עבור לתוכן

בעיה עם ה- 9800 GTX

Featured Replies

פורסם

אז ככה .. לפני שבוע קיבלתי את הכרטיס מאז כשאני משחק, על האיכות הכי גבוה הכל עובד חלק אבל לפעמיים ישנם תקיעות מעצבנות כאילו המחשב נתקע ואז הוא חוזר לעצמו,אני בטוח שזה קשור לאוורור במחשב הכרטיס מתחמם שחבל על הזמן, קודם כל רציתי לדעת איפה אני יכול לשלוט עליו שהקירור יעבוד על 100%כל הזמן ואם יש אופציות אחרות,בנוסףישנה בעיה שנגרמת לאחר כמה עשרות שעות(12 שעות ומעלה) המחשב עובד ברקע אני מוריד או שסתם האינטרנט עובד, אני הולך חוזר יום למחרת ופתאום אני רואה שהמחשב עשה ריסטרט לעצמו ,חשוב לציין שהמחשב באוברקלוק ל- 3.4 ואת כל הבדיקות הוא עבר בהצלחה.

בקיצר חברה אני מקווה שתוכלו לעזור אני אשמח לשמוע לעזרתכם

• תגובות 31
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תבדוק מעלות בEVEREST לכרטיס מסך.

תשתמש בתוכנה rivatuner כדי לשנות את מהירות המאורר של הכרטיס מסך.

פורסם

טוב זאת לא בעייה של ספק תהייה בטוח.

תבדוק מעלות חום, היתה לי בעיה דומה ומאז שהתקנתי קירור לכרטיס המסך היא נעלמה לחלוטין.

בנוסף תדאג גם לקירורו של המעבד.

ברגע ששני חלקים אלו יהיו מקוררים כנדרש ואף יותר מכך, הורדת לעצמך עוד שד שיכול לגרום לבעיות.

בקשר לריסטים אתה מגלה - ברוך הבא למעודון גם אני סובל מאותה בעייה, OC זה רעל למחשב, אבל אין מה לעשות, זה או להשקיע בלוח כמו maximus או striker או פשוט להסתדר עם המצב.

עכשיו בקשר לקירור של כרטיס המסך על ידי האצת המאורר שלו - כנס לrivatuner ותעשה את זה שם, אני עובד על 80... 75-80 זה מה שצריך, 100 ישגע אותך בגלל הרעש.

פורסם

GA-X38-DS4 לא אמור לעשות בעיה עם OC כזה.

יכול להיות שזה הזיכרונות, תשחרר טיפה את התזמונים אולי המערכת תתיצב.

תבדוק את מהירות המאוורר, בזמן האחרון NVIDIA מוציאה כרטיסים שהמעברר שלהם תמיד על 60% מהמהירות ובמדינות חמות זה לא תמיד מספיק.

פורסם

אז ככה .. לפני שבוע קיבלתי את הכרטיס מאז כשאני משחק, על האיכות הכי גבוה הכל עובד חלק אבל לפעמיים ישנם תקיעות מעצבנות כאילו המחשב נתקע ואז הוא חוזר לעצמו,אני בטוח שזה קשור לאוורור במחשב הכרטיס מתחמם שחבל על הזמן, קודם כל רציתי לדעת איפה אני יכול לשלוט עליו שהקירור יעבוד על 100%כל הזמן ואם יש אופציות אחרות,בנוסףישנה בעיה שנגרמת לאחר כמה עשרות שעות(12 שעות ומעלה) המחשב עובד ברקע אני מוריד או שסתם האינטרנט עובד, אני הולך חוזר יום למחרת ופתאום אני רואה שהמחשב עשה ריסטרט לעצמו ,חשוב לציין שהמחשב באוברקלוק ל- 3.4 ואת כל הבדיקות הוא עבר בהצלחה.

בקיצר חברה אני מקווה שתוכלו לעזור אני אשמח לשמוע לעזרתכם

לי יש את אותו הכרטיס ואת הותה הבעיה כימעט!

ויש לי EVEREST ULTIMATE וזה מראה לי רק GPU

ולא מראה GPU MEMORY ואת השאר מדוע?

פורסם

לכל בעלי הכרטיסים מסדרות: 8800/9800 שימו לב! הדרייבר לא משנה את מהירות הסיבובים של המאורר, כשהוא מוגדר במצב אוטומט 30% זה קצת מידיי למשחקים כבדים כמו: קרייסיס, AC וכד'...

תורידו את התוכנה Riva Tuner ותשנו ידנית את מהירות המאורר, או שתשנו ידנית בדרייבר עצמו.

מומלץ לשחק עם נצילות מאורר של 60-80% במיוחד בימים החמים בזמן האחרון.

בנצילות מאורר של 30% בלבד הכרטיס שלכם יגיע כבר בתחילת המשחק לטמפ' של 70 מעלות לפחות.

פורסם

אבל אצלי במחשחקים וב-3DMark מהירות המאוורר שלו עולה אוטומטית..

במצב מנוחה הוא שקט ביותר ורק כשאני מפעיל איזה משחק המאוורר מתחיל להסתובב מהר יותר (אני שומע)

פורסם

ולכמה ניצול מאורר הוא מגיע בערך 50%, 80% ? ומה הטמפ' שאתה מקבל במאמץ? כמובן שהדרייבר שולט אוטומטית על המאורר.

פורסם

סתם על העניין, טמפ' של 70 מעלות בכרטיס מסך זה בסדר גמור.

גם 80 לא אמורה להפריע...

שלא לדבר על ATI שהגיעו ל-100...

אני הייתי בודק טוב טוב את הזכרון שלך בMEM TEST ותראה מה קורה אחרכך

פורסם

ולכמה ניצול מאורר הוא מגיע בערך 50%, 80% ? ומה הטמפ' שאתה מקבל במאמץ? כמובן שהדרייבר שולט אוטומטית על המאורר.

לגבי ניצול המאוורר אני לא יודע, כי זה נעשה אוטומטית.. לגבי המעלות הוא הגיע לי עד 80 ב-3DMark..

פורסם

אז ככה .. לפני שבוע קיבלתי את הכרטיס מאז כשאני משחק, על האיכות הכי גבוה הכל עובד חלק אבל לפעמיים ישנם תקיעות מעצבנות כאילו המחשב נתקע ואז הוא חוזר לעצמו,אני בטוח שזה קשור לאוורור במחשב הכרטיס מתחמם שחבל על הזמן,

לפי מה שהבנתי (אולי אני לא מועדכן ) זה מצביע על 1 משתי בעיות:

1. page fault - תוכנית שרצה ברקע מתחרה במשחק בשביל זיכרון. ואז חלק מהזיכרון של המשחק נדחף לדיסק הקשיח. כשהמשחק צריך את הזיכרון הזה אז קורה מצב שהעמוד של הזיכרון צריך להיות מובא מהדיסק הקשיח שיש לו זמן תגובה של כ 10 מילי שניות. העובדה שאתה מתעסק עם הדיסק הקשיח עם תוכניות אחרות לא כלכך הבקשה נכנסת לתור של הדיסק הקשיח ואז אתה צריך לחכות גם לטרנזקציות שלא שלך.

2. חום - מעבדים של אינטל יודעים להגן על עצמם מתי שהם מתחממים יתר על המידה ואז הם נכנסים לloop של nop עד שהטמפרטורה יורדת. אני לא יודע מה קורה עם כרטיסי מסך אבל אני מאמין שהם גם עושים משהו דומה.

עוד דבר לבדוק חוץ מטמפרטורות זה את גודל ה PF שלך בזמן ריצה של כל התוכניות ואיך המערכת הפעלה מחלקת את הזיכרון הפיזי. אולי תנסה לכבות את ה virtual memory כשאתה משחק משחקים אבל זה יגביל מאוד את מספר התוכניות שאתה יכול להריץ .

פורסם

urib : תגיד ולכרטיסי ATI איך אפשר לשחק במהירות של המאוורר?

ולידע כללי. מתי שנכנסים למשחק המאוורר סתם ככה לא עולה ל100 אחוז מהירות? כי לפי איך שזה נראה וגם הרעש זה נראה 100 .

פורסם

urib : תגיד ולכרטיסי ATI איך אפשר לשחק במהירות של המאוורר?

ולידע כללי. מתי שנכנסים למשחק המאוורר סתם ככה לא עולה ל100 אחוז מהירות? כי לפי איך שזה נראה וגם הרעש זה נראה 100 .

רוני תוריד את Riva Tuner היא מתאימה גם לכרטיסי ATI.

פורסם

זה עובד נפלא. אבל בשעת משחק גם ככה המאוורר עולה ל100 נכון? אז מה צריך את זה? אהה אמרת שלכרטיסים של נוודיה זה לא עולה אוטומטי[סידרה 8 9]? דוקא יש שם הגדרה של אוטומט. וככה היה אצלי . והחזרתי את זה. בשעת משחק שומעים ממש את המאוור ומתי שעכשיו עשיתי 100 אחוז הוא עלה אבל פחות רעש יש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים