עבור לתוכן

שאלה בקשר לויסטה 86 ביט....

Featured Replies

פורסם

אני חושב ש-Vatos-Locos ענה לך על השאלה הזאת, אבל יחד עם זאת אולי כדאי לך לחכות טיפה, שמעתי שאמור לצאת וויסטה 87 ביט, חבל לקנות 86 ביט ולגלות שאחרי שבוע יצא ויסטה 87 ביט.

אולי זה לא ניראה לך הרבה 86 ביט או 87 ביט אבל שמועות בתעשייה אומרות שהביט שמיקרוסופט עומדת להוסיף הולך להיות חתיכת ביט.

פורסם

shuy- די כבר עם השטויות. הבאנדם גם ככה מבולבל כי האכילו אותו שטויות, אל תעשה את המצב גרוע יותר.

דני- הקטע של 86 ביט היה בדיחה, והפוסט שמעליי גם הוא בדיחה (רק שבניגוד לקודמתה, אחת גרועה....)

ויסטה 32 ביט מסוגלת לזהות עד כ 3.5 ג'יגה, אבל נותנת נכון לעכשיו תוצאות קצת יותר טובות במשחקים.

SP3 ל XP כבר יצא, נוסה והודגם- הוא לא מפחית ואף במעט את בעיית ה BSODים, בעיה שויסטה לא סבלה ממנה בכלל- ואחרי יציאת ה SP1 המערכת גם נפטרה מהמון באגים מעצבנים, וזורמת הרבה יותר חלק.

XP עומדת בפני סוף חייה, זו לא מערכת שהייתי משקיע עליה כסף עכשיו.

כמו בפוסט הקודם שלי- ההמלצה שלי היא ויסטה הום פרימיום 32 ביט.

פורסם

מתי ראית מסך כחול בXP בפעם האחרונה לכל הרוחות? דווקא בויסטה במחשב חזק ותקין קיבלתי כמה BSODים.

אני עדיין לא רואה את היתרון בויסטה חוץ מממשק יפה יותר (שלא מתקרב לCOMPIZ של לינוקס).

פורסם

ויסטה אלופה במולטית'רדינג/מולטיטאסקינג וחלוקת עומס בין ליבות/ניהול משאבי זיכרון.

אני יכול לשים חלון של פרימייר שידחס/יפרוק וידאו ולשחק COD4 באותו הזמן בלי שיתקע או יאט. ב XP אני לא יכול (וזה בדוק)

מתי ראיתי מסך כחול ב XP? לפני שלושה שבועות...... יוצא לראות אותם מפעם לפעם, בערך אחת לחודש וחצי-חודשיים.

מצד שני, עוד לא ראיתי בויסטה, ומספר האנשים ששמעתי עליהם שראו אחד כזה קטן בהרבה מאלו שמתלוננים על בעיה כזו עם XP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים