פורסם 2008 באפריל 1517 שנים אין לי את התיקיה C:\WINDOWS\minidump היה רק לפני שעשיתי פורמט נראלי...בכל אופן אולי זה בתיקיה אחרת? אבל חיפשתי , אין יותר =\
פורסם 2008 באפריל 1517 שנים נראה לי שזה לא צריך להתקיים ... רק כאשר יווצר המסך הכחול הראשון , הוינדוס עושה תיקייה שנקראת MINIDUMP
פורסם 2008 באפריל 1517 שנים מחבר האמת כבר פירסמתי לא מזמן אשכול עם הבעיה , אבל אז זה עבר ואז שוב חזר , ועכשיו עוד פעם בינתיים נורמלי...לא יודע קיצר הוא משגע אותי...לפעמים נתקע כשהוינדוס עולה , בדסרים הכחולים האלה של הLOADING יענו כשהוא עולה , בהתחלה הוא נתקע לי כל פעם שנכנסתי לשיר או סרט או משו כזה , ואז עשה רסטרט , עכשיו ספק כח חדש , זיכרון בדקתי עם המדריך שיש פה MEMTEST גם הכל סבבה , הרד דיסק בדקתי גם הכל אחלה...לא יודע מה הוא רוצה...=\
פורסם 2008 באפריל 1517 שנים "אני לא יודע מהו רוצה " חחח ...שלב ראשון : תיכנס למחשב שלי , תעשה על הכונן שיש בו מערכת ההפעלה , לחיצה ימינית , מאפיינים , ניקוי דיסקשלב שני : לחיצה ימינית על המחשב שלי , ניהול , DISK DIFRAGMENTER , יעני איחויאתה יכול להוריד תוכנה , למשל TUNEUP UTILITIES 2008 שלב שלישי : תנקה אותו מווירוסים ורוגלותשלב רביעי : עדכן דרייברים...שלב חמישי : תבדוק מה מצב האבק במחשב ונקה אם יש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.