פורסם 2008 באפריל 1517 שנים חברה היום קניתי את הכרטיס של 9800 gtx 512אני רוצה להגיד לכם שאני נורא מרוצה מהכרטיסתודה לכל מי שהמליץ לי עליואני בקרוב יעשה בדיקות לכל מי שרוצה לדעת עליוחג שמח וכשר לכולם
פורסם 2008 באפריל 1517 שנים חברה היום קניתי את הכרטיס של 9800 gtx 512 אני רוצה להגיד לכם שאני נורא מרוצה מהכרטיס תודה לכל מי שהמליץ לי עליו אני בקרוב יעשה בדיקות לכל מי שרוצה לדעת עליו חג שמח וכשר לכולם אחלה כרטיס תתחדש ואגב "חג שמח וכשר לכולם" עישנת משהו ? או שפשוט קמת ליום לפסח(מוצאי שבת) מוקדם מהרגיל
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים מחבר תודה אחירציתי לשאול אותך אייך אני עושה בדיקות לכרטיס מסךאייזה תוכנה אני בודקולמה לבדוקכולם בודקיםואומרים שהכרטיס שלהם במנוחה הוא 60 מעלותאייך אני בודק את כל הדברים האלה
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים שני דברים עיקריים שכדאי לך לבדוק:1) טמפרטורות- אתה יכול לבדוק בעזרת Everestכשהתוכנה פועלת, יתווספו לך בשורת ההתחל טמפ' של הרכיבים במחשב, כולל כרטיס המסך.2) מבחן ביצועים- בעזרת 3DMarkתריץ שם בדיקה, בסופה תקבל ציון שיורכב בין היתר מציון לכרטיס המסך עצמו. את התוצאה תשווה בדיון שיש בפורום לתוצאות 3DMark.* את הטמפ' תבדוק לפני הפעלת 3DMar וגם מייד לאחר סיום המבחן או בזמן הפעלת משחק כבד כלשהו- זו תהיה הטמפ' במאמץ.
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים מחבר תודה רבהיש ליש שאלהשמתי את היד שלי מאחורי הספר כוח שלי ליד המאוור והרגשתי רוח חמהחום בקטנההאם זה בסדראו שאני צריך להוריד את הטמפרטורה של הכרטיס מסךכשאני עושה בדעקה לכרטיס המסך שלי האם כל התוצאות צריכות להיות גבוהותומה הטמפרטורה הסבירה לכרטיס מס ךשליאתה יכול להביא לי מדריך אייך חעשות בדיקה עם התוכנה 3dmarkיש לי משחק bioshck האם הוא מספיק טוב לבדיקה או שאני צריך משחק אחרתודה לכל מי שעוזר וחג שמח
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים ברור שאתה צריך להרגיש רוח חמה, בוא נגיד שזה היה רע אם לא היית מרגיש (כי אז החום לא היה נפלט החוצה).כשאתה מבצע בדיקת טמפ'- מה התוצאות? תרשום כדי שנוכל לדעת אם הן סבירות.מדריך ל-3DMark? בבקשה- הפעל את התוכנה, תתחיל את הבדיקה, תן לה להריץ את כל המבחנים (כ-15 דקות), לאחר מכן תקבל תוצאות.התוצאה תורכב מציון לזיכרון, לעבד ולכרטיס מסך.ו-Bioshock יהיה בסדר גמור, פשוט תשחק למשך 5-10 דקות, תעבור עם alt+tab לווינדוס ותבדוק טמפ'.
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים מחבר אחי אייך אני עושה בדיקה של הטמפרטורההאם אני צריך לשנות משהו בתוכנה 3dmarkאני ממש לא מביןהאם אתה יכול להביא לי מדריך קצת יותר מפורט של אייך להשתמש בתוכנה[br]פורסם בתאריך: 18.04.2008 בשעה 16:11:35אחי התקנתי את התוכנה everest ויש לי כל מיני מספרים בצד שמאלצלמתי את המסךואני רוצה לעלות לך את התמונה שתראה ותגיד לי מה זה כל מספרואני לא מצליח לעלות תמונהבבקשה תסביר לי אייך אני מעלה תמונהתודה
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים כשאתה שולח תגובה, תלחץ על "אפשרויות נוספות..." ואז יש לך שם "צרף קובץ".המספרים שאתה רואה, תצביע עם העכבר מעליהם ותראה שם לכל ריבוע:באדום, אלה ליבות המעבד (Core).בשחור, זוהי טמפ' של הכונן הקשיח.בירוק, טמפ' של לוח האם.בכחול כנראה יהיו לך שניים- תתייחס ל-GPU Diode כדי לדעת את טמפ' כרטיס המסך.ולמה אתה מסתבך עם 3DMark?התקנת אותה? אם כן- ניסית להפעיל? פשוט תריץ אותה במסך הראשון שאתה מקבל ואז יתחילו לרוץ מבחנים גרפיים, מבחן מעבד וכו'.
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים מחבר העלתי את התמונהתגידי לי מה כל מספר אומר[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים אני לא צריך לחזור על עצמי- אמרתי לך מה כל צבע אומר.אתה רואה את הריבוע הכחול עם האות T? כנראה בגלל שאין לך את הגירסה המלאה, אז Everest לא מראה את הנתון הזה.אז... או שתבדוק בעזרת הגירסה המלאה, או שתנסה את התוכנה הבאה שגם עוקבת אחרי טמפ':http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1194
פורסם 2008 באפריל 2017 שנים מחבר אחי צילמתי לך שוב את המספריםהפעם התקנתי את התוכנה המלאהבריבוע הכחול כתוב לי 61זה לפעמים או 60 או 61אני מאמין שזה הטמפרטורה של הכרטיס מסךיש לי עוד צבעים שלא אמרת ליאתה יכול להגיד לי האם הטמפרטורות השונות הם סבירותוהכי חשוב של הכרטיס מסךתודה[br]פורסם בתאריך: 20.04.2008 בשעה 16:19:48אני יכתוב לך מה כול ריבוע כתוב ואתה תפרש ליאני יכתוב לך מה שאני לא יודעtemperature : cpu (ריבוע אדום השני משמאל)temperature : cpu #1/cor#1(ריבוע השלישי משמאל)temperature : cpu #1/cor#2(ריבוע רביעי משמאל)temperature : wdc wd16000aajs-oovaao(ריבוע שישי משמאל)פה הוא מזהה רק הרדיסק אחדיש לי שניים250 גיגה ו160 גיגהcooling fan :cpu(ריבוע שביעי משמאל)cooling fan :chassis(ריבוע שמיני משמאלvoltage :cpu core (ריבוע תשיעי משמאל)אחי מה זה כל מה שכתבתי לךתפרש לי בבקשהאני חדש בדברים האלהתודהתסתכל על המספרים ששלחתי לך בתמונה האם הם סבירים[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.