פורסם 2008 באפריל 1817 שנים אני כרגע עם XP X86 ואני לא רוצה לפרמט בשביל המק, גם בגלל הרבה מידע חשוב, וגם כי אני חייב שיהייה XP מהצד(למשחקים )איך אני עושה שיהייה DUAL BOOT עם שניהם? כולל ההתקנה...כמו שיש באובונטו 8.04 אבל היא לא פועלת לי חיחי...אני צריך קודם לפתוח מחיצה חדשה עם תוכנה כלשהיא? או שאפשר ישר מההתקנה שלה לפצליש לציין שכל השטח דיסק שלי מחולק למחיצות, לכן צריך לפצל אחת מהן...ועוד שאלות כלליות:אני יכול לגשת מתוך המק לדיסק שתפוס ע"י ווינדוס? ובכלל דיסקים אחרים?כמה שטח אתם ממליצים לי לתת למחיצה? 20 ג'יגה יספיקו , נכון?אני מודע שהמערכת שוקלת 8-10אבל לדוגמא שהיה לי ויסטאבהתחלה היא הייתה 10 ג'יגה ואז עם עדכונים וכל הבולשיט , הייתי צריך לפרמט ולהגדיל את המחיצה...
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים הכל אפשרי... הייתי מציע לך להוריד gparted 20 ג'יגה יספיקו...בכל מקרה לא נראה לי שמותר לדבר על זה פה כי זה לא חוקי... (חפש osx86 בגוגל ותמצא הכל קודם כל תבדוק את תאימות החומרה hcl )
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים מחבר הכל אפשרי... הייתי מציע לך להוריד gparted 20 ג'יגה יספיקו...בכל מקרה לא נראה לי שמותר לדבר על זה פה כי זה לא חוקי... (חפש osx86 בגוגל ותמצא הכל קודם כל תבדוק את תאימות החומרה hcl )איך בדיוק אני משתמש בתוכנה הזו?זה מין ארכיון עם סיומת .gz
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים צריך לצרוב את זה ולהפעיל את זה בboot from cd אחרי זה שאתה מפעיל את זה תבחר בשפה שאתה רוצה 12 זה לעברית ומשם אפשרלחלק את הדיסק למחיצות לפי איך שאתה רוצה וזה נחוץ אחר ההתקנה של הos x לצורב העברת הboot אליו..
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים כבר אמרו לכם להפסיק לדבר על זה מה לא ברור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=194836.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.