פורסם 2008 באפריל 1717 שנים אין לו פלטה אחורית פשוט 4 פינים שאמורים להחזיק אותו ואני מפחד שהוא ישבור לי את הלוח...אני סתם פרנואיד?
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים מחבר אין איזה גרסה חדשה וקלה יותר?מישהו שמע על גוף קירור ששבר לוח אם?הוא נכנס ב ANTEC SONATA 3?
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים חח..אתה לא הראשון ולא האחרון שיהיו בפרנויות על זה..אבל הסיכוי שזה יקרה הוא קטן..שכן המוצר עובר המון בדיקות איכות עש שהוא יוצא אלך..וחברה לא תיתן שדבר כזה יקרה (גם לא מקרה בודד)....וכן הוא יכנס לך במארז..
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים ^^^ מה הנזק שנגרם כתוצאה מהנפילה? אני אישית לא רואה סיבה למה לקנות את ה INFINITY, יש TUNIC TOWER 120 באותו מחיר אולי הוא פי 2 יותר גדול אבל החיבור שלו יותר טוב והוא גם מקרר יותר (ומגיע עם פאנל שליטה).
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים תנסה לשבור לוח PCB ואז תבין שצריך יותר מ960 גרם של לחץ (אולי יותר בכיוון של כמה קילוגרמים).אז תבין את התשובה שלי בנושא.
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים ^^^ מה הנזק שנגרם כתוצאה מהנפילה? אני אישית לא רואה סיבה למה לקנות את ה INFINITY, יש TUNIC TOWER 120 באותו מחיר אולי הוא פי 2 יותר גדול אבל החיבור שלו יותר טוב והוא גם מקרר יותר (ומגיע עם פאנל שליטה). לא קרה שום נזק. זה קירור טוב אך החיבור שלו ללוח לפי דעתי לא טובה.
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים שמע החששות שלך מובנים אך מאחר וכל כך הרבה אנשים בעולם השתמשו ועדיין משתמשים בו ולא קרה כלום אז אין מה לדאוגאם כי אני אישית לא הייתי שם כזה דבר על הלוח אם שלי למען אריכות ימים ושקט נפשי אבל איש איש והפרעותיו ;D
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים מחבר אוקיי אחרי כל הממלצות יש למישהו גוף קירור טוב אחר להמליץ עליו? אני רוצה לעשות OC לQ6600
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים TUNIC TOWER 120, עולה בערך כמו ה INFINITY. הוא ענק אז תבדוק קודם אם הוא נכנס למארז TT BIGTYP VX פחות טוב אבל גם לא רע בכלל. Thermalright Ultimate-90i גם בערך באותה רמה אבל יקר יותר. אם אתה יכול להוסיף אז יש את ה Thermalright ULTRA 120 (בגירסאותיו השונות).
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים מחבר הbigtyp 1) רועש?2) יש לו פלטה אחורית?3) יש לו אפשרות כיוון high ו low כמו הטוניק?
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים אם אתה מדבר על ה VX, 1) לא, כי ניתן לשלוט על מהירות המאוורר שלו. 2) לא. חיבור 4 פינים. 3) כן שים לב שמעל המאוורר יש לו בקר שליטה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.