עבור לתוכן

לטכנאים התותחים, לוח אם Asus P4T, עזרה...

Featured Replies

פורסם

קניתי לוח אם של ASUS 423pin P4T, עבור מעבד פנטיום 4,

Chipset 850. התקנתי בשני partition נפרדים מערכת win2000 ובשניה winXP , עתה 2 בעיות מעצבנות התעוררו:

1. יש לי מקלדת מולטימדיה בחיבור USB שלעיתים אינה מגיבה מהרגע שנדלק המחשב ויש צורך להדליקו מחדש כדי שיזהה את המקלדת.

2. יש לי צורב IDE של ימהאה, הסידי-רום והכונן הקשיח מחוברים על IDE אחד והצורב בנפרד, אולם רק מערכת ההפעלה win2000 מזהה את הצורב, בXP הוא לא קיים.

להערכתי מדובר בדרייברים של הלוח-אם, אולם ביצעתי עידכון bios מהאתר של asus, אך זה לא פתר את הבעיה, ככל הנראה אני זקוק לדרייבר ספציפי ל-USB ול-IDE, אך ישנם סוגים רבים ואיני יודע מה מי מו.

אנא לטכנאים התותחים באמת, עזרה דרושה (איזה בעסאה לי אם המחשב החדש שלי, שככה מבאעס בקטנות). מי שגבר גם לספק לי קישור

לדרייבר יקל את חיי מאוד, או אם מישהו יודע איזה חיבור IDE יש בלוח P4T, אולי משהו כמו ultra ATA/100 או משהו בסגנון.

תודה מראש. ??? ??? ???

פורסם

לגבי המקלדת , תאפשר בביוס אופציה של ENABLE USB LAGACY DEVICES , ויש שם משהו שאמור להתייחס למקלדת USB . לגבי הקובץ , כשאני אחזור הבייתה תקבל אותו .

פורסם

התקנת ב XP תוכנת צריבה???

עשית ל XP עידכון מהאינטרנט (שנקרא עידכון לצורבים Q309691)?

פורסם

אם זאת המקלדת הדפוקה של HP (שפלונטר כל כך מתגאים בה) אז גם אצלי היא עשתה בעיות כאלה וזה גם אחרי שאיפשרתי ב-BIOS את ה-LEGACY SUPPORT שפרוטוטייפ הציע לך כאן.

פורסם

למה לעזאזל לקנות מקלדת של USB...לא יותר נוח מקלדת PS2????????????????????????????

פורסם

למה לעזאזל לקנות מקלדת של USB...לא יותר נוח מקלדת PS2????????????????????????????

כי חיבורי ה-PS/2 הולכים להיעלם מהמחשבים ואז מה תעשה עם מקלדת כזו ?

פורסם

מקלדת עולה 10 דולר!!

חו מזה תמיד אפשר לקנות מתאם!

ועד שם יעלמו יקח זמן רב!!!

אם המחשב הנוכחי שלך הוא מספיק חזק..הגיוני שתשדרג אותו רק עוד שנה לפחות!

ולכן מה זה 10 דולר לשנה...על נוחות ..????

אתה יכול לראות את המפרט של המחשב שלי למטה......ואני לא מתכנן לשדרג אותו בזמן הקרוב..מה שאומר שהבנאדם ההממוצע מחליף מחשב בערך פעם ב 3 שנים עם שידרוגים קטנים בדרך (HD צורב זיכרון וכדומה).

מה שזה אומר שאם אתה קונה עכשיו מחשב שיש לו חיבור PS2 למה להתעקש ולקנות USB כשגם ככה המחשב ישודרג לפחות לפחות שנה וחצי לאחר מכן (אם אתה ממש משוגע ויש לך עודף כסף)

פורסם

מקלדת עולה 10 דולר!!

חו מזה תמיד אפשר לקנות מתאם!

ועד שם יעלמו יקח זמן רב!!!

אם המחשב הנוכחי שלך הוא מספיק חזק..הגיוני שתשדרג אותו רק עוד שנה לפחות!

ולכן מה זה 10 דולר לשנה...על נוחות ..????

אתה יכול לראות את המפרט של המחשב שלי למטה......ואני לא מתכנן לשדרג אותו בזמן הקרוב..מה שאומר שהבנאדם ההממוצע מחליף מחשב בערך פעם ב 3 שנים עם שידרוגים קטנים בדרך (HD צורב זיכרון וכדומה).

מה שזה אומר שאם אתה קונה עכשיו מחשב שיש לו חיבור PS2 למה להתעקש ולקנות USB כשגם ככה המחשב ישודרג לפחות לפחות שנה וחצי לאחר מכן (אם אתה ממש משוגע ויש לך עודף כסף)

חחח תהרוג אותי וזהו ! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

רצית סיבה ? קיבלת סיבה ! :P

אני השתמשתי פעם במקלדת USB בשביל שיהיו לי שתי יציאות USB שקרובות יותר לעכבר ולסורק וזה חסך כמה חוטים מאחורי המחשב.

פורסם
  • מחבר

סבבה אחים יקרים, אני מקווה שזה יפתור הכל.

ואם למישהו יש עוד רעיון לגבי הצורב, אני אשמח.

ודרך אגב, לא ידעתי מראש שהמקלדת המעצבנת הזאת תהיה USB, עצתי חכו עוד קצת לפני שאתם רוכשים כזאת מקלדת.

ה-PS/2 הרבה יותר נח לבינתיים.

ביי

:jump::hi::hat::jump::hi::jump::hi:

פורסם

אזיה צורב יש לך של יאמאהה? crw2200?

כי זה לא קשור ללוח גם לי יש xp ואת הצורב הזה זה הציפסטים של אינטל הם פשוט מסרבים לעבוד איתו בxp תצטרך להתקין 2000 או 98 ולשדרג לxp זה הדרך הכי פשוטה.........

פורסם
  • מחבר

אני חייב להודות, שזהו הפורום של הכי תותחים!!!!!!!!!!

:smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke:

תודה ולהתראות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים