עבור לתוכן

איך מעבירים קבצים ל PS3?

Featured Replies

פורסם

מכיוון שלא הצלחתי עדיין להזרים קבצים בין המחשב ל PS3 אלחוטית, החלטתי לנסות להעביר סרט ע"י בעתקה לדיסק קשיח חיצוני USB. העתקתי אליו את הקובץ, חיברתי את הדיסק החיצוני ל USB של ה PS3 - ועכשיו מה? איך אני ניגש לקבוץ? איך אני מעתיק אותו לדיסק הקשיח של ה PS3? איך אני צופה בו?

פורסם

א. בדוק שהPS3 שלך מעודכן

ב. צור תיקייה על הדיסק און קי - VIDEO ושים שם את כל הקבצים

ג. בPS3 - אחרי שחיברת את הדיסק קשיח / DOK -> לך לוידאו - יופיע לך אייקון חדש בשורה הזו עם השם של הDEVICE (לדוגמא 120GB E DRIVE או U3 CRUZER DISK כדוגמאות שנתקלתי בהם) -> תלחץ על זה - הסרטים יופיעו ואתה יכול לנגן אותם אם אתה לוחץ על X

ג. כדי להעתיק - משולש - COPY , או משולש TAG ALL ואז COPY כדי להעתיק את כל הקבצים

בדוק שזה עובד בדרך הזאת - אני משתמש בזה כל הזמן (בגלל בעיתיות שהיתה , שהפכה להרגל עם STREAMING)

ליביו

פורסם
  • מחבר

א. בוצע, ה PS3 מעודכן לגירסה האחרונה (2.3)

ב. יצרתי סיפרייה בשם הזה, העברתי אליה קובץ.

ג. פה מתחילה הבעייה. אני מחבר את הדיסק הקשיח החיצוני (2.5") ל USB של ה PS3, הוא נדלק אך לא מופיע שום אייקון חדש בשום מקום בתפריט של ה PS3.

פורסם

תן לי לנחש, הדיסק מפורמט כNTFS?

PS3 תומך רק ב-FAT32...

פורסם

10 נקודות לדובי הגס.

חובה לפרמט בFAT 32

ליביו

פורסם
  • מחבר

את האמת? לא בדקתי, לא היה מודע לזה. אני אברר היום בערב או מחר. תודה. :xyxthumbs:

פורסם

ליביו מה קרה??? אתה המאסטר של הסטרימינג ממך הבנתי איך לעשות את זה, איזה תקלה יש לך ?? אצלי עובד מצוין

פורסם

הבעיה היא שהPS3 מחפש סרבר על אותו סאבנט , אצלי משיקולי אבטחהברשת הם נמצאים באבנטים אחרים , אז אם אני מוותר על אבטחה , זה פועל יופי , אם אני שומר על אבטחה - זה לא פועל כי אי אפשר לתת כתובת , למרות שיש גישה בין הPS3 למחשב.

סתם חפירה כן ?

זה פשוט הפסיק להתריד אותי מהרגע שקניתי דיסק קשיח.

ליביו

פורסם

מה שווה דיסק קשיח בFAT32.....

פורסם

שווה כי אין לי סבלנות להוריד סרטים בHD (סרטים שווים מספיק אני קונה בבלו ריי - יחי בלוק באסטר שמשחקים אותה בענין עם מבצעים מעניינים ומגוון סרטים סביר ביותר) וסדרות - פרקים קטנים מ4 גיגה (וגם לזה אין לי סבלנות לרוב).

סוף החודש אני עובר דירה - בדירה החדשה הPS3 יהיה מחובר עם כבל ETHERNET ואז נחזור לSTREAMING (במיוחד עם המחשב החדש שלא ממצמץ בזה ורוחב פס של גיגה ביט בין המחשב לPS3)

ליביו

פורסם

בלבלת אותי לגמרי, אם אין לך כח להוריד סרטים וסדרות אז למה לך דיסק קשיח... אתה הרי קונה...

בכל מקרה תודה שיידעת אותי שבלוק באסטר משחקים אותה עם הבלוריי אני אתחיל להשאיל...

פורסם

בלוק באסטר מוכרים בלו ריי (בחלק מהסניפים בלבד) , לא משכירים.

ויש לי כח להוריד בSD.

פשוט אין לHD.

ליביו

פורסם
  • מחבר

ל PS3 יש כרטיס רשת גיגה? יפה...

בכל מקרה, פירמטתי ל FAT32 ע"י פרטיטיון מאג'יק (אחרי שה XP סירב לתת לי את האופציה הזו) וכרגע הכל עובד נפלא.

פורסם

אכן WINDOWS יודע לעשות את ההמרה רק לכיוון אחד.

וכן - לא שזה משנה , הרוחב פס הנחוץ הוא נמוך בהרבה.

ליביו

פורסם

סוף החודש אני עובר דירה - בדירה החדשה הPS3 יהיה מחובר עם כבל ETHERNET ואז נחזור לSTREAMING (במיוחד עם המחשב החדש שלא ממצמץ בזה ורוחב פס של גיגה ביט בין המחשב לPS3)

ליביו

תוכל לפרט באיזה ראוטר אתה משתמש בשביל הג'יגהביט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים