עבור לתוכן

למה לא טלויזיה

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש בתקציב של 3500 שח או יותר

אני משתמש במחשב בעיקר בשביל אינטרנט ,אופיס וסרטים שאני מוריד באימיול ולפעמים גם ב DVD

השאלה שלי היא כזאת אם מסכי טלוויזיה LCD תומכים באיכות HD ולמחשב שלי יש יציאה מתאימה וגם אם לא הייתה הייתי יכול להשתמש בכבל רגיל לחיבור במחשב לטלוויזיה אז

למה לקנות את המסך החדש של דל אם בפחות כסף אני יכול לקנות מסך בגודל 32 אינץ שסרטים רצים עלו יפה.

אני רואה את ההבדל במפרט שלמסך מחשב יש רזולוציה יותר טובה ,ניגודיות יותר גבוהה ולרוב קצב רענון יותר טוב, אך מה זה מוסיף בעצם אם אני נהנה מראית טלוויזיה.

האם זה כמו שאחרי שאוכלים אנטריקוט אאפשר לחזור לשניצל :) ?

או LCD ממרחק קצר של מטר לא איכותית?

ולגבי החדש של דל עדיין לא ברור איזה פאנל יש לו ואם הוא TN למה הוא כל כך יקר ?

פורסם

מסך זה מסך וטלוויזיה זה טלוויזיה.

לעבוד על מסך טלוויזיה ענק עם רזולוציה נמוכה ובהירות גבוהה מאוד לא גורם לכלום חוץ מכאב ראש ועיניים. תצטרך לשבת מינימום 2 מטר מטלוויזיה 32" כדי להיות מסוגל לעבוד.

אל תבין אותי לא נכון, יש אנשים שעושים את זה. תלוי מה הצורך הראשוני. מי שבעיקר עובד במחשב, יותר הגיוני לו להשקיע במסך יותר קטן עם רזולוציה יותר גבוהה. מי שמשתמש במחשב בתור טלוויזיה או למשחקים, צופה במסך מהספה, ממרחק כמה מטרים - יותר הגיוני לו לקנות מסך טלוויזיה גדול.

לגבי עבודה באופיס, לי אישית היה לא נוח לעבוד על מסך טלוויזיה גם ממרחק של 2-3 מטרים, כי הוא פשוט לא חד באותה מידה. אבל לחלק זה לא מפריע.

פורסם

מי שבעיקר עובד במחשב, יותר הגיוני לו להשקיע במסך יותר קטן עם רזולוציה יותר גבוהה. מי שמשתמש במחשב בתור טלוויזיה או למשחקים, צופה במסך מהספה, ממרחק כמה מטרים - יותר הגיוני לו לקנות מסך טלוויזיה גדול.

לגבי עבודה באופיס, לי אישית היה לא נוח לעבוד על מסך טלוויזיה גם ממרחק של 2-3 מטרים, כי הוא פשוט לא חד באותה מידה. אבל לחלק זה לא מפריע.

אני מסכים בהחלט.

גם אל תשכח שלמסך טלויזיה 32" יש בד"כ 768 שורות, מה שאומר שטח עבודה מאוד קטן שלא יהיה נוח בעבודה באופיס.

לצג מחשב 17"/19" סטנדרטי יש 1024 שורות - וההבדל הוא משמעותי. אם הולכים על 20" או 24" - יש בד"כ 1200 שורות ומרוויחים עוד שטח עבודה.

פורסם

אני יכול להעיד שזה בדיוק כמו שהם אומרים.

בשולחני שלי אני משתמש בעיקר למדיה, הוא מחובר תמידית לטלויזית LCD 27" בחדר שלי, וגולש באינטרנט כי אפשר להגדיל את הכתב בצורה נוחה.

את כל הקשור לעבודה אני עושה על הנייד שלי, שמתהדר לו במסך עם רזולוציה גבוהה יותר של 1440X900.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות שעזרו לי להמנע מקניה אימפולסיבית ומיותרת .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים