עבור לתוכן

שינוי הצגת דואר ב OUTLOOK

Featured Replies

פורסם

היי,

מישהו יודע איך אני יכול לשנות את הזמן שאחריו פריט דואר ב- outlook, הופך מ UNREAD ל- READ?

כרגע אין DELAY בכלל וכל אימייל ש"עומדים עליו" אפילו לשניה הופך ל'נקרא'...

אני משתמש ב OUTLOOK 2007 אבל כל תשובה תעזור לי,

תודה!

פורסם

אין הגדרה כזו, מייל ש"עומדים" עליו, הופך ל read מהסיבה הפשוטה שאתה משתמש בחלונית תצוגה מקדימה (שזה אף פעם לא רעיון טוב)

ובאמצעות חלונית התצוגה המקדימה - אתה ממש קורא את ההודעה,

אז מהרגע שהיא נטענה במלואה ומוצגת במלואה, זה יסומן כ "read".

במחשבים חזקים זה ייקח שניה (להודעות טקסט פשוטות, ללא תוכן שנטען מהרשת , או תוכן HTMLי וכו')

במחשבים חלשים או עמוסים יותר - זה ייקח יותר זמן.

אם תבטל את התצוגה המקדימה, ותראה רק רשימה של הודעות, הודעות יהפכו ל "read" רק אחרי שפתחת אותן ממש.

בנוסף, זכור שתמיד אתה יכול לסמן את ההודעה ככזו שלא נקראה עדיין (קליק ימני, mark as unread)

פורסם
  • מחבר

אין הגדרה כזו, מייל ש"עומדים" עליו, הופך ל read מהסיבה הפשוטה שאתה משתמש בחלונית תצוגה מקדימה (שזה אף פעם לא רעיון טוב)

וחלונית התצוגה המקדימה - אתה ממש קורא את ההודעה, אז מהרגע שהיא נטענה במלואה ומוצגת במלואה, זה יסומן כ "read"

במחשבים חזקים זה ייקח מאית שניה (להודעות טקסט פשוטות, ללא תוכן שנטען מהרשת , או תוכן HTMLי וכו')

במחשבים חלשים יותר זה ייקח יותר זמן.

אם תבטל את התצוגה המקדימה, ותראה רק רשימה של הודעות, הודעות יהפכו ל "read" רק אחרי שפתחת אותן ממש.

בנוסף, זכור שתמיד אתה יכול לסמן את ההודעה ככזו שלא נקראה עדיין (קליק ימני, mark as unread)

אני מודע למה שאתה אומר, אך בכל זאת- לפני שתקנתי מחדש את האאוטלוק (לאחר פורמט), הייתה השהייה של 5 שניות. בנוסף באאוטלוק 2003 במקום העבודה שלי- גם יש ישנו זמן השהייה של בערך 5 שניות...

פורסם

ומה שאתה אומר תואם את מה שהסברתי...

מחשב מהיר (למשל, אחד שעבר פירמוט לא מזמן) מעבד את ההודעה מהר יותר מרגע שקיבל הוראה לכך עד לרגע שהיא מוכנה להצגה.

לכן במחשב שלך (שאחרי פירמוט) זה לוקח שניה,

ובמחשבים ישנים (למשל המחשב שלך לפני הפירמוט, אני מניח שהיה עמוס עם הרבה תוכנות ברקע, והמחשב בעבודה) -זה לוקח זמן רב יותר.

זוהי ההנחה שלי, אני אשמח לקבל תיקון אם אני טועה.

אגב, זה גם תלוי בסוג חשבון הדואר, דואר שירד ב POP3 יסתמן הרבה יותר מהר כ"נקרא"

ולדואר שמוגדר כ IMAP (ומוריד רק headers כברירת מחדל אלא אם כן שינית את ההתנהגות שלו) ייקח זמן רב יותר להקרא מהשרת למחשב שלך.

* הערונת - אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, בטח שלא במלואה... אנחנו לא גיימר כאן :)

[br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 17:15:56

זוהי ההנחה שלי, אני אשמח לקבל תיקון אם אני טועה.

טוב, אז טעיתי... גיגלתי את זה ומצאתי את התשובה שאתה מחפש:

outlookwait.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים