פורסם 2008 באפריל 1717 שנים לדעתי זה משהו בדרייבר של סדרת 8800, חבל שאין לי אפשרות לבדוק ב-XP אולי זה קשור לויסטה.בכל מקרה במצב אוטומט המאורר לא עובר את 30% ניצולת, אז אין לי בררה לתת למאורר נצילות של 50-80% תלוי במשחק שמאמץ את הכרטיס.
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים מחבר תודה רבה על העזרה...עם התוכנה- rivatuner אני יכול לבצע גם אוברקלוק?? נכון??כאשר אני מבצע אוברקלוק למשל מעלה ל- 700 MHZ על 1750 שיידרים ועל 1150X2 כלומר 2300MZאיך אני יכול לבדוק שהאוברקלוק יציב???שאלה אחרונה בלשונית FAN שיניתי למצב הידני במקום AUTO וכאשר אני שם למשל על 75% את המאוורר, אני עושה APPLY המאוורר עובד מהר לשניה ולאחר מכן חוזר לעבוד על 38-39 % כלומר השינוי לא מתבצע ..מה אני לא עושה נכון?? מי שמבין קצת יותר בתוכנה שיעזור בבקשהנ.ב אני אשמח לקבל הסבר קצת מה כל פילטר עושה ( אנטי אלייזנג, בילינייר, טריילנר) רשמתי בעברית מקווה שהמבין יבין
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים שאלה אחרונה בלשונית FAN שיניתי למצב הידני במקום AUTO וכאשר אני שם למשל על 75% את המאוורר, אני עושה APPLY המאוורר עובד מהר לשניה ולאחר מכן חוזר לעבוד על 38-39 % כלומר השינוי לא מתבצע ..מה אני לא עושה נכון?? מי שמבין קצת יותר בתוכנה שיעזור בבקשהגם אצלי זה ככה ואני לא יודע למה..בכרטיס של LEADTEKאצלי זה עבד פעם אחת תעשים על איזה 80% תמאורר וישר תכנס למשחק זה ישאר...אבל זה משהו דפוק..צריך לחכות אולי לדרייבר חדש..
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים דרייברים חדשים לא יעזרו המון, זה באג מ8800 GT עד 9800GTX לכוון מאוורר ל80-85... זה יעשה עוד יותר רעש אבל זה עדיף מכלום.
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים אם לא מסתדר לכם עם rivatuner, אז תשנו את המאורר דרך הדרייבר בלוח בקרה.סתם אני שואל לא שאני צריך אבל איפה בדיוק בדרייבר בלוח בקרה אפשר לעלות ת'מהירות של המאוורר ?
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים סתם אני שואל לא שאני צריך אבל איפה בדיוק בדרייבר בלוח בקרה אפשר לעלות ת'מהירות של המאוורר ?הבט בתמונה:[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים מחבר סבבה אני ינסה לשנות את מהירות המאוורר דרך הבקרה של הכרטיס.לאחר ביצוע אוברקלוק עם איזה תוכנה אני יכול לבצע בדיקה על מנת לבדוק שהאוברקלוק יציב???
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים סבבה אני ינסה לשנות את מהירות המאוורר דרך הבקרה של הכרטיס.לאחר ביצוע אוברקלוק עם איזה תוכנה אני יכול לבצע בדיקה על מנת לבדוק שהאוברקלוק יציב???3DMARK
פורסם 2008 באפריל 2017 שנים אתה אמור לא לראות.אם לא קיבלתה מסך כחול\תקיעה\אזהרות מוזרות\ארטיפקטים-נקודות בצבעים שונים על המסך\עיוותיםאז הכל בסדר
פורסם 2008 באפריל 2017 שנים מישהו יודע עד כמה אפשר להגיע באוברקלוק בכרטיס- 9800GTX ? צריך נבואה עתידנית בשביל לענות על שאלה כזאת, זה נתון שמשתנה בצורה לא ברורה וידועה מראש, בכל מקרה , תנסה, תראה לאן תגיע לא עדיף?
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים תרשום פה מה התוצאה שקיבלת...אני עם Super clock לכרטיס מסך קיבלתי 13 וחצי אלף...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.