עבור לתוכן

האם G.SKIL הם זכורונות באותה ליגה כמו OCZ\CROISER ?

Featured Replies

פורסם

החיסרון של ה P31 הוא בזכרונות, הוא מוגבל יחסית (אפשר להגיע רק עד 4G בהשוואה ל P35 שמאפשר עד 8G).

• תגובות 39
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

החיסרון של ה P31 הוא בזכרונות, הוא מוגבל יחסית (אפשר להגיע רק עד 4G בהשוואה ל P35 שמאפשר עד 8G).

לא נראה לי שהוא יזדקק ליותר מיזה.

פורסם

דווקא במצב של היום אני מסכים עם אורי (עוד חצי שנה וקצת מחליפים סוקט וDDR3 יגיעו יכנסו לשוק במחירים טובים ואולי במהירויות גבוהות יותר שהלוחות של היום לא תומכים כמו שקרה עם בלוחות הראשונים שתמכו בDDR2 עד 533MHZ) לדעתי למי שלא צריח RAID, OC רציני וכו' יכול להסתפק P31-DS3L.

פורסם
  • מחבר

אז אני לא מבין כבר בלבלתם אותי איזה לוח לקחת? אולי אני אקח לוח משולב DDR3 וזהו ואז אני לא אצטרך להחליף לוח שוב שיכנסו זכרונות ה-DDR3

פורסם

יהיו לך רק 2 סטיקים של DDR3, שיהיה יקר עוד הרבה זמן.

ואז את הDDR2 הזול תצטרך לזרוק\למכור

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי..וגם אין לי מושג מה זה RAID הרצתי פה חיפוש ולא הבנתי כלום ממה שאומרים קיצור אין לי מושג קלוש בדברים האלו ככול שאני יותר נכנס לזה אני יותר מתבלבל.. בקצרה חבר'ה אמרתי מה השימושים שלי אז איזה לוח יתאים לי?

פורסם

אם אתה לא יודע מה זה זה אומר שאתה לא צריך את זה ;) תקנה או P31-DS3L או P35-DS3L.

פורסם
  • מחבר

חח יש משהו בדברייך..וזה בבטחון יתאים לי ולמחשב והכול בסדר?

דרך אגב ראיתי פה איזה משהו בדיון על RAID שממליצים לחבר 2 כוננים קשיחים אחד לגיבוי.. זה מומלץ באמת?

פורסם

תמיד טוב לעשות גיבוי.

פורסם
  • מחבר

אנ יגיד לך תאמת זהה מחשב השני שלי.. הראשון היה שהייתי בן 13 ובכלל לא אני קניתי אותו הוא היה גרוע ונהרס לי ומאז שאני מנסה לבנות לי מפרט פה בפורום כול פעם אני רואה עוד ועוד מושגים של מחשבים ואני עוד יותר משתגע ולא יודע כבר מה טוב ומה לא ואני גם לא יודע מה אני צריך כבר חח

לפעמים אני אומר אולי היה כדאי לא להכינס לזה כי אין לזה סוף אולי היה עדיף לי ללכת לחנות לקחת הצעה ומה שיקרה יקרה, כמובן שזה סיכון אבל הכאב ראש שיש לי בזה שאני בכלל מנסה להבין פה בפורום דברים הוא גדול יותר...

פורסם

אני יכול לעודד אותך בזה שאני אגיד לך שאם תלך לחנות ברוב המקרים ידפקו אותך :P

פורסם
  • מחבר

חח צודק..אני פשוט מפחד לקנות משהו ובסוף הוא לא יספיק או לא יתאים או שאני יצטרך להחליף אותו מהר מבין?

פורסם

תרשום פשוט תקציב וצרכים/שימושים בפורם מפרטים ואני בטוח שהחברה הטובים כאן ירכיבו לך מפרט ממש טוב

פורסם
  • מחבר

חח תודה לאל עברתי את השלב הזה נשאר לי התלבטות רק לגבי הלוח ואולי גם על הספק...LIBRTY 400W

ועוד התלבטות חדשה אם לקחת שני כוננים קשיחים או אחד כמו שתיכננתי של 500 גיגה

פורסם

בוא תרשום מה הציעו לך ותרשום את ההתלבטויות שיש לך מה טווח המחיר ומה התקציב ואז נוכל לתת לך מענה מהיר וטוב אם לא אתה תמשיך להסתבך עם המון מידע שאתה לא צריך כרגע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים