פורסם 2008 באפריל 2017 שנים הנה קצת סדר, פירוש לתוצאות משמאל לימין:ירוק- 40: לוח האםאדום- 32: טמפ' של המעבד.אדום 28: ליבה מס' 1 של המעבד.סגול- 31: ליבה מס' 2 של המעבד.כחול- 61: כרטיס המסך.שחור- 33: כונן קשיח.*המספרים הבאים מפרטים כמה Voltage מתקבל במאווררים השונים, לא אמור להעסיק אותך יותר מדי כרגע.** החיישן שנמצא בליבות עצמן מדויק יותר, לכן עדיף להסתכל על טמפ' הליבות ולא על זו של המעבד.*** התוכנה לא מזהה את החיישן של הכונן הקשיח השני שלך משום מה...הטמפ' שלך יותר מסבירות, הן מעולות.לגבי הכרטיס מסך, הוא יעבוד לך גם באזור ה-80 מעלות (כשיהיה במאמץ), מעבר לכך תדע שהוא בסיכון.
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים מחבר עשיתי בדיקה עם התוכנהאני מעלה לך תמונה ותגיד לי אם התוצאה בסדר והאם זה סביר לכרטיס מסך שלי[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים נראה לי די סביר, התוצאה עבור כרטיס המסך.אבל אם אתה רוצה לדעת בוודאות, תגיב בדיון הבא:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=140559.3380וחשוב שתציין את המפרט המלא (כדי לדעת אם תוצאת המעבד תקינה).
פורסם 2008 באפריל 2317 שנים מחבר איזה מפרט אתה מתכווןיש לי את כל התוצאות על קובץ אקסלואני לא מצליח לעלות אותו לאתר
פורסם 2008 באפריל 2317 שנים אתה רואה מצד ימין שמופיע המפרט שלי?אז תציין לפחות את הדברים החשובים: לוח אם+מעבד+זכרונות+כרטיס מסך+ספק.
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים מחבר אחי כתבתי תגובה בדיוןהעלתי להם תמונה של התוצאות וגם כתבתי להם מפרט של המחשבהם לא מגיבים ועומיםנחכהרציתי להגיד לך פתחתי עכשיו את המארזאחרי שהמחשב היה דלוק יום שלםנגעתי בחלק האחורי של הכרטיס מסך והוא חםיכול להיות שהכרטיס מזייףהכרטיס לא רוטח או משהו קשה אבל הוא חם מאודהטמפרטורה שלי הוא 60-63 אני מזכיר לךזה נורמאלי??
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים במאמץ או במנוחה?בכ"מ, בכרטיסים כמו שלי 70C זה הגבול, אבל אני מניח ששלך יכול לעבור את זה.
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים אני מניח שהוא התכוון במנוחה. 60-63 מעלות זה בסדר.למשל לי יש כרטיס מהדור הקודם, 8800GTX, שעומד על 64 מעלות במנוחה וכבר הגיע קרוב ל-80 מעלות במאמץ.
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים מחבר התכוונתי שהמחשב עובד ברצף יומייםוהוא בין 60-63 טמפרטורהאני לא משחקאני מניח זה במנוחההוא אמור להיות חם
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים כן, ככה זה- כרטיסי מסך חמים מטבעם... ככה זה עובד.כמו שאמרתי, טמפ' של אזור ה-60 מעלות במנוחה היא סבירה ותקינה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.