פורסם 2008 באפריל 1517 שנים שלום אני אשמח מאוד עם היה אפשר לספר לי מידע על ה Nehalem מה הולכים ליהיות הביצועים שלו (מה מצופה לפחות) וחשוב מאוד מה התאריך יציאה שלו תודה מראש על העזרה
פורסם 2008 באפריל 1517 שנים לא חושב שזה עדיין ידוע.אין עוד ביקורות - ככה שביצועים לא תקבל.מה שכן תאריך היציאה אמור להיות או רבעון שלישי או רביעי של 2008 או תחילת 2009 וגם זה רק למעבדי שנועדו לשרתים, או גרסאות ה אקסטרים.הגרסאות הביתיות הרגילות יצאו רק כרבעון אחרי זה
פורסם 2008 באפריל 1517 שנים תקרא את זה,מסביר את השינוים שהולכים להיות ב- .Nehalemhttp://en.wikipedia.org/wiki/Nehalem_%28microarchitecture%29רציתי להוסיף קישור אחר בעברית מאתר I O - P A N E L - אבל הוא משנה את הקישור לעמוד הראשי של האתר הזה..אין לי מושג למה(בלי קשר - תנסו לרשום בהודעה פה את המילה I O P A N E L בלי רווחים ותשמרו את ההודעה או תעשו תצוגה מקדימה ותראו מזה נותן לכם..הוא משנה את זה ל HWzone - אתר החומרה המוביל בישראל )למישהו יש מושג למה זה עושה את זה ?
פורסם 2008 באפריל 1517 שנים לא רצו לפרסם מתחרים : גם פוקט חסמו את שמות המתחרים (אני לא יודע אם גם עכשיו)
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים מחבר תודה רבה על המידע אז בעצם לפי מה שהבנתי מעבדים לדסקטופ הולכים להגיע בQ4 אולי בכל זאת יש אפשהוא מבחן ביצועים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.