עבור לתוכן

קומבינה עם הרמקולים בחדר

Featured Replies

פורסם

יש ברשותי את הדברים הבאים:

- 2 מחשבים המחוברים ביניהם ברשת פנימית כשאחד מהם מחובר לאינטרנט חיצוני בראוטר.

- 2 מערכות סטריאו כאשר כל מערכת מחוברת למחשב אחר.

- לכל מערכת סטריאו מחוברים 4 רמקולים כאשר בכל חיבור אחורי במערכת של רמקולים מלופפים 2 רמקולים (2X2 = 4)

- וכעת, נוספו לי עוד 5 רמקולים קטנים של מערכת קולנוע ביתי VERTEX + סאב וופר כאשר כל אלה בלי חוטים כלשהם אלא רק הרמקולים+ סאב בעצמם.

- כל אחד מחמשת הרמקולים החדשים ממוקמים באיזור אחר בחדר וכך גם הסאב.

שאלתי היא:

מה היא הדרך הכי טובה לחבר את חמשת הרמקולים החדשים והסאב לשאר אמצעי השמע כך שאשמע בצורה הכי טובה ואיכותית בהכי פחות כסף לתופסות כלשהם לפריטים שיש ברשותי (פריטים בסגנון של סוויץ' למערכות / מגבר חיצוני / חוטים לרמקולים וכד') ???

בעקרון, אני רוצה להגיע למצב בו כאשר אני עובד על מחשב כלשהו אני אשמע בכל הרמקולים שיש בחדר בעוצמה והאיכות המקסימלית שלהם.

(כמובן שבמצב הנוכחי זה לא כך כי יש 2 מערכות וכך אני מנצל בכל אחד מן המחשבים רק חצי מהרמקולים)....

תודה מראש.

פורסם

תגיד לי, אתה חולה נפש? החדר שלך בגודל של אולם חתונות? אם לא, למה אתה צריך כל כך הרבה רמקולים?

פורסם

עם לזה אתה קורה קומבינה אז מה תגיד על זה ? מחשב אחד מפצל מ1 ל2 שתי מערכות במערכת אחת 4 רמקולים של 12 אינץ של מועדונים ובשנייה 4 רמקולים של 6 אינץ רגילים . ולשאלה שלך אז הפיתרון הכי נורמלי והגיוני זה ליקנות מגבר של 5.1 ואז גם תוכל להנות מהסב משו שאני מת לעשות כבר הרבה זמן פשוט לא בא לי להוציא על זה כסף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים