פורסם 2008 באפריל 1417 שנים שלום לכולם,רציתי לדעת כיצד אני מתקין DX LEVEL 10 על WINDOWOS XP SP2.. תודה מראש
פורסם 2008 באפריל 1417 שנים DX 10 אפשר להתקין רק על ויסטה...ולא כדאי לך לעבור לDX10..... קרא תגובות שיש בפורום.
פורסם 2008 באפריל 1417 שנים ניתן להתקין DX10 על WINXP.כמובן שלא ניתן להריץ את תוכנית Setup.exe כיון שמיקרוסופטאינה מאפשרת להתקין אותה על XP כחלק אינטגרלי ממאצי השיווק של מעה"פ הכושלת Vista.ניתן להתקין בצורת העתקת (ודריסת) קבצי DX לתיקיית System32.יש די הרבה פורומים ואתרים שמסבירים איך עושים זאת.DTV אם אין לך ניסיון זה לא מומלץ, בכל מקרה אם תבחר לעשות זאת תגבה את קבצי המערכת המקוריים.
פורסם 2008 באפריל 1517 שנים מחבר אני רוצה לדוגמא להריץ אץ ASSASSINS CREED על DX10..מדוע לא מומלץ להתקין DX10 ? ואיפה אני יכול למצוא מדריך שיסביר לי כיצד להתקין..תודה מראש
פורסם 2008 באפריל 1517 שנים הכותרת הזויה(LEVEL 10?) התגובות הזויות.אין DX10 על XP!ואני אשמח אם מישהו יוכיח לי אחרת.
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים מחבר יש לי חברים שמשחקים עם DX10 על המחשב..ואני לא מבין למה אתה מטעה אנשים כמו לא יודע מה במיוחד כשאין לך שום שמץ של מושג בנושא..
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים אתה רומז לנו שיש דבר כזה?אם את התשחק על הכי גבוה בDX9 אתה תראה שאין הבדל חוץ מירידה בביצועים...יש משחקים בודדים שיש הבדל קטן מאוד.
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים שלום לכולם,רציתי לדעת כיצד אני מתקין DX LEVEL 10 על WINDOWOS XP SP2.. תודה מראש דבר ראשון, אין כזה דבר DX Level 10. DX זה ראשי תיבות לDirectX שהוא אוסף של ספריות הנותנות גישה לטכנולוגיות השונות של מיקרוסופט, ביניהם: Direct3D,DirectShow,DirectDraw וכו'. הגרסא האחרונה של DX היא גרסא 10.1, כאשר ההבדלים בין גרסא זו לגרסא 10 קטנים יחסית וישנם הבדלים גדולים יותר מגרסא זו לגרסא 9. כרגע לא ניתן להבחין בהבדלים משמעותיים בין משחקים בDX9 לDX10 מכיוון שרוב המשחקים היום אינם ממצים את טכנולוגיית הDX10 אך כן ממצים את הDX9. בעתיד נוכל לראות הבדלים משמעותיים הרבה יותר בין DX9 לDX10. מיקרוסופט הגבילה את DX10 לWindows Vista בלבד ואין לו בכלל תוכנית התקנה אלא הוא בא מותקן כבר עם המערכת. ישנם הסברים ברשת כיצד ניתן להתקין בצורה לא חוקית DX10 על גבי XP אך אין שום סיבה הגיונית לעשות זאת. במידה ואתה מעוניין בDX10, אע"פ שבאמת אין צורך בו כיום, תתקין ויסטה.
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים ישנם הסברים ברשת כיצד ניתן להתקין בצורה לא חוקית DX10 על גבי XP אך אין שום סיבה הגיונית לעשות זאת.אכן נכון !ראיתי מחשב עם DX10 במעה"פ XP Professional - לא ראיתי אין הבחור התקין, אך זה ממש כמו שציינתי קודם...אני לא יודע אם זה לא "חוקי" להתקין DX10 על XP (מה שבטוח שתמיכה ממיקרוסופט לא תקבל).בשורה התחתונה, מבחינת הביצועים נאמר לי שאין שום הבדל, אבל ממש שום כלום,כך שאין סיבה הגיונית לעשות זאת !
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים אם זה אמיתי. אז תביאו לינקים המוכיחים זאת.בבקשה:http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים מחבר אחי אני אומר לך שאני מכיר ילדים שיש להם DX10 על המחשב ועל XP..באמת שאני לא משקר לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.