עבור לתוכן

מישהו קנה בחנות dealextreme?

Featured Replies

פורסם

צריך לכוון אותה לפני זה או רק ללחוץ וזה עובד?

אני רוצה לשגע עם זה חברים :P

צריך לכוון את השלט קודם (לחיצה ארוכה על מיוט - צריך להפסיק ללחוץ ברגע שהווליום בטלויזיה משתנה).

ד"א, זה תומך בטלויזיות של: SONY, PANASONIC, TOSHIBA, SAMSUNG, SANYO, TCL, AIWA, NITSUBISHI, HISENSE, XIAHUA, PANDA, NEC, TOBA, SHERWOOD, PHILIPS, YOUSIDA, PEONY, JVC, AKAI, SKYWORTH, ZENITH, COWAN, HAIER, LG, FUNAL, CHANGHONG, GOLDSTAR, OLYMPIC, NIKON, RCA, SHARP, CHANGCHEN, XOGEGO, NATIONAL, KONKA

פורסם

50$ אם אני לא טועה.

וזה תלוי במספר מסויים של מוצרים? או שמצדם שתהיה חבילה בגודל ענקי של הרבה מוצרים הם יסתכלו רק על המחיר?

תודה.

פורסם

ב-2 ההזמנות שקיבלתי מ-dealextreme הם הצהירו על המשלוח כמתנה (לא כתוב השווי של המוצר) ואתה פטור ממכס (למרות שאולי במשלוחים גדולים הם כן יצהירו על הערך, אחרת זה עלול להראות חשוד)

פורסם

דופוס, כמה מוצרים הזמנת בכל הזמנה ומה היה השווי הכולל?

תוך כמה זמן מרגע ההזמנה החבילה הגיעה אליך?

תודה רבה :)

פורסם

הזמנתי שלשום שתי דברים

עט מחשמל

וכמבל מאריך אודיו 3.5MM

ב13 שקל כולל משלוח(חינם)

שבארץ תמצא את זה ב30 שקל בערך

בכול מקרה אני ממתין...הם עדיין לא שלחו

השלט נכמר בוואלהBUY ב19 שקל כולל משלוח ככה שנראה לי עדיף משם כי זה לא הבדל גדול מקסימום של 5 שקל הבדל

עריכה: המכירה נגמרה חבל..

פורסם

חנות מעולה.

מומלץ. (קניתי מהם אין ספור מוצרים ..)

למרות שפעם אחת המוצר לא הגיע - (כרטיס הרחבה לעוד IDE) , אך הם שלחו לי אחד חדש ללא שאלות.

פורסם

דופוס, כמה מוצרים הזמנת בכל הזמנה ומה היה השווי הכולל?

תוך כמה זמן מרגע ההזמנה החבילה הגיעה אליך?

תודה רבה :)

הזמנות קטנות :-X

1 - מוצר 1 בשווי 18$

2 - 3 יחידות של אותו מוצר - סה"כ 8$

בשתיהן הצהירו על המשלוח כמתנה, וגם כתבו שתוכן החבילה הוא "LED FLASHLIGHT" (ולא, זה לא היה פנס LED)

לפי מה שאני זוכר 2 ההזמנות הגיעו תוך 10 ימים מהרגע שהסטאטוס של ההזמנה באתר השתנה ל"נשלח" (shipped). לא זוכר בדיוק כמה זמן לקח עד שההזמנה נשלחה, זה תלוי במלאי.

פורסם

והמשלוח הגיע ישר לבית שלך כמו דואר רגיל? או שקיבלת הודעה מהמכס למשל לבוא לקחת חבילה?

ד"א סליחה על הבורות וכמות השאלות, פשוט אף פעם לא הזמנתי מחו"ל. :nixweiss:

תודה.

פורסם

כמו דואר רגיל

פורסם

עד 50 דולר כולל משלוח אין מכס ככה שאתה יכול להירגע

בכול מקרה המיני שלט בסופו של דבר עדיין נמכר וזו הייתה טעות שלי הנה קישור

http://wallabuy.co.il/sap.aspx?xip=306576 19 כולל משלוח

אם זה מכתב זה יגיע לתיבת הדואר שלך אם זו חבילה אז לסניף הקרוב לביתך במידה וזה הדואר רגיל FREE SHIPPING

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים