פורסם 2008 באפריל 1717 שנים שלוםיש לי בעיה כבר הרבה זמן במחשבהיספטומים של הבעיה :לפעמים התצוגה נעלמת לרבע שניה וחוזרת.והנורה על המסך הופכת לשניה לכתום ומיד לירוקוהמחשב לעתים קרובות ממש קופא שהאפשרות היחידה היא להפעיל אותו מחדש דרך הריסט.הבעיה קיימת בתדירות אינדיבידואלית. זה אומר שאני יכול לעבוד שבוע -שבועיים עם המחשב ופתאום הבעיה באה. וכשהיא באה אז הקפיצות של המסך באים פעם אחר פעםאני לא יודע מה מקור הבעיה (רוב הסיכויים בעיית חומרה! הוינדוס תקין!)אשמח אם תעזרו לי
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים תתחיל מלנקות את המחשב מבחינת וירוסים וכו (למען השקט הנפשי)..תעבור לבדיקת זיכרון/כרטיס מסך/מעבד/מערכת...
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים מחבר יש איזושהי דרך לבדוק אם הכרטיס מסך תקין בלי להחליף אותו?ויש דרך לבדוק את המעבד\לוח אם?תודה מראש
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים בגדול אתה יכול להריץ בדיקות כמו 3DMARK וכו לראות שהוא עובר ואין הפרעות/תקיעות/ריסטרטים וכו..זיכרון יש לך את MEMTEST..מעבד לא חסר תוכנות כמו OCCT או PRIME....
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים לי קרה אותו דבר בדיוק כמו שתארת. בסוף יצא שהפנל של המסך שלי הלך, מזל שהייתי בסוף האחריות אז החליפו לי פנל. אפשרות היא לעבוד עם המסך במחשב אחר ולאות אם זה קורה. במידה וכן אז בטוח בעייה עם הפנל.
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים מחבר הרצתי בדיקה עם ממטסט 10 שעות + ולא מצא שום בעיה בזיכרונותלבינתיים החלפתי כרטיס מסך ונראה מכאן והלאה מה עניניים
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים אם המחשב עובר MEMTEST, זה אומר שגם הלוח והמעבד בסדר, הצעד הבא הוא כרטיס מסך\כבל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.