייזרים...

למחשב עם SLI של 9600GT או 8800GT ומעבד Q עם OC

שיהיה יחסית שקט ויאוורר את החום בצורה טובה + כמו כן ספק מומלץ למערכת הזו

אם יש טיפים נוספים אשמח לקבל

תודה לכולכם. :yelclap::xyxthumbs:

פורסם

לגבי המארז CM690

פורסם
  • מחבר

לגבי המארז CM690

תודה רבה! זה של thermaltek או משהו כזה??

מישהו יודע משהו לגבי ספק מתאים???

פורסם

המארז של CoolerMaster.

פורסם

אחלה מארז..

אם רוצים מארז סופר סולידי אזי יש את ה-P180 שאני אישית חושב שהוא לא משתלם במיוחד,אבל אין ספק בנוגע לשקט שלו,לאיכות הבניה וכו'.

ספק? הגדר תקציב

פורסם
  • מחבר

אחלה מארז..

אם רוצים מארז סופר סולידי אזי יש את ה-P180 שאני אישית חושב שהוא לא משתלם במיוחד,אבל אין ספק בנוגע לשקט שלו,לאיכות הבניה וכו'.

ספק? הגדר תקציב

בעיקרון אני אקנה ספק שיתאים ויתמוך בדרישות ויהיה אמין ובשאיפה שיהיה במחיר זול עד כמה שניתן, אני לא רוצה להשקיע בספק מעבר למה שצריך.

אני לא באמת יודע כמה ספק טוב ועם זאת זול עולה אז אני פתוח להצעות אם זה בסביבות 300 +- סבבה, אם אין משהו טוב במחיר הזה אז מה הכי טוב במחיר שמתקרב לזה?? אם יש בפחות אז בכלל מצויין...

ד"א אחלה מארז מתייחס ל מארז הראשון שהוצע?? או לגבי ה P180 ? ולמה הוא לא משתלם להערכתך? יש מארזים נוספים מומלצים??

תודה רבה .. :yelclap:

פורסם

אחלה מארז מתייחס ל-CM690

P180 הוא מעולה,אין ספק.

אבל העניין הוא שהוא מכוון לשוק שדורש שקט ברמה גבוהה ביותר. במציאות מנסיוני האישי Eureka שאינו מיועד כלל לכיוון הזה שקט באותה מידה ממרחק של פחות ממטר,על אחת כמה וכמה אם אתה תשים אותו (לא בתנאי מעבדה כפי שאני בדקתי) בבית שלך ותהיה ממרחק של מטר +...ולכן לדעתי הוא פשוט אינו שווה את המחיר למי שמחפש רק שקט.

מצד שני,אין ספק שהוא איכותי מאוד,מספיק מרווח ואחד המארזים הסולידיים ביותר שאפשר למצוא

פורסם

אני לא באמת יודע כמה ספק טוב ועם זאת זול עולה אז אני פתוח להצעות אם זה בסביבות 300 +- סבבה,

ספק שיצטרך להחזיק מעבד Q + שניי כרטיסי מסך 9600GT/8800GT בSLI + המהרת למעבד ב300 ש"ח אני אישית לא מכיר.

המינימום לטעמי זה 500 ש"ח וזה הOCZ600W/TT600W, או שאפילו אפשר נראה לי להסתפק בHEC 650DR-AT שעולה 382.00 ש"ח ומספק 17A על ארבע מסילות של 12V+.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים