עבור לתוכן

האם G.SKIL הם זכורונות באותה ליגה כמו OCZ\CROISER ?

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת האם G.SKIL נמנים ברשימה של הזכרונות ברמה הגבוהה ביותר כמו OCZ וקרוייסר או שהם ברמה יותר נמוכה?

ועוד שאלה איזה חברות כיום הכי מומלצות לקניית לוח אם? אני כנראה לוקח גיגהבייט אבל אני רוצה לראות אם יש חברות יותר מומלצות ויותר טובות..

תודה רבה. :xyxthumbs:

• תגובות 39
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

G SKILL חברה מאוד מומלצת, הזיכרונות שלה לא נופלים משל חברות גדולות אחרות.

בקשר ללוח אם השוק הזה לא משתנה כל כך. יש את GIGABYTE, ASUS ו ABIT שנמכרים ברוב החנויות ויש את DFI,FOXCONN ו MSI שפחות נפוצים אבל גם טובים. יש עוד חברות אבל הן לא נמכרות בארץ כמו BIOSTAR.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך זאת אומרת שהשילוב של G.SKIL ולוח גיגבייט זה שילוב ברמה גבוהה

עכשיו תגיד הלוח :GIGABYTE GA-P35-DS3L הוא לוח מספיק טוב? השימושים שלי הם משחקים כבדים ,סרטים+צפייה במחשב כמסך טלויזיה ולהפך, שירים ואינטרט.

פורסם

תודה רבה לך זאת אומרת שהשילוב של G.SKIL ולוח גיגבייט זה שילוב ברמה גבוהה

עכשיו תגיד הלוח :GIGABYTE GA-P35-DS3L הוא לוח מספיק טוב? השימושים שלי הם משחקים כבדים ,סרטים+צפייה במחשב כמסך טלויזיה ולהפך, שירים ואינטרט.

לי יש את השילוב הזה...מה אני אגיד לך שילוב קטלני אני לא חושב שיכולתי לקנות משהו יותר משתלם מזה...עשיתי OC לכל הרכיבים (אתה יכול לראות במפרט), אין לי שום קירור מיוחד והכל בטמפרטורות טובות.

מה שכן תיקח את הדגם שלי...הוא טיפה יותר טוב מה L וזה תוספת ממש זעירה בכסף. ;)

פורסם
  • מחבר

במה הוא יותר טוב?

תגידו אם לא צריך יותר מלוח כזה ,אז לאיזה משתמשים מיוצרים הלוחות היקרים? זאת אומרת מי צריך לוחות כאלו למה בעצם הם מיועדים?

פורסם

יש שניים שלושה הבדלים ביניהם ממה שאנ יזוכר והכי חשוב זה שב P35-DS3 יש

ALL SOLID CAPACITOR.

שזה אומר קבלים יותר איכותיים שעשויים מחומרים יותר איכותיים ושורדים יותר זמן.

הלוחות הממש יקרים כבר מייודעים לצרכים מיוחדים- כמו למשל לוחות שמשמשים לSLI - מערך של כמה כרטיסים גרפיים ביחד.

פורסם

יותר כדאי לקנות את ה EP35-DS3 (דגם חדש יותר).

ההבדלים קטנים מאוד, גם ה DS3L אמור להיות קבלים סולידיים (בדרך כלל זה מה שהאות D מסמנת).

ל DS3L אין תמיכה ב RAID והפאנל האחורי שלו שונה חוץ מזה לא ראיתי הבדלים.

פורסם

אז ככה ב DS3 יש יש דגם חדש יותר של כרטיס קול

ויש לו 6 חיבורי SATA במקום 4 בL

ו 8 Uחיבורי USB לעומת 6 ב L

גם הבדל בין השניים הוא בביוס השני שלו שהוא וירטואלי לעומת כפול אמיתי ב DS3

וגם אין תמיכה במערך רייד ב L

כל השאר הם אותו הדבר

ובנושא הלוחות היקרים יותר שברמת HIGH END כמו שאמר eranisra

"הם מיועדים בעיקר לצרכים מיוחדים" (אך לא מחייב)

כמו שהוא שאמר SLI, מאפשרים OC גבוהה יותר, יציב יותר בגלל היט סינקים

בעלי יכולות קירור טובות במיוחד, בעלי יותר פיצ'רים וכו'

פורסם

לי יש את P35C-DS3R

לוח מצויין

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז אני אלך על הדגם היותר חדש..עכשיו בלוח הזה אני כן אוכל לשים כרטיסים כמו סדרה 9 של ניוידיה וכרטיסים כאלו בעתיד נכון?

עכשיו תגידו אני רואה שיש המון דגמים של גיגבייט עם שם כמעט אותו דבר ובאותו מחיר אז מה בעצם הבבדל בינהם? למשל בין השאר יש את אותו דגם שהמלצתם לי רק בסוף את האות R ועוד הרבה כאלו ההשאלה מה ההבדל בין כול הסוגים האלו אם הם עולים כמעט אותו מחיר..

פורסם

לוחות עם האות R מגיעים עם RAID מלא.

לוחות שכתוב בהם EP35 במקום P35 הם לוחות שדורשים פחות חשמל.

ה P35-DS הרגילים מגיעים עם RAID מוגבל והפאנל האחורי שלהם פחות עשיר משל ה EP (כי בארץ מוכרים REV ישן שלהם, ה REV האחרון מגיע עם אותו פאנל אחורי כמו של ה EP35).

C מסמל שהלוח תומך גם ב DDR3.

L זה הגירסה הזולה, אין לה RAID אבל יש לה את החיבור הישן של המדפסות שחסר בכל הלוחות האחרים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך.. אז בעצם לי שהשימושים שלי הם בעיקר משחקים כבדים וצפייה במחשב כטלוייזיה וכו' אתה ממליץ להישאר עם מה שהומלץ לי פה?

פורסם

תודה רבה לך.. אז בעצם לי שהשימושים שלי הם בעיקר משחקים כבדים וצפייה במחשב כטלוייזיה וכו' אתה ממליץ להישאר עם מה שהומלץ לי פה?

אתה יכול להסתפק ב-P31 אם אתה רוצה לחסוך עלויות.

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה לחסוך אני רוצה משהו שיהיה מספיק טוב לכול השימושים שלי..

פורסם

אני לא רוצה לחסוך אני רוצה משהו שיהיה מספיק טוב לכול השימושים שלי..

תסתכל על המפרט שלי, אני עובד על המחשב ב-3D פוטושופ קבצים כבדים, אוברקלוק 20% מדי פעם, וכמובן משחקים כבדים.

והכל על לוח עם צ'יפסט P31 שתומך גם במעבדי 45 ננו כמו סדרת E8XXX.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים