עבור לתוכן

בעיה עם ה- 9800 GTX

Featured Replies

פורסם

לדעתי זה משהו בדרייבר של סדרת 8800, חבל שאין לי אפשרות לבדוק ב-XP אולי זה קשור לויסטה.

בכל מקרה במצב אוטומט המאורר לא עובר את 30% ניצולת, אז אין לי בררה לתת למאורר נצילות של 50-80% תלוי במשחק שמאמץ את הכרטיס.

• תגובות 31
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה...

עם התוכנה- rivatuner אני יכול לבצע גם אוברקלוק?? נכון??

כאשר אני מבצע אוברקלוק למשל מעלה ל- 700 MHZ על 1750 שיידרים ועל 1150X2 כלומר 2300MZ

איך אני יכול לבדוק שהאוברקלוק יציב???

שאלה אחרונה בלשונית FAN שיניתי למצב הידני במקום AUTO וכאשר אני שם למשל על 75% את המאוורר, אני עושה APPLY המאוורר עובד מהר לשניה ולאחר מכן חוזר לעבוד על 38-39 % כלומר השינוי לא מתבצע ..מה אני לא עושה נכון?? מי שמבין קצת יותר בתוכנה שיעזור בבקשה

נ.ב

אני אשמח לקבל הסבר קצת מה כל פילטר עושה ( אנטי אלייזנג, בילינייר, טריילנר) רשמתי בעברית מקווה שהמבין יבין

פורסם

שאלה אחרונה בלשונית FAN שיניתי למצב הידני במקום AUTO וכאשר אני שם למשל על 75% את המאוורר, אני עושה APPLY המאוורר עובד מהר לשניה ולאחר מכן חוזר לעבוד על 38-39 % כלומר השינוי לא מתבצע ..מה אני לא עושה נכון?? מי שמבין קצת יותר בתוכנה שיעזור בבקשה

גם אצלי זה ככה ואני לא יודע למה..בכרטיס של LEADTEK

אצלי זה עבד פעם אחת תעשים על איזה 80% תמאורר וישר תכנס למשחק זה ישאר...

אבל זה משהו דפוק..

צריך לחכות אולי לדרייבר חדש..

פורסם

אם לא מסתדר לכם עם rivatuner, אז תשנו את המאורר דרך הדרייבר בלוח בקרה.

פורסם

דרייברים חדשים לא יעזרו המון, זה באג מ8800 GT עד 9800GTX לכוון מאוורר ל80-85... זה יעשה עוד יותר רעש אבל זה עדיף מכלום.

פורסם

אם לא מסתדר לכם עם rivatuner, אז תשנו את המאורר דרך הדרייבר בלוח בקרה.

סתם אני שואל לא שאני צריך אבל איפה בדיוק בדרייבר בלוח בקרה אפשר לעלות ת'מהירות של המאוורר ?

פורסם

סתם אני שואל לא שאני צריך אבל איפה בדיוק בדרייבר בלוח בקרה אפשר לעלות ת'מהירות של המאוורר ?

הבט בתמונה:

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

סבבה אני ינסה לשנות את מהירות המאוורר דרך הבקרה של הכרטיס.

לאחר ביצוע אוברקלוק עם איזה תוכנה אני יכול לבצע בדיקה על מנת לבדוק שהאוברקלוק יציב???

פורסם

סבבה אני ינסה לשנות את מהירות המאוורר דרך הבקרה של הכרטיס.

לאחר ביצוע אוברקלוק עם איזה תוכנה אני יכול לבצע בדיקה על מנת לבדוק שהאוברקלוק יציב???

3DMARK

פורסם
  • מחבר

מה אני צריך לראות ב- 3D MARK שאומר לי אם האוברקלוק עבר??

פורסם

אתה אמור לא לראות.

אם לא קיבלתה מסך כחול\תקיעה\אזהרות מוזרות\ארטיפקטים-נקודות בצבעים שונים על המסך\עיוותים

אז הכל בסדר

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע עד כמה אפשר להגיע באוברקלוק בכרטיס- 9800GTX ?

פורסם

מישהו יודע עד כמה אפשר להגיע באוברקלוק בכרטיס- 9800GTX ?

צריך נבואה עתידנית בשביל לענות על שאלה כזאת, זה נתון שמשתנה בצורה לא ברורה וידועה מראש, בכל מקרה ,

תנסה, תראה לאן תגיע :xyxthumbs: לא עדיף?

פורסם

תרשום פה מה התוצאה שקיבלת...

אני עם Super clock לכרטיס מסך קיבלתי 13 וחצי אלף...

פורסם
  • מחבר

קיבלתי 13900 על רזולוציה 1680 - 1050

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים