עבור לתוכן

בעיה או תופעה מוזרה בווינדוס

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי תופעה מאוד מוזרה בווינדוס. בהתחלה הכול עבד אצלי כרגע, ופתאום, בלי שום סיבה הגיונית, התצורה בה הווינדוס פועל השתנתה:

כשאני לוחץ CTRL ALT DEL זה מגיע לחלון עם כל מיני אופציות ביניהן Task Manager, במקום להגיע ישירות ל-Task Manager כמו שזה תמיד עשה ועושה אצל כולם!

וגם כשהווינדוס עולה אז זה מבקש ממני ללחוץ אנטר בכניסה למשתמש, למרות שיש לי רק משתמש אחד בווינדוס הזה, וגם לו אין סיסמה, אז למה זה לא מעלה מיד את הווינדוס אלא מחכה שאני אלחץ אנטר?

בקיצור, זה כמו במחשבים בצבא. פעם זה לא היה ככה, אצל כל החברים שלי זה לא ככה, ואני מת לדעת מה גורם את השינוי הזה בווינדוס ואיך מחזירים אותו חזרה.

שאלתי כבר עשרות אנשים, אני מקווה שהישועה תבוא מפה. לא יכול להיות שזה קורה אצלי כל פעם מחדש, אפילו שקניתי מחשב חדש לגמרי וגם בו זה קרה, ולאף אחד אין מושג מה זה!!

פורסם

היי,

יש לי תופעה מאוד מוזרה בווינדוס. בהתחלה הכול עבד אצלי כרגע, ופתאום, בלי שום סיבה הגיונית, התצורה בה הווינדוס פועל השתנתה:

כשאני לוחץ CTRL ALT DEL זה מגיע לחלון עם כל מיני אופציות ביניהן Task Manager, במקום להגיע ישירות ל-Task Manager כמו שזה תמיד עשה ועושה אצל כולם!

וגם כשהווינדוס עולה אז זה מבקש ממני ללחוץ אנטר בכניסה למשתמש, למרות שיש לי רק משתמש אחד בווינדוס הזה, וגם לו אין סיסמה, אז למה זה לא מעלה מיד את הווינדוס אלא מחכה שאני אלחץ אנטר?

בקיצור, זה כמו במחשבים בצבא. פעם זה לא היה ככה, אצל כל החברים שלי זה לא ככה, ואני מת לדעת מה גורם את השינוי הזה בווינדוס ואיך מחזירים אותו חזרה.

שאלתי כבר עשרות אנשים, אני מקווה שהישועה תבוא מפה. לא יכול להיות שזה קורה אצלי כל פעם מחדש, אפילו שקניתי מחשב חדש לגמרי וגם בו זה קרה, ולאף אחד אין מושג מה זה!!

אני ינחש שהתקנת service pack 2 במחשב הזה?

אם אני זוכר נכון זה עשה אצלי את השינויים שציינת

פורסם

איזה שטויות זה לא קשור ל SP2 זה קשור לזה שכנראה התצורת החלפת משתמשים שלך השתנתה כתוצאה מתוכנה או בלי ידיעה.

לסידור הבעיה עשה מה שאני אומר

כנס לחשבונות משתמשים בלוח הבקרה יש שם קישור של שנה אופן הכניסה וההתנתקות של המשתמש הפוך את זה לחלפת משתמשים מהירה וזהו

אם אתה לא יכול לאפשר את השינוי של תצורת החלפת המשתמשים ואתה מקבל הודעת שגיאה כלשהיא אז זה בגלל שכנראה התקנת תוכנה שמשתמשת ב NETWARE אם כן תסיר את זה דרך הוספה והסרה של רכיבים בלוח הבקרה ואז שינוי אופן כניסת המשתמשים יתאפשר ותוכל לחזור למתכונת הרגילה של כניסה אוטומטית.

מקווה שעזרתי

יום טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים