עבור לתוכן

Xbox 360 Wireless Gamepad - מישהו נתקל בו בארץ?

Featured Replies

פורסם

חיפשתי בזאפ ובכמה חנויות ולא מצאתי, מישהו יודע איפה יש אותו במלאי?

פורסם

בבאג או באופיס דיפו.

פורסם
  • מחבר

הוא לא באתר של אף אחד מהם

פורסם

באופיס דיפו אמור להיות אותו (אני קניתי אותו משם לפני איזה חצי שנה), בבאג אני גם בטוח שראיתי אותו, הכי טוב להיכנס ולשאול.

פורסם

באופיס דיפו אמור להיות אותו (אני קניתי אותו משם לפני איזה חצי שנה), בבאג אני גם בטוח שראיתי אותו, הכי טוב להיכנס ולשאול.

אני קניתי אותו גם לפני כחצי שנה באופיס דיפו המחיר אז היה 220 אני חושב שהוא עלה מאז.

פורסם

תנסה בפנדה,

קינתי אותו מהם לפני כארבע חודשים הוא לא היה במלאי אבל הגיע תוך שבוע והמחיר הוא הכי זול שמצאתי

פורסם

300 ש"ח : http://vgs.co.il/default.asp?catid={9D72D832-126E-4574-B21E-1726F07B70A4}&details_type=1&itemid={C4CF24E0-EB71-404E-9834-55B59DA44943}

ב- ebay (יותר זול, אבל תצטרך להמתין שבועיים בערך) :

http://search.ebay.com/search/search.dll?fcid=100&fpos=&satitle=XBOX360+wireless+controller&from=R40&gbr=1&category0=&_trksid=m37&save=Save

(אם תחפש טוב תוכל להשיג עם משלוח באזור ה- 150 ש"ח גג)

פורסם
  • מחבר

כן, עכשיו ראיתי אותו בפנדה... יש לי את ה Logitech Wireless Rumblepad 2 ... אבל עניין אותי המחיר של ה 360. כרגע בפנדה הוא עולה 253 ש"ח. לא כזה נורא.

פורסם

לא מבין איך המחיר עלה ככה..מיקרוסופט האלה רק רואים שמשהו מצליח.. ישר מנצלים את זה :nono:

פורסם
  • מחבר

כמה השלט הזה עלה בזמן המבצע של 50 % הנחנה של מיקרוסופט באופיס דיפו?

אתמול הייתי והם רוצים עליו 270 שקל

פורסם

יש גם בביג בוקס

שאלה קטנה- בכל החנויות שמוכרות את זה ראיתי שיש שניים:

אחד באריזה אדומה עם רסיבר USB (300 בביגבוקס)

ואחד באריזה ירוקה ללא רסיבר(360 בביגבוקס)

איך יכול להיות שזה בלי הרסיבר עולה יותר?!?

פורסם

אני חושב שראיתי אותו באופיס דיפו בקניון מלחה ב-200.

לא התעמקתי יותר מידי כי אני לא מחפש אחד, אני רק זוכר שהמחיר דיי הפתיע אותי.

שווה לבדוק אם מישהו בסביבה.

פורסם
  • מחבר

^ מפתיע אם כן.

חשבתי שהמכירים באופיס דיפו אחידים לרשת, אלא אם כן יש שם איזה מבצע. איפה הבנאדם שעובד באופיס דיפו, שיסגור לי את הפינה הזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים