עבור לתוכן

הצילו!הארדיסק משמיע תקתוקים!

Featured Replies

פורסם

לאחרונה החלפתי מארז למחשב שלי ולאחר יומיים של עבודה שקטה וטמפרטורות נמוכות(אודות למארז וסידור האיוורור החדש) ההארדיסק הפסיק לעבוד ובעת הדלקת המחשב הוא משמיע תקתוקים ואינו מוכן לעלות.

עכשיו אני כבר מוכן נפשית לרע מכל אבל אין אפשרות להוציא את המידע(60 ג'יגה של שירים ובסביבות ה120 ג'יגה של סרטים) מבלי לערב חברות לשחזור מידע כי כבר התייעצתי עם מספר חברות והמחיר מתחיל מ700 שקל תלוי מה הבעיה וזה יכול להסתיים בכמה מאות דולרים.

פורסם

אז מה אתה רוצה מאיתנו, מניין לקדיש?

פורסם

אז מה אתה רוצה מאיתנו שנשלם לך על הוצאת המידע ?.?

אם יש לך שאלה תרשום אותה

תנסה פה אם המידע הזה באמת חשוב לך אין מה לעשות חוץ מלשלם

http://www.tictac.co.il/

יכול להיות כשהחלפת מארז אז הפלת את ההארד דיסק או שהוא קיבל מכה ובגלל זה הוא הלך לעולמו

פורסם
  • מחבר

אם לא שמתם לב אני צירפתי גם שאלה להתבכיינות שלי.

כיצד ניתן לשחזר את המידע אם זה בכלל אפשרי מבלי לתת את הארדיסק לחברה כדי לשחזר את המידע.

פורסם

טוב, אז לשאלה:

תצטרך לשכור חדר נקי (זה אומר חדר עם מערכת טובה לסינון האוויר), אחרי שיש לך את החדר וסיימת להתקין בתוכו את מערכת מיזוג וניקוי האוויר, תצטרך לקנות או לשכור מכשירים יעודיים לשיחזור דיסקים קשיחים, אני לא באמת יודע איפה קונים אותם, אבל אפשרי להתעניין אצל חברות שיחזור איפה הם קנו את המכונות שלהם.

ברגע שהמכונות יגיעו ויורכבו אני מתאר לעצמי שהם יגיעו עם הוראות להפעלה, כמו כן אני מאמין שבשבועות הראשוים אחרי רכישת המכונה יוצמד לך נציג טכני שילווה אותך בכל שלב שתיתקע.

נורא פשוט.

פורסם

אם ה-BIOS כן מזהה את הדיסק אז תוכל לנסות להשתמש בתוכנת Lost & Found או Ontrack Easy Recovery ועוד

שמסוגלות לשחזר מידע

אבל מנסיון זה מצליח חלקית בלבד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים