פורסם 2008 באפריל 1717 שנים כרגע יש לי 965P-S3 עם E6550 ו 8800GTאני עם אוברקלוק למעבד על 3.15רציתי לדעת אם החלפת לוח תעזור לי לתוספת ביצועים?יש לי תקציב של בערך 600 לאחד חדש אבל חייב את הדברים הבאים:עדיף שתהיה אופציה ל RAIDכמה שיותר חיבורי USB 2.0(עדיפות לשמונה)לפחות שלושה חיבורים למאווררכרטיס קול מובנה כמה שיותר איכותישיאפשר אוברקלוק כמובןשישפר בכמה שיותר מהלוח הנוכחי שלישיעלה כמה שפחות בלי חריגה...
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים מחבר אז במה היא תעזור?אולי תשפר טמפ' או משהו אחר?בכל זאת אני חושב שהלוח שלי דפוק...דברים שפעלו לי פעם כבר לא פועלים יותר(לא פועלים טוב) או פועלים שונה:LIVECD והתקנה של אובונטו(עבד פעם)LIVECD של GPARTED פועל לא טוב...שאני מרסט את המחשב דרך הכפתור במקום להישאר פועל ולהכנס מחדש למחשב הוא מחכה כמה שניות, מכבה את המחשב עם מן רעש כזה של קליק ואז מפעיל את עצמו מחדש...יש סיכוי שזה רכיב אחר במחשב דפוק?אני סבור שזה הלוח כי פעם נשפכה לי עליו משחה טרמית(כמובן שניקיתי) ואני חושב שיש שם קצר...
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים החלפת לוח-אם ללוח חדש יותר יתן בעיקר תמיכה למעבדים החדשים יותרבשביל להיות בטוח שהבעיות הם בחומרה ולא במערכת ההפעלה , מומלץ לבצע פורמט ולהתקין הכל מחדש
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים מחבר זהו, שכבר בדקתי...לפני- כן הייתי בויסטה וחזרתי עכשיו ל- XP ונשאר בדיוק אותן בעיות(בדיוק)יש סיכוי שהלוח נהרס מהמשחה הטרמית? תגיד אין שום סיכוי לאוברקלוק בלוח אינטל? כי אני יכול להשיג אחד חינם, אבל אני חייב אוברקלוקהלוח הוא נראה לי P35-Dואם אי אפשר, אפשר המלצה ללוח כמה שיותר טוב בסביבות 500 ש"ח?כן התקציב ירד...איך G31-DS3L?יש לו RAID?כמה חיבורי USB יש לו?ומה עדיף-P35-DS3L----DS3EP35-DS3\L
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים זהו, שכבר בדקתי...לפני- כן הייתי בויסטה וחזרתי עכשיו ל- XP ונשאר בדיוק אותן בעיות(בדיוק)יש סיכוי שהלוח נהרס מהמשחה הטרמית? תגיד אין שום סיכוי לאוברקלוק בלוח אינטל? כי אני יכול להשיג אחד חינם, אבל אני חייב אוברקלוקהלוח הוא נראה לי P35-Dואם אי אפשר, אפשר המלצה ללוח כמה שיותר טוב בסביבות 500 ש"ח?כן התקציב ירד...איך G31-DS3L?יש לו RAID?כמה חיבורי USB יש לו?ומה עדיף-P35-DS3L----DS3EP35-DS3\Lלוחות של GIGABYTE עם RAID אלו הם לוחות ה DS3Rללוחות ה DS3/L אין RAID.יש גם IP35 של ABIT יש לו RAID ו ESATA, 1934 ועוד כל מיני פיצ'רים נחמדים הוא עולה 565 בפוקס פיסיאו את ה P35 DS3R הוא גם עולה בסביבות ה 500-600+- ויש גם את הP35C DS3R עם תמיכה ב DDR3 הוא גם עולה אותו דבר פחות או יותר.ובלוחות אינטל אין אפשרות לאוברקלוק הם חסמו את האופצייה בביוס בגלל זה לא כדאי לקנות אותם המחיר שלהם לא יותר זול בהרבה.אבל מכל מה שהצעת עדיף ה EP35 DS3 הוא חדש יותר והוא צורך פחות חשמל לפי מה שקראתי.
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים ה IP35 תומך עד 8 פורטים של USB ו 6 יציאות SATAבג'יגבייט זה משתנה בין ה REVים למינהם
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים מחבר אני מתכוון לכמה פורטים של USB יש לו בלוח ה I\O ז"א מאחורה...כי זה מה שבאמת חשוב לי לחיבור עכבר מקלדת מדפסת מצלמה ועוד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.