עבור לתוכן

הארדיסק למחשב 500 ג'יגה

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להוסיף למחשב הארדיסק 500 ג'יגה .. מפרט בצד..תקציב עד 500 שקל..

עדיין לא החלטתי אם חיצוני או פנימי.. חיצוני הרבה פחות מביא ביצועים מפנימי או שזה לא משמעותי?

איך הדגמים האלה של חיצוני?

‏500GB USB 2.0, My Book Essential Edition 2.0‎ של wd

‏500GB FreeAgent Desktop USB 2.0‎ של seagate

או פנימי? רציתי את זה אבל אני לא חושב שיש להם אותו במלאי בירושלים.. ST3500630AS seagate

אז אולי אני ילך על זה.. WD5000AAKS איך הוא?

רק מ ksp בבקשה

פורסם

ערב טוב!

חיצוני או פנימי זה תלוי אך-ורק בשימושים שאתה צריך אם אתה רוצה לשים סרטים עליו ואז ללכת לחבר לראות אותם אצלו אז אתה צריך חיצוני אבל אתה לא צריך את זה אז תמיד עדיף פנימי..

לגבי הWD5000AAKS מניסיון אישי הייתה נגלה של דיסקים ש50% מהם דפוקים..אז אני ממליץ לך לקחת סיגייט אבל לטק-דטה (היבואנים) אין כרגע סיגייטים וגם לא יהיו בתקופה הקרובה..(זה מה שאמרו לי כשרציתי להזמין) אבל עקרונית הסיגייטים יותר איכותיים...אני בפוקס השגתי את השניים שלי..=]

אבל אם אתה לא רוצה\יכול לחכות אז קח WD ותוודא שהו תקין אם לא תחליף..(והכי חשוב תשאל מי היבואן או טק-דטה או לייף).

החלטה שלך אחי..

=]

המשך ערב נעים..

NIKILLER

פורסם
  • מחבר

אין לי שימוש מיוחד בחיצוני .. פשוט ראיתי שפנימי או חיצוני שניהם נעים +- על אותם המחירים.. אז חשבתי שאולי כדאי שאני ילך על חיצוני .. ומתי שאני ירצה להעביר משהו לחבר כמו שאתה אומר אני יוכל.. השאלה אם זה יוריד את הביצועים משמעותית כי הוא חיצוני.. או לא..

בכל מקרה החיצוני מה מומלץ מבינהם?

והפנימי אני יודע שסיג'ט אחלה הארדיסק אבל אני חושב שאין אותו במלאי כמו שאתה אומר.. ה

WD גם תיהיה בחירה טובה או שעדיף שלא?

פורסם
  • מחבר

בסוף הלכתי על הסיג'ט 500 ג'יגה עם 5 שנים אחריות.. 32 זיכרון מטמון סטה 2..

ב380 שקל

תודה

עוד שאלה לחבר שלי יש את הלוח אם :

epox 4pda3i intel 865pe האם ההאירדיסק מסוג זה יתאים גם ללוח שלו? יש לו סטה בלוח פשוט אני לא מכיר לוח מסוג זה?

פורסם

היי!

לפי הצ'יפ כנראה זה SATA 1 אז ההארד דיסק יעבוד ב1.5 GBPS ולא 3.0 GBPS כמו בSATA 2...

המחיר קצת חשוד..

אין את האות R איפה שהוא על הדיסק???

המשך ערב נעים..

NIKILLER

פורסם
  • מחבר

אין שום r אחי.. תודה רבה אני יגיד לו.. מזה r בכלל?

פורסם

כל SATA 2 יעבוד על לוחות שתומכים רק ב SATA 1, ככה שזה לא ממש משנה.

פורסם

האות R אומרת שהדיסק מחודש (היה בתיקון והחליפו לו את הראשים והפלטות)

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב אחי.. בהרבה חנויות המחיר של ההארדיסק הזה ככה.. כמו ksp ואייבורי ועוד מלא.. המחירים ירדו.. וראיתי שהוא מוציא לי את זה מקופסא חדשה..

לא ראיתי שום r.. תודה על התגובות.. אני יגיד לחבר שלי שזה מתאים לו אז ויקנה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים