עבור לתוכן

המלצה לפני קנייה: Grado SR-60

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מעוניין לקנות אוזניות איכותיות למטרה הבאה:

במחשב שלי יש tuner איכותי והממיר של yes מחובר אליו.

אני רואה הרבה טלוויזיה ושומע די הרבה מוזיקה (mp3- גם קלאסית וגם מוזיקה ישראלית רגילה).

עד היום השתמשתי באוזניות RF פשוטות שגם היו לא נוחות וגם מאוד לא איכותיות (אוזניות שעולות 150 ש"ח...).

חשבתי לשנות כיוון ולרדת מהאלחוט (כי אין משהו איכותי שהוא לא יקר מאוד ... אלא אם כן מישהו ימליץ על IF240RK Sony ) וללכת על Grado SR-60. בהחלטה על SR-60 התחשבתי בגורמים הבאים:

- מאחר שהאוזניות יתחברו למחשב אני חייב אוזניות עם כבל ארוך, וכאן אורך הכבל מספק: 2.5 מטר

- איכות סאונד גבוהה

- אני לא אוהב אוזיות כפתור או (יותר גרוע מבחינתי) אלו שנכנסות לתעלת האוזן

- הראש שלי גדול יחסית וחשובה לי הנוחות של האוזניות (גם לראש גדול יחסית)

- תקציב: עד 350 ש"ח

האם הכוון שאני הולך עליו (GRADO) הוא נכון או שיש המלצות נוספות

פורסם

הרבה אנשים מתלוננים על הנוחות של Grado, לי אישית אין בעיה עם זה בכלל אבל תמיד שווה לנסות לפני שאתה קונה.

קח בחשבון גם שהן אוזניות פתוחות, ואתה תשמע רעשי סביבה אז עדיף סביבה שקטה.

דבר נוסף בקשר אחיהן זה הצליל, חלק אוהבים וחלק שונאים, אין ממש באמצע. אני אישית מאוד אוהב אבל זה מאוד מאוד אישי.

במחיר הזה הייתי ממליץ לך לבדוק את ה-PortaPro עם מאריך, או לנסות להזמין מחול את ה-Sennheiser HD555, המחיר שלהן בארץ פשוט לא הגיוני.

מקווה שעזרתי

אסף

פורסם

יש לי את ה-SR-60 כבר למעלה משלוש שנים, ואני מאוד אוהב את הצליל שלהן.

בהתחלה, תצפה לכאבים חזקים באוזניים, כי האוזניות לוחצות בצורה מטורפת. תתנחם בעובדה שהלחץ יורד עם השימוש וגם תתרגל אליהן עם הזמן.

אצלי יותר הטריד שהאוזניות פתוחות, אז ב-3 בבוקר תמיד אבא שלי מבקש להנמיך את המוסיקה, ואני מגיע למצב שהווליום עובד רק על 3% בווינאמפ :-\.

גם שומעים רעשים מהסביבה בצורה שדי מפריעה לחווית המוסיקה. צריך להגביר את הווליום כדי להתגבר על הרעשים האלה.

אבל כשאני שם חסרונות מול יתרונות ומחיר, באותה תקופה לא חושב שהייתי קונה אוזניות אחרות. היום התחום לא כל כך מוכר לי, ולא יודע מי הצטרף למשחק. אז תמתין לעוד תגובות :).

כמה האוזניות האלה עולות היום אגב? בזמנו קניתי ב-400...

פורסם
  • מחבר

היום ניתן להשיג אותן ב- 340 ש"ח

פורסם

יש את האלסנדרו MS1 ב99$ כולל משלוח אם אתה רוצה להזמין מחו"ל.

הן יותר טובות מהSR60... (לפי אנשים באינטרנט, לא ניסיתי)

פורסם

לי יצא לשמוע רק את ה MS-1 והן מעולות למחירן

פורסם
  • מחבר

הבעיה עם האוזניות שהמלצתם זה שצריך לייבא אותם מחו"ל.

יש להוסיף את דמי המשלוח אבל מה עם המכס? צריך לשלם גם מכס וגם מע"מ? (מה שייקר מאוד את מחירם)

מה עם תקופת האחריות? מי יתן לי שירות בתקופת האחריות?

בעקרון יש לי חשבון ב- paypal וכבר קניתי מוצרים מחו"ל, אך עדיין יש לי חששות לקנייה ישירה מחו"ל.

אשמח לקבל חוות דעת בנושא.

פורסם

צור קשר עם החברה עצמה, אולי הם יוכלו לענות על חלק מהשאלות

פורסם

GRADO תוכל לשמוע בארץ ולקנות בארץ ככה שהייתי הולך במקומך עליהם, אני גם איתם כבר כמה חודשים טובים ומרוצה, קצת מסורבלות לשימוש חיצוני אבל כל עוד זה בבית יהיה לך נוח, ותאמין לי מספיק חדר סגור ולא תשמע שום רעשים חיצוניים שישפיעו יותר מידי.. בכלל לשמוע GRADO בלילה - כיף חיים... הכל שקט ויפה :yelclap:

פורסם

הבעיה עם האוזניות שהמלצתם זה שצריך לייבא אותם מחו"ל.

יש להוסיף את דמי המשלוח אבל מה עם המכס? צריך לשלם גם מכס וגם מע"מ? (מה שייקר מאוד את מחירם)

מה עם תקופת האחריות? מי יתן לי שירות בתקופת האחריות?

בעקרון יש לי חשבון ב- paypal וכבר קניתי מוצרים מחו"ל, אך עדיין יש לי חששות לקנייה ישירה מחו"ל.

אשמח לקבל חוות דעת בנושא.

הזמנתי מהם את הMS-2, אוזניות של 300$ ועברו במכס חלק לגמרי תחת Gift (ביקשתי במייל והם הסכימו בלי בעיות). והמשלוח חינם, כלול במחיר. הבעסה היחידה זה שזה לוקח זמן- לשלי לקח 10 ימים רק להגיע לדואר (ועוד שבוע מ%$#ג עד שהם נזכרו לשלוח לי הודעה). ויש אחריות לשנה, כמובן שהמשלוח לארה"ב עלייך. :-*

פורסם
  • מחבר

תודה

נראה לי שבכל זאת אלך על Grado (למרות שקצת פחות איכותיות):

קצת יותר זולות,

אין בעיות של משלוח וסיכון ממע"מ ומכס

3 שנים אחריות (ולא שנה)

במקרה של תקלה קל להתנהל מול גורם בארץ מאשר בחו"ל

אין לי מערכת משוכללת. מדובר בכרטיס קול פשוט במחשב (AC97) כך שאינני בטוח שארגיש בהבדלי האיכויות.

מישהו יודע היכן אני יכול לשמוע (ולקנות) באזור ת"א את Grado?

פורסם

אמנם לא בת"א, אבל יש לך את החנות זיגזגז שנמצאת ביהוד.

אני קניתי מהם, ומבחינת אמינות לא הייתי קונה בחנות אחרת. הייתה לי בעיה עם האוזניות, גם אחרי שפגה האחריות, והם הציעו להחליף אותם בחדשות בלי תשלום!

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3264

אחד המוכרים שם גם משתמש באוזנייה הזאת בבית, יכול לענות לך על עוד שאלות אם תרצה מנסיון אישי.

פורסם
  • מחבר

תודה.

אני מכיר את זיגזג וקונה מהם די הרבה. רק לאחרונה הם עברו מנווה-מונסון ליהוד. לא בטוח שאוכל להאזין או למדוד אבל בהחלט אפנה אליהם.

פורסם

אני קניתי בסינמה פרדיסו, שמעתי אצלהם את האוזניות הדומות לפני - GRADOSR80 .. תלך תנסה.. יחס טוב ומחיר טוב :xyxthumbs:

פורסם

הגראדו לוחצות? לי היה זוג והן אף פעם לא לחצו. קניתי rp-21 וסבלתי נורא אחרי הגראדו :(

בכל מקרה אני באמת ממליץ, מחיר טוב ואוזניות סבבה לגמרי, רק באמת תקח בחשבון שהן פתוחות, וגם שתוך בערך שנה הפדים יתפוררו לגמרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים