עבור לתוכן

חברת פיתוח מנסה לנצל את הWII מבחינה גרפית

Featured Replies

פורסם

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=26997

"We think it's a real shame that publishers and developers aren't taking advantage of the technical possibilities of the Wii platform. Most Wii games don't even look as good as the later day PS2 titles and that's a real slap in the face to consumers," seconds Kerry Ganofsky, CEO and founder, High Voltage Software. "We believe that third-party developers need to step up to the plate and deliver. The Wii platform is capable of a lot more than what consumers have seen so far. We're hoping to raise a new bar."

Nofsinger takes it a step farther. "Most of the games on the Wii look like crap. We want to change that, so we've invested heavily in our Wii tech over the past year. We have real-time normal mapping, reflection and refraction, post process full screen effects, real-time shadows, projected lights and textures, specularity and fresnel effects, emissive and iridescent materials, interactive water, morphing, and much more all running with a rock solid frame rate on the Wii. Our goal is to be the most technically innovative Wii developer on the planet."

אני מקווה שעוד מפתחות ינצלו באמת את החומרה

במקום לפתח משחקים ברמה גרפית של PS2 שחלש באופן משמעותי מהWII

פורסם

הגיע הזמן שמישהו ירים כבר את הכפפה......

המשחק היחיד שהצליח להרשים אותי יחסית מבחינה גרפית זה מטרואיד 3 שנראה דומה ל HALO 1 ו 2. אבל גם זה לא קרוב למצות את היכולת של הקונסולה

תכל'ס, יש משחקים טובים אז אני לא ממש יכול להתלונן, כי גרפיקה זה לא הכל, אבל יהיה נחמד לראות משחק שמתמקד גם בזה.

עריכה- הרגע ראיתי את הסרטון בלינק.

NICE!!!

פורסם
  • מחבר

יש סרטון ? אני יבדוק

תראה אני מאוד מרוצה מהWII שלי

אבל עדיין מפתחות יכולות לעשות יותר מבחינה גרפית

אוקמי לWII לפחות לפי הביקורות כבר נראה הרבה יותר טוב מאוקמי לPS2 כי מאפשרים 480P בWII

וזה רק פורט

ככה שבהחלט אפשר לעשות הרבה יותר

אני לא מצפה לגרפיקה ברמה של ה360\PC \PS3

אבל כן לגרפיקה מעל הXBOX הרגיל

פורסם

נו קרירין - אתה לא זה שאומר לא ליהיות זונת גרפיקה?

בכ"א , ברגע של רצינות , אני מסכים איתם ב100%

פשוט אבסורד שמכשיר חזק משמעותית כ"כ מהPS2 מריץ כזאת גרפיקה עלובה לרוב.

זה באמת , מעליב אותי כצרכן.

חוץ מכמה יוצאי דופן - המשחקים נראים כאילו נכתבו בסוף ימי הPS1 / תחילת ימי הPS2 , וכל התירוצים על קז'ואל ומיינסטרים ממש אבל ממש לא תופסים פה.

ליביו

פורסם

זה מעצבן כפליים אחרי שרואים את הסרטון, שרואים בו מנוע שמרנדר סביבה בזמן אמת על ה WII (כלומר, אפשרי שמשחק יראה ככה, וזה לא קטע מרונדר מראש או משהו שידרוש יותר כוח עיבוד בשלב המעשי)

ורואים שזה לא שהקונסולה לא מסוגלת- זה פשוט שהמפתחים מתעצלים. הסביבה שנראית בסרטון נראית טוב יותר מ serious sam 2

אני מקווה שלא יווצר לנו מצב כמו של ה PSP שרק אחרי שנתיים וחצי (ויותר) בשוק מפתחים נזכרו להשתמש בחומרה שעומדת לרשותם (God of war/FF7 crisis core)

פורסם
  • מחבר

אני חושב שזה פשוט לוקח זמן לנצל פלטפורמה חדשה יחסית

הWII בעצם הוא שדרוג של הגימקיוב מבחינת חומרה

אבל לא יצרו או שיפרו משמעותית מנועים גרפים שיתאימו לWII בינתיים

וכרגע מה שיש זה מנועים של קונסולות 128 ביט אחרות

שמותאמים לWII אבל בלי ניצול טוב של החומרה

ורואים את זה במשחקים כמו אוקאמי או בולי

ומצד שני מנועים של הPC\360\PS3 שעברו סירוס מוגזם רק בשביל להתאים בתאוריה לWII

המנוע של אובוויליון לדוגמה שעדיין לא ישתמשו בו באף משחק WII

מה שכן מפתחים למדו לנצל טוב בינתיים זה את השלט של הWII

"לא עוד גיבורים" לדוגמה מנצל את הרמקול מצוין בחלקים מסוימים

טראומה סנטר מנצל את הזיהוי תנועה מעולה

ולפי הביקורות PES2008 מאוד טוב בעיקר בגלל השליטה

אני מעריך שהניצול חומרה גם יגיע כי פשוט בניגוד גמור לגימקיוב

הWII מאוד מצליח בעולם

יש היום בעיה אם חברות כמו סגה לדוגמה שמביאות יותר מידי פורטים והמשכים מהדרימקסט לWII

וחברות אחרות מביאות המשכים ופורטים מהPS2

(אני מדבר על המשכים בלי שדרוג רציני)

בסופו של דבר זה יצתמצם ויגיעו משחקים שיבנו מראש לWII

לפי מה שהבנתי מונסטר אונטר 3 בניגוד למה שחשבתי הולך להיות מושקע במיוחד

ובטח יש עוד פרויקטים גדולים שיוכרזו בE3

פורסם

קרירין , אם למדו לנצל יופי את האקס בוקס והPS3 באותו זמן , במיוחד עם הכספים שנכנסים מה WII - אין תירוצים.

זה שהוא שדרוג של הגיימקיוב גם מפשט עניינים.

פיקה , אני דווקא חושב שהניצול של הPSP חוזר עכשיו קצת כי סוני נזכרו סוף סוף שיש להם גם קונסולה ניידת בניגוד לשיממון הנוראה שהיה מאז ההשקה.

סוף סוף (אמנם עדיין מעט מדי) זורמים קצת משחקים איכותיים.

אני משאר שזה הרבה בגלל 2 סיבות שמאוד עצרו אותה:

א. פיראטיות

ב. המכה המוחצת שהיא קיבלה מהDS (ועוד יותר מהDSLITE)

פורסם

זה לא עניין של יכול זה עניין של קלות תכנות. בשביל כל האיי קנדי שרואים בסרטון המפתחים היו צריכים לעשות שמיניות באויר לעומת כמה שורות קוד מספריות מוכנות בPS3 וב360.

פורסם

איך אתה יודע?

פורסם

liviur- ומצד שני, סוני פספסו את ההזדמנות שלהם עם ה PSP.

שיוצא משחק טוב- הוא מוכר, וזה הוכח. אבל במקום זה, עד שנתיים אחרי ההשקה סוני בחרו לבסס את ה PSP על פורטים בלבד, מה שהיה אידיוטי. עד שנזכרו להוציא משחקים מקוריים שמכרו יפה, ה PSP נשאר באבק של ה DS......

ככה גם (בערך) קורה עם הווי, וחבל.

לנינטנדו עצמה אין לי תלונות- הם טרחו להוציא חופן משחקים מעולים לווי שזכו בציוני 9 ומעלה בכל אתר ביקורות גדול בעולם, אבל בניגוד לסוני ומייקרוסופט, הן לא מדרבנות חברות צד שלישי ליצור משחקים בתחומים שנינטדנו עצמה לא מתעסקת בהם.

אם הם יתעוררו וכמה אנשים שם ישלפו עטים ויתחילו לעבוד על חוזים, נוכל לראות קפיצה ברמה של משחקי חברות הצד שלישי לווי.

Teatime- למרות שאתה צודק, זה לא מרתיע את רוב החברות. קרא את הכתבה בבקשה-

החברה שיצרה את ה EYE CANDY הזה אומרת- "יש לנו מנוע מוכן, יש לנו משחק, תנו לנו מי שיפרסם ומי שיפיץ"

כלומר, צריכים לחתום כמה חוזים, ואם מישהו פה ושם יתעורר- נוכל לראות את המשחק הזה די מהר.

אני מקווה (וגם מניח...) שמישהו בסופו של דבר יראה את הפוטנציאל וירים את הכפפה. אם יהיו משחקים טובים שגם סוגרים קצת פער מבחינת הגרפיקה (וזה לא שאין פוטנציאל. הווי חזק מה XBOX הראשון בכל הנוגע לגרפיקה בלא מעט), נינטנדו תוכל לחבוט בבטן הרכה של סוני ומייקרוסופט ביתרון המובהק היחיד שיש לקונסולות שלהן על פני הווי כרגע.

פורסם

כן אבל למה לחתום על חוזה ולתת להם כסף כשאפשר לעשות פורט זול של מנוע GC?

פורסם

לזה בדיוק התכוונתי בזה שאנשים צריכים להתעורר.

עוד יותר מעצבן אותי שהם מנסים להשאיר את ה GC שמתה עוד בהשקה בחיים.

את LOZ: TP הוציאו לגיימקיוב שבוע אחרי ההשקה לווי.

........למה? למה לעזאזל? תנו לקונסולה למות ואל תגרמו לזה לגרור אותכם אחורה מבחינת גרפיקה לעזאזל! זה לא כאילו מישהו עדיין קונה משחקי GC.....

פורסם

בכל מקרה, זו לא הדרך שתביא לגרפיקה טובה על הWII. גרפיקה טובה באה בראש ובראשונה מקלות תיכנות ולא מהכוח של הקונסולה, ואת זה לWII אין. (ליתר דיוק, קשה ליצור את האפקטים של תאורה וכד' שאנחנו מכירים על הWII)

פורסם

מנוע מוכן יש? יש.

משחק יותר מחצי מוכן יש? יש.

שיוציאו את המשחק הזה+4 נוספים על אותו מנוע, fine by me........

על הדרך, שיתנו ל Infinity ward לכתוב את התרחיש של אחד המשחקים, ויש לנו פה אוצר בלום :smile1:

פורסם
  • מחבר

Pika007 מקודם הזכרתה את נינטנדו כדוגמה למה אפשר לעשות בWII

אז נכון שזה החברה האהובה עלי

ונכון שאני מת על המשחקים שלהם

אבל אם כל הכבוד נינטנדו עדיין לא מנצלת את הWII מבחינת גרפיקה

מה שיש לה זה שדרוגים מהגימקיוב ולא משהו חדש או שדרוג באמת רציני

עכשיו זמן תה הזכיר את עניין שורות הקוד

אז יופי סבבה לWII אין DX9 או דבר מקביל מבחינת ספריות מוכנות

אבל ברגע שיוצרים כמה מנועים גרפים שכוללים הכל בתוכם ומוכרים אותם לחברות פיתוח אחרות

כמו שהיה אם U3 לדוגמה בPS3\PC\360

הבעיה הזאת מתפוגגת

וכמו שאמרתי אני לא מצפה לגרפיקה HD

אבל כן לגרפיקה מעל הXBOX הראשון

ודרך אגב כל האפקטים כמו בלום ותאורות וכל הסבטוחה אפשריים בWII

העניין זה התכנות עצמו

גם פקטור 5 עובדת על משחק WII ככה שיכול להיות מעניין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים