עבור לתוכן

סוף סוף מענישים את החיות- הפסד טכני לבית"ר

Featured Replies

• תגובות 31
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז תעניש את האוהדים (הדבילים, לא כולם) ולא את הקבוצה. חושב שצריך להוריד לקבוצה נקודות (למרות שהיו מקרים דומים בהם לא הורידו נקודות לקבוצות שאוהדיהן פרצו למגרשים)? בבקשה, אבל למה הרצליה צריכה להרוויח? בזה אין שום היגיון.

פורסם

ואיך בדיוק אתה מציע להעניש את האוהדים אם לא דרך הקבוצה?

[עריכה] - הבנתי אותך.. האמת שאתה צודק, אין סיבה שקבוצה אחרת תהנה מנצחון טכני, אבל כנראה שזה צעד של "למען יראו ויראו",

אם קנסות ומשחקים ללא קהל לא מזיזים להם אז אולי זה מה שיאפס אותם.

פורסם

הממ... מעצר? משפט? תיק פלילי? הרחקה ממגרשי כדורגל? קנס כספי? מאסר לעבירות חוזרות?

לפני כמה שנים היתה מכה של פריצות בשכונה שלי (גם לנו ניסו לפרוץ, כנראה ברחו כשראו את הגולדנית. טמבלים, מקסימום היתה מלקקת אותם). המשטרה התחילה לשלוח סייורים ליליים וכמה פעמים עצרו אותי לבדיקת תעודת זהות ליד הבית בלילה (מה לעשות, אני נראה חשוד). אין לי מושג אם תפסו את הפורצים או לא, אבל אני לא זוכר שהמשטרה קנסה אותנו.

חושב שזו לא השוואה הוגנת? בסדר. זוכר את המהומות בפקיעין? תושבים בכפר ביצעו שורה של עבירות - השגת גבול, הצתת רכוש, התנגדות למצער, התפרעות, תקיפת שוטרים ובטח עוד. וההנהגה של הכפר תמכה בהם. זוכר עונש קולקטיבי לכפר? אני לא.

כי לא מענישים את מי שלא ביצע עברה. אבל כאן, ההתאחדות עושה לעצמה חיים קלים: הקבוצות צריכות לשלוט על האוהדים שלהן ואם הן לא מצליחות, הן נענשות. איך הקבוצות יעשו את זה? בעיה שלהן. אתה מבין? המשטרה לא מצליחה, אז גיידמק יצליח?

תגובה לעריכה: הרצליה היתה על סף ירידה ללאומית. כמה דקות לסיום המשחק והם בפיגור של 1:0 ופתאום הם מקבלים שלוש נקודות מתנה. מה אשמות שאר קבוצות התחתית? הרי קבוצה אחרת עלולה לרדת ליגה בגלל זה בלי שהאוהדים שלה יהיו מעורבים בכלל. ההתאחדות הענישה גם את בית"ר וגם קבוצה אחרת, שכלל לא פשעה.

אפשר להוריד לבת"ר נקודות בלי להעניק אותן להרצליה, שלא הרוויחה אותן.

פורסם

עונש מוצדק והגיוני :xyxthumbs:

מה בדיוק לא הוגן בו ?

ואם הרצליה היתה עושה מהפך ב 10 דקות ?

לא קרו מקרים כאלו בכדורגל ?

ע"ע מנצסטר-באיירן גמר גביע האלופות

פורסם

בחייאת סומסום. אתה מדבר כאן על שלוש דקות בלבד ועל קבוצת תחתית מול מובילת הליגה. בטח שיש סיכוי. יש גם סיכוי שאזכה בהגרלת הטוטו הקרובה. אני לא חושב שעל סמך הסיכוי הזה בית הדין של ההתאחדות יפסוק שמגיע לי לקבל את הפרס הראשון.

פורסם

הממ... מעצר? משפט? תיק פלילי? הרחקה ממגרשי כדורגל? קנס כספי? מאסר לעבירות חוזרות?

נו באמת .. תהיה ריאלי, אין שום דרך לתפוס את כל המתפרעים ולהביא אותם לדין, מדובר במאות רבות של אנשים, אני מעדיף שקבוצה תקבל עונש מוגזם מאשר שאוהדים ושוטרים ייפגעו תוך כדי מעצרים המוניים

פורסם

הניצחון הטכני באמת מיותר. כל השאר, ככבוד. נכון שעצירת האלימות במגרשים היא תפקידה של המשטרה , אבל גם התאחדות יכולה לעזור, ועונש כבד שכזה בהחלט ירתיע את ההאוהדים.

וcleric, לא צריך לעצור מאות, רק כמה עשרות והשאר יבינו את הרמז. ראה ערך התמודדות משטרת אנגליה.

פורסם

בעצם ההפסד הטכני (לא בשאר) בעצם הענישו את כל קבוצות התחתית

פורסם

:xyxthumbs:

זאת הדרך היחידה.

פורסם

תיאורטית כן, רק חבל שכל נסיון לבוא ולעצור אפילו כמה עשרות מתוך הקהל יסתיים בפצועים וחלילה גם הרוגים, פשוט לא ריאלי.

פורסם
  • מחבר

אני בכלל תומך שיהיו לשוטרים עמדות עם מא"גים, אבל מה לעשות, בארץ לא עושים דברים כאלה.

פורסם

אז תעצור אותם אחרי המשחק!

או אולי בכל מקרה שבו לעבריינים יש קבוצת תמיכה גדולה צריך לוותר להם ולהעניש מישהו אחר, שלא יכול להתפרע?

נו באמת .. תהיה ריאלי, אין שום דרך לתפוס את כל המתפרעים ולהביא אותם לדין, מדובר במאות רבות של אנשים, אני מעדיף שקבוצה תקבל עונש מוגזם מאשר שאוהדים ושוטרים ייפגעו תוך כדי מעצרים המוניים

וגם אי אפשר לתפוס את כל האנסים. אז? האם המשטרה צריכה לחייב כל אישה ללכת עם שומר ראש צמוד ולהעניש כל אישה שיצאה בלי שומר הראש שלה ונאנסה?

בפקיעין לא הצליחו לתפוס את כל המתפרעים (חלק תפסו, אבל שיחררו כדי לקבל בחזרה את השוטרת). אז מה, הטילו עוצר על הכפר?

זוכר מקרים בהם אוהדים השליכו חזיז או רימון עשן ותפסו אותם? המשטרה יכולה לעשות את זה. לא תמיד, אבל זו בטח לא סיבה להעניש את מי שלא חטא. ראיתי בעיתון תמונה של אוהדים שרצים על המגרש, לפחות כמה מהן אפשר לזהות בבירור בתמונה. אני בטוח שהמשטרה יכולה להגיע לחמישה או עשרה מהאוהדים האלו. אבל למה להתאמץ? נעניש את הקבוצה.

פורסם

השאלה היא האם זאת עבירה פלילית להתפרץ למגרש או רק עבירה על התקנון של ההתאחדות.

פורסם

לא נראה לי שהעונשים האלה אפקטיבים, מנסים לחנך אותם?

כמו שנאמר, צריך להעניש את המתפרעים.

אני בטוח שיש כאלה שמחפשים את ההתפרעויות האלה, ולא באים בשביל לעודד או לצפות במשחק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים