פורסם 2008 באפריל 1717 שנים קרפד אני מתכוון שבמחשב הזה החומרה תואמת מספיק למערכות הפעלה של אפל ובלי בעיות מיוחדות (אם המוצר טוב כמובן) בנפרד אתה אמור גם לקנות מערכת מותאמת מבחינת רכיבים גם לקנות מערכת הפעלה אם רישיון וגם לקמבן את ההתקנה לבד אני אישית הייתי מעדיף לקנות הכל בחבילה יחסית זולה כולל אחריות של החנות כי זה מוצר קופסה ונכון שיש לך אחריות גם אם אתה קונה רכיבים בנפרד אבל כל רכיב מספק אחר מה שעלול ליצור בעיות
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים לפי מה שקראתי מדובר באמולציה שמריצים על מנת להתקין את הOSX.משמע אתם יכולים לקנות את החלקים לבד ולשים את האמולציה. לא בטוח לגבי חוקיות הענין.
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים אפשר לחשוב שזה כל כך קשה להתקין מק על בערך כל מחשב...אתה ברצינות מאמינים שאפל לא ראתה את זה בא ברגע שהיא עברה למעבדים רגילים?
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים בו ניסגור את זה מק זה תוכנה ולא יותר ...אין הבדל (משמעותי) בין המחשבים.זה שהם היצליחו להדביק לתוכנה חומרה שנמכרת דרכם זה משהו אחר.אני צופה שבקרוב נראה הרבה תואמים מק מסין הרחוקה..
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים זה לא שאפל "הצליחו להדביק לתוכנה חומרה שנמכרת דרכם", כל פלטפורמת מחשוב שיצאה אי פעם התחילה בדיוק אותו הדבר. פשוט IBM נכשלו בלהגן על הפלטפורמה שלהם בגלל ש MS שמרה לעצמה את הזכות למכור את MS-DOS בנפרד, אפשר למשל לומר בדיוק אותו הדבר על ה Xbox המקורי שהיה בסך הכל מחשב רגיל לחלוטין בצורת קונסולה.
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים זה לא מדויק להגיד שהXBOX הראשון היה מחשב רגיל בצורת קונסולה נכון שהיה הרבה מאוד משותף אבל עדיין היו שינוים בחומרה חלק מהשינויים אומנם דבילים כמו צורה אחרת למה שבפועל USB וחלק מורכבים יותר בחומרה אבל היו שינוים לאומת זאת מחשבי אפל של היום הם מעל 95% רכיבים סטנדרטים לחלוטין (חוץ מהמסך עצמו שבלעדי והפלסטיקה) יש להם במקום ביוס משהו אחר ועוד שינוים קטנים וזהו
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים זה לא שאפל "הצליחו להדביק לתוכנה חומרה שנמכרת דרכם", כל פלטפורמת מחשוב שיצאה אי פעם התחילה בדיוק אותו הדבר. פשוט IBM נכשלו בלהגן על הפלטפורמה שלהם בגלל ש MS שמרה לעצמה את הזכות למכור את MS-DOS בנפרד, אפשר למשל לומר בדיוק אותו הדבר על ה Xbox המקורי שהיה בסך הכל מחשב רגיל לחלוטין בצורת קונסולה.אני מחזק את מה שקקרין מציין במצב כיום ניתן לאמור ששינויים בין המחשבים עד כדי קבוע קטן ששואף לאפס וזה אומר שכל אחד יכול לבנות מחשב מקינטוש עם החומרה הקיימת אצלו.(זה לפי מה שהבנתי מהמדריכים השונים)
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים זה ברור, אבל איך הם מתקינים לאופרד?ושאלה אחרת, יש בכלל כרטיסי קול שנתמכים בOSX חוץ מכמה onboard ואיזה אחד של קרייאטיב?
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים אתה לא יכול להתקין על כל מחשב כולל לא על כל מחשב חדש יש רשימה ברשת של רכיבים תואמים ורכיבים לא תואמים אפל לא פיתחה דריברים במיוחד לכל הרכיבים שקיימים בשוק היא פיתחה דריברים למטרות שלה
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים תתפלא, היום אפשר להתקין לאופרד כמעט על כל חומרה, אפילו על מעבדים של AMD או פנטיום 4.
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים גם אם ההתקנה תעבור בסדר עדיין יכולים להיות לך רכיבים שלא יפעלו או לא יפעלו ב100% בגלל זה עניין התאימות מאוד חשוב
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים תעשו טובה ואל תדברו שטויות, ההתקנה של הליאופרד היא בלי פריצות ובלי שום דבר מיוחד, היא מתבצעת מדיסק של מפתחים שכל אחד יכול לקבל תמורת 500 דולר לשנה, הדיסק נותן אפשרות להפעיל את OSX גם בלי שהמחשב שלך יתמוך ב EFI ואם אני לא טועה, בזמנו של הPPC, הוא היה מותאם לPC רגיל וממנו כולם התקינו את הOSX.ה"פריצה" שמתבצעת היום היא סה"כ אימולציה של EFI,אני מאמין שכשיהיו לוחות שיתמכו ב EFI גם זה יהיה מיותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.